Şimdi Ara

ölümde ereksiyon olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konuduki görüş ve tecrübeleriniz çok önemli:)

• tecrübe demişsin hacı sakat bak bu mevzular

görüşüme gelince, penisteki kan damarlarının kanla dolması benim bildiğim penis sertleşmesi. bu durumda ölümde ereksiyon olmaz. ancak kaslarla ilgili bir durumdan kaynaklı bir şeyler olabilir.
  • Bugün bir haber sitesinde gözüme çarptı bu konu ama hatırlamıyorum, okumamıştım.
    Arkadaşta oradan esinlendi galiba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

Bugün bir haber sitesinde gözüme çarptı bu konu ama hatırlamıyorum, okumamıştım.
    Arkadaşta oradan esinlendi galiba...

bir de tecrübeleriniz felan diyor ya
  • Öldüm, işimi gördüm, geri geldim.

Not: CSI:NY eğer doğru diyorsa sertleşme olabiliyor ölümde. Daha doğrusu sertleşme esnasında ölüm gerçekleşirse bozulmadan kalabiliyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann
    Daha doğrusu sertleşme esnasında ölüm gerçekleşirse bozulmadan kalabiliyormuş.

Bunu bende duymuştum ama tam bir ereksiyon olmaz diye düşünüyorum.
    Bu arada "tecrübe" hakkaten süper olmuş.
  • öyle bir sertleşme olayını duymuştum, ama ereksiyon olmaz galiba
    düşünemiyorum yoksa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uykusuzluk bana ne yapar?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Duymadım. Zaten böyle birşey olsa idi mizahı çok seven toplumumuzun gözünden böyle bir olayın kaçacağını zannetmiyorum. Ama bununla ilgili ne bir espri var ne bir hikaye var. Zaten kalp durduğu andan itibaren kan basıncı düşer, nasıl olacak ki?
  • http://www.haberturk.com/haber.asp?id=92093&cat=220&dt=2008/08/19
    sanırsam şu haberi gördü arkadaş

konu dışında da konusu açıldı bunun cevaplara bak
    http://forum.donanimhaber.com/m_25750720/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

Duymadım. Zaten böyle birşey olsa idi mizahı çok seven toplumumuzun gözünden böyle bir olayın kaçacağını zannetmiyorum. Ama bununla ilgili ne bir espri var ne bir hikaye var. Zaten kalp durduğu andan itibaren kan basıncı düşer, nasıl olacak ki?

bu konuda bi fıkra var ama çok bel altı
  • Olayın ayrıntıları burada:

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9693191.asp?m=1

İşin içine Cumhuriyet Bilim Teknik dergisi de karışmış. Ben bu derginin müdavimiyim nasıl olup da böyle önemli bir konuyu atlamışım.

Cansızoğulları sülalesinin hikayesi ilginç.

"Hiç çocuğu olmayan bir kadın kocası öldüğü an, havsalaya zarar bir kararla kocasının üstüne biner (Erkekler ölürken erkeklik organlarında dikilme ve boşalma olur) ve onun dölünü içine alıp bir ölüden hamile kalır, o son tohumdan türeyen sülale bugün Anadolu’nun her yöresine dağılmıştır ve hepsinin de adı bir ölüden geldikleri için Cansızoğulları’dır"

• quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

Olayın ayrıntıları burada:

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/9693191.asp?m=1

İşin içine Cumhuriyet Bilim Teknik dergisi de karışmış. Ben bu derginin müdavimiyim nasıl olup da böyle önemli bir konuyu atlamışım.

Cansızoğulları sülalesinin hikayesi ilginç.

"Hiç çocuğu olmayan bir kadın kocası öldüğü an, havsalaya zarar bir kararla kocasının üstüne biner (Erkekler ölürken erkeklik organlarında dikilme ve boşalma olur) ve onun dölünü içine alıp bir ölüden hamile kalır, o son tohumdan türeyen sülale bugün Anadolu�nun her yöresine dağılmıştır ve hepsinin de adı bir ölüden geldikleri için Cansızoğulları�dır"

Hocam Cansızoğulları'na çok güldüm ya

Mynet olabilir okuduğum haber sitesi ya da konu dışından da okumuş olabilirim..Hatırlamıyorum ama sanki idamda olan kişide oluyormuş bu..Hani asılı kaldığı için ama ben de böyle bir şeyi "bilim" açıklamadıysa inanmıyorum

• Ölüm anında ereksiyon sözkonusuysa ereksiyon bir süre korunabilir ancak kalp durduktan sonra ereksiyonun gerçekleşmesi bence mümkün değildir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.