Şimdi Ara

***ÖLÜMDEN Bir SANİYE SONRA NE VAR???*** (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
7.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütün soruların cevabını nasıl olsa alacağız hiçbir soru cevapsız kalmayacak en nihayetinde.fazla kasmaya kavga dövüş etmeye gerek yok.içinde inancı olanlar buna göre davransın olmayan da hayatını yaşasın.nasılolsa yaşayacakları tek hayat bu onlara göre.niye varmı yokmu ile vakit kaybedeceksinizki?brbirinizi kırmaya değermi?
    haydi bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fthbsrn

quote:

Orjinalden alıntı: MucitStar

işe bak ya,,,, açtığım konunun ardından Michael Jackson'un öldüğünü öğreniyorum :(

Bu 1 Rastlantı olamaz

maykıl'ın büyük bir hayranıyımdır... dün çok ağladım, 24 saat olmadı hâlâ şoktayım, kendime gelemedim. saat 3 de ben de online'dım. hatta maykıl'ın vefatı konusuna ilk yorumu ben yazdım

evet, bence de bu 1 tesadüf değildi, hayatımda da tesadüflere yer yok ve inanmam zaten...

Herşey Allah'dandır...

(yorumun için teşekkürler)

• quote:

Orjinalden alıntı: FrééDy

öLdüqden Birsaniye sonra saNırım büyük bir karanLıqın içinde kaLırdım yanında o koca bosLuqda caßası ;)

Yazı şekline hastayım hacı

• öldügden bir saniye sonra sanırım büyük karanlkın içinde kalırdım yanında o koca boşlukta cassası.

gibi bişey oluyo türkçeye çevirince.yarım saattir bakıyorum ne manaya geldiğini anlayamadım hala...yaşlılık işte...
  • quote:

Sence sen Çin'de doğsaydın interneti açıp müslümanlığı öğrenir miydin ? Ya da İngiltere'de doğsaydın hristiyanlıktan müslümanlığa geçer miydin ? Yanlış anlama ben darwinci falan değilim sadece insan burada yaşayınca aklına böyle sorular geliyor ister istemez.

Meraklıyımdır kesınlıkle arastırırdım.
  • Kıyamet sûresi

Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla

1.Hayır, kalkış (kıyamet) gününe and ederim.
    2.Ve yine hayır; kendini kınayıp duran nefse de and ederim.
    3.İnsan, onun kemiklerini Bizim kesin olarak biraraya getirmeyeceğimizi mi sanıyor?
    4.Evet; onun parmak uçlarını dahi derleyip-(yeniden) düzene koymaya güç yetirenleriz.
    5.Ancak insan, önündeki (sonsuz geleceği)ni de 'fücurla sürdürmek ister.'
    6."Kıyamet günü ne zamanmış" diye sorar.
    7.Ama göz 'kamaşıp da kaydığı,'
    8.Ay karardığı,
    9.Güneş ve ay birleştirildiği zaman;
    10.İnsan o gün: "Kaçış nereye?" der.
    11.Hayır, sığınacak herhangi bir yer yok.
  • gerçekten en merak ettiğim sorulardan bir tanesi, hatta en merak ettiğim. ama bunu öğrenmek için, ne olacak görmek için de ölmek istemiyorum açıkçası. zamanı gelince göreceğiz. dine inan inanma bir şekilde insan ruha inanabiliyor. bedeni kontrol eden bir başka varlığın olması mantıklı geliyor bana. yani beden ölür, sen kalırsın. hiç bir şey tamamen yok olmaz. bir bilincin varsa hep olacaktır. benim fikrim bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: XtremeX-Style

quote:

Orjinalden alıntı: R.Korkmazz

birde ölüm ve sonrası ile ilgili birisi Harun Yahya'nın linkini vermiş.
    ben daha bu kadar saçma sapan şeyler yazan bir adam görmedim.
    keşke demeseydim bu lafı. okur da, saçma sapan olmadığını ispatlayan ciltler dolusu kitap yazar şimdi.

200 üstü IQ seviyem var,6 ana türde müzik yapıyorum,dolayısıyla senden üstünüm,saçma sapan diyebilmek için senden en az 140 IQ bekliyorum,gel istersen gözünün önünde IQ testine giriyim,bozuyum seni,madem o kadar zekisin gel bakalım

IQ 2.000 bıle olsa sende bışı eksık kardes

• quote:

Orjinalden alıntı: 60kc3

quote:

quote:

keşke demeseydim bu lafı. okur da, saçma sapan olmadığını ispatlayan ciltler dolusu kitap yazar şimdi.

200 üstü IQ seviyem var,6 ana türde müzik yapıyorum,dolayısıyla senden üstünüm,saçma sapan diyebilmek için senden en az 140 IQ bekliyorum,gel istersen gözünün önünde IQ testine giriyim,bozuyum seni,madem o kadar zekisin gel bakalım

helaall

aklıma das borak geldi allah kahretsin

• Ölümden sonraki ikinci saniyeye 1 saniye var Saniye Teyze
  • sen bi öl ondan sonra anlarsın
  • quote:

quote:

quote:

IQ seviyem yüksek değil.
    6 ana türde de müzik yapamam. ama sarah brightman'in bir numarali hayraniyim. iyi dinlerim.
    ancak bilgisayar bilgim iyidir.
    yarışacaksanız benle bilgisayar bilginizle yarışın. diğer konuları anlamam.

konumuzun bilgisayar bilgisiyle ne alakası var ? diğer konuları anlamam diyorsan bana everimi savunma

• Hayatın film şeridi gibi geçiyormuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: 60kc3

quote:

quote:

bende bişey eksik olduğunu o 100 IQ'luk ufak beyninle mi anladın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XtremeX-Style -- 26 Haziran 2009; 23:41:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cnrtrn

quote:

Orjinalden alıntı: vandalkepceoperatoru

gökten ponpon kızlar inip sürpriizzz diyip seni en yakın inşaata götürecekler.sen kamil kamil kızları götürme hayalleri kurarken kızlar elbiselerini bir çıkarcaklar o da ne hepsi 27 cm.

bu yoruma koptum :D

ölünce görücen ponponu ellerinde mızrakla sana ne yapcaklar bakim

• hımmm hiç düşünmemeiştim du bi deniyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: not important

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: K.MARX

Tanrının başlangıc noktası ölüm ve ölüm korkusudur zaten.

Ölümden sonrası gercekten mutluluk beklentilerim var.

Kimsenin sizi ölümle cennetle cehennemle korkutmasına izin vermeyin

dostum Tanrı'nın varlığı kesin olarak kanıtlandı,tekrar düşünmek isteyebilirsin,bizi aşşagılamana gerek yok,aşşagılamak istersen buyur 200+ IQ'um var,ve ben diyorumki evet kesinlikle Tanrı vardır

nasıl kanıtladılar pardon?

onlara gerek yok sen bulabilirsin

• bilmem ama öldükten sonra bilincim yerindeyse
    ' şimdi y...ğı yedik ' derdim herhalde
  • quote:

***ÖLÜMDEN Bir SANİYE SONRA NE VAR???***

Bu soruyu "yaşayanlara" sormak ne kadar doğru acaba ? Doğru soru :
    "Ölümden 1sn. sonra sizce ne olabilir?" olmalı. Zîrâ bu , inanca göre değişir.

Büyük usta Cem Yılmaz'dan alıntıdır :

"Akıllı adam, cevabını alabileceği soruyu soran adamdır"
  • arka fonda enya müziği(yüzüklerin efendisindeki o romantik sesler) ölürken kendini sebya veya siyah beyaz efekte görme yere düşerken counterdaki yamaların etkisinden olusan göz kararması tövbe tövbe gece gece ne döktürüyorum :D
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.