Şimdi Ara

***ÖLÜMDEN Bir SANİYE SONRA NE VAR???*** (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
7.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ruhunun göğe yükselmesi ve ertesi gün ikindi namazına mütakilen kılınan cenaze namazı.
    Sen gelip bakacaksın bunlar ne yapıyor niye toplanmış kim ölmüş diye halbuki tabuttaki senin ölün.
    Seni kuyulamaya giderler,kuyularlar üstünü tamamem örttükleri zaman kafanı tabuta çarparsın ve o an ölenin kendin olduğunu anlarsın imam başında yardım eder
    "Ahmet,Mehmet vs.. Allah de Rabbim Allah de"

İyi bir insansan tabi ki kabirinde iyi kötü bir insansan mezardan 3 saat sonra çıkartılan insanların çürümüş cesetleri iyi bir örnek bizim için

Huri demişsiniz yediğimiz ekmekten bisküviden kalan artıklar kadar hurin olacak.Tabii kız mı erkek mi orasını bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IaMChak0 -- 26 Haziran 2009; 20:31:24 >
  • ölürken yan yatmayı unutmayın yan yatarsanız bişey olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: XtremeX-Style

quote:

Orjinalden alıntı: not important

quote:

darvinistlerin bundan önce durağan evren teorisi vardı,evren hep vardı yaratılmadı her zaman duruyordu halen duruyor gibisinden,big bang'den sonra ne düşnüüyorlar acaba,ayrıca cok basitce düşünecek olursak neden halen maymundan insana geçen türler yok,tüm maymunlar evrimleştiyse neden hala maymunlar var,neden insan gibi tek bir zeki tür var,neden duygularımız var,neden olması gereken en iyi şekilde evrimleştik,ayrıca kuran'da 14 yüzyıl önce denizlerin birine karısmadıgı yazıyordu,insanoglu bunu 14 yüzyıl araştırdıktan sorna dogru oldugunu öğrendi bunu nasıl acıklayacaksınız?

***ÖLÜMDEN Bir SANİYE SONRA NE VAR???***

böylesine ciddi bir konuyu dalgaya alman açıkca verecek cevabın olmadıgını gösterir,acıyorum

tübidakın ve pek çok önde gelen bilim kuruluşun kabul ettiği hatta okullarda ders kitaplarına giren evrim konusunu hala sindirememene kabul edememene acıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

İyi bir insansan tabi ki kabirinde iyi kötü bir insansan mezardan 3 saat sonra çıkartılan insanların çürümüş cesetleri iyi bir örnek bizim için

çıkartılmışta çürümüş cesetle mi karşılaşılmış. kanıtınız var mı peki.
    birde bu iştebir terslik var. firavun'un cesedi neden çürümemiş o zaman.
  • quote:

Seni kuyulamaya giderler,kuyularlar üstünü tamamem örttükleri zaman kafanı tabuta çarparsın ve o an ölenin kendin olduğunu anlarsın imam başında yardım eder

aman bir sürü şey yazdım sonra sildim.
    ölüp gideceğiz zaten. zaman su gibi akıp gidiyor. ölüm sonrasının o kadarda kötü olduğunu sanmıyorum.
    hem kötü olsa bile... sanki ölüm öncesi pek iyide.
    bu hayatta daha bizi nelerin beklediğini düşünmek bile istemiyorum.
    ölüm bir nevi bu hayatın bir sigortasıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: R.Korkmazz

quote:

Firavun şehit düştüğü için çürümemiş cesedi
    Saçmalama..

@R.Korkmazz

Çok dindar bir insan değilim ama her şeye şükür gerek şuan da aldığın nefese bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IaMChak0 -- 26 Haziran 2009; 20:54:03 >

• birde ölüm ve sonrası ile ilgili birisi Harun Yahya'nın linkini vermiş.
    ben daha bu kadar saçma sapan şeyler yazan bir adam görmedim.
    keşke demeseydim bu lafı. okur da, saçma sapan olmadığını ispatlayan ciltler dolusu kitap yazar şimdi.
  • quote:

birde ölüm ve sonrası ile ilgili birisi Harun Yahya'nın linkini vermiş.
    keşke demeseydim bu lafı. okur da, saçma sapan olmadığını ispatlayan ciltler dolusu kitap yazar şimdi.

200 üstü IQ seviyem var,6 ana türde müzik yapıyorum,dolayısıyla senden üstünüm,saçma sapan diyebilmek için senden en az 140 IQ bekliyorum,gel istersen gözünün önünde IQ testine giriyim,bozuyum seni,madem o kadar zekisin gel bakalım
  • quote:

quote:

200 üstü IQ seviyem var,6 ana türde müzik yapıyorum,dolayısıyla senden üstünüm,saçma sapan diyebilmek için senden en az 140 IQ bekliyorum,gel istersen gözünün önünde IQ testine giriyim,bozuyum seni,madem o kadar zekisin gel bakalım

lütfen farklı şekilde, birbirimizi kıracak şekilde tartışmayalım....

herkes bizim baştacımız...

• quote:

quote:

quote:

Firavun şehit düştüğü için çürümemiş cesedi
    Saçmalama..

@R.Korkmazz

Çok dindar bir insan değilim ama her şeye şükür gerek şuan da aldığın nefese bile

belli bir yaşa kadar insan, birilerine özenti duyar. mesela zenginlere. yada başkalarının yaşam şekilleri sizi cezbeder.
    ancak yaş ilerlediğinde artık birşeyi öğrenirsiniz. zengin olmakta derttir başa. allah zenginlik verir yanına da hastalık.
    allah güzellik verir. ama farkediyorum gerçekten çok güzel insanlarda bedensel noksanlıklar var.

birine iş vermez, ekmeğe muhtaçtır. adamın karşısına oturursunuz. bilgisine hayran kalırsınız. o insanın hayattan aldığı mutluluğu bulamazsınız.

geçenlerde rasgeldim. allah çoluk çocuk vermiş. ama hepsinin akli dengesi bozuk. anne babasına çok üzüldüm.
    ancak bir an birşeyi farkettim.
    çocuklarının yaşları ilerlemesine rağmen ana babasının dizinin dibinde yaşıyor. anne ve babaları çocuklarını evlendiripte her birini bir yere yollamamış.
    işte dedim, bu benim özlemini çektiğim hayat biçimi.
    keşke benimde kardeşlerim evlenmeselerdi. keşke başka insanlarla muhatap olmak zorunda kalmasaydık diye düşündüm. annem yada kız kardeşim o lezzetli yemeklerini yapsaydı da hep beraber aynı çatı altında karnımızı doyursak ve birbirimizi hiç merak etmeseydik diye düşündüm.

bizim şer gibi gördüklerimizde hayır hayır gibi gördüklerimizde de şer olabiliyor.
    yaşadığımız bu hayatın her bir saniyesine şükretmek gerekiyor. her ne şartta olursa olsun bu gerekiyor.

çünkü bugün yaşadığımız zorlukların meyvelerini yarın yiyeceğiz. her zor çıkışın mutlaka kolay inişi vardır.
    çıkışın sonu uçurum bile olsa en azından bu dünyadan kurtulur obür aleme göz ederiz.

• quote:

tübidakın ve pek çok önde gelen bilim kuruluşun kabul ettiği hatta okullarda ders kitaplarına giren evrim konusunu hala sindirememene kabul edememene acıyorum

evet teori olarak okutuluyor ama sadece teori ulan teori bu kanun değil ellerinde hiç bi kanıt bulunmayan çürük bi teori
  • quote:

quote:

IQ seviyem yüksek değil.
    6 ana türde de müzik yapamam. ama sarah brightman'in bir numarali hayraniyim. iyi dinlerim.
    ancak bilgisayar bilgim iyidir.
    yarışacaksanız benle bilgisayar bilginizle yarışın. diğer konuları anlamam.

• quote:

quote:

Evet artık benimle birlikte bir çok kişi kendini internet üzerinde üstün göstermeye çalışan bir velet olduğundan emin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 26 Haziran 2009; 21:20:04 >

• Sen En ıyısı bı öl sonra bıze yazarsın ne oldugunu
    Kardesım Ruhı dengenı mı kaybettın sen bosver ölumu fılan bak sana soyluyorum kafa yı yersın sen hayatını yasamaya bak ama nerde aksam orda sabah tarsında degıl.
    Eger boyle gıdersen neden ısmım su nden bu boyle Mıllet Adrıana Lıma yı becerırken nıye benım sevgılım yok dıye dıye Bakırkoye Yollarlar Mazallah.
  • Ben şu anda İngiltere'deyim. Burada uzak doğulu arkadaşlarım var. Geçen dinler hakkında sohbet açıldı. Müslümanlık veya diğer semavi dinler konusunda hemen hemen hiçbir bilgileri yok. İçimden bu insanların günahı ne diye düşündüm. Sonuçta bizde Kore'de veya Çin'de doğsaydık bizim de müslümanlıktan haberimiz olmayacaktı. Acaba bu insanlar doğrudan cennete gider mi ?
  • quote:

Ben şu anda İngiltere'deyim. Burada uzak doğulu arkadaşlarım var. Geçen dinler hakkında sohbet açıldı. Müslümanlık veya diğer semavi dinler konusunda hemen hemen hiçbir bilgileri yok. İçimden bu insanların günahı ne diye düşündüm. Sonuçta bizde Kore'de veya Çin'de doğsaydık bizim de müslümanlıktan haberimiz olmayacaktı. Acaba bu insanlar doğrudan cennete gider mi ?

1-Ne kadar Sacma bır soru.
    2-Bız onu bılemeyız Ancak Allah Bılır.
    3-Tum Bılgıler Elının Altında Internnet Dıye Bırsey Var Arastırsın Ogrensın.
  • keşke diyecegımız kesın, rabbim geri gönder hasan dıye bı vıdeo var onu ızlemenızı tavsıye ederım kendızını onun yerıne koyun sonra dusunun :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokmavı

quote:

Ben şu anda İngiltere'deyim. Burada uzak doğulu arkadaşlarım var. Geçen dinler hakkında sohbet açıldı. Müslümanlık veya diğer semavi dinler konusunda hemen hemen hiçbir bilgileri yok. İçimden bu insanların günahı ne diye düşündüm. Sonuçta bizde Kore'de veya Çin'de doğsaydık bizim de müslümanlıktan haberimiz olmayacaktı. Acaba bu insanlar doğrudan cennete gider mi ?

1-Ne kadar Sacma bır soru.
    2-Bız onu bılemeyız Ancak Allah Bılır.
    3-Tum Bılgıler Elının Altında Internnet Dıye Bırsey Var Arastırsın Ogrensın.

Sence sen Çin'de doğsaydın interneti açıp müslümanlığı öğrenir miydin ? Ya da İngiltere'de doğsaydın hristiyanlıktan müslümanlığa geçer miydin ? Yanlış anlama ben darwinci falan değilim sadece insan burada yaşayınca aklına böyle sorular geliyor ister istemez.

• quote:

Orjinalden alıntı: MucitStar

işe bak ya,,,, açtığım konunun ardından Michael Jackson'un öldüğünü öğreniyorum :(

Bu 1 Rastlantı olamaz
  • quote:

quote:

200 üstü IQ seviyeni önce kanıtla sonra konuda ahkam kes ! Demekle olmuyor bu işler.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.