Şimdi Ara

ÖLÜMCÜL MESELE YARDIMCI OLSUN BİRİ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ailemden yıllardır saldırı dayak tehdit baskı görüyorum 19 yaşına girdim bıktım bunları ömür boyu hiçbizaman görmek istemiyorum kesinlikle pişman olmam böyle anne baba aile sülale olamaz kesinlikle.. diyorumki keşke ölüm acısı diye bişe olmasada bu dünyadan yok olsam yardımcı olsun birisi ankarada oturuyorum bana kendi evinde uygun bi şekilde yaşatacak birini arıyorum bu acıları dertleri çekeceğime ömrümden mümkün olsa 15 yılımı verirdim beni evinde huzurlu mutlu şekilde yaşatacak kişiye .. birini arıyorum??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldgold0834 -- 3 Kasım 2016; 1:29:50 >

• Hocam yanlış anlaşılmak istemem ama sen aynı konuyu burda görsen tanımadığın birini evine alır mısın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de baskı görüyorum, ayrım görüyorum ilgi de göstermiyorlar.

Kısacası adam yerine konulmuyorum, hele mesleğe başlayayım ben de memleketten ayrılıp bütün bağlarımı koparacağım ailemden.

Aynı durumdayız kısacası.
  • Bişeyleri yanlış yapıp yapmadığını hiç düşündün mü ?
  • dgsmaster kullanıcısına yanıt
    Hocam ben tanımadık biri olabilirim ama beni eve alan huzurlu mutlu yaşatacak olan kişiyle tanışırız . kötülük diye bişe bilmem herzaman her insanla elimden geldiğince iyi olmaya çalışırım lütfen biri yardımcı olsun??
  • kimse beleşe eve almaz para falan getirirsen bi nevi kira gibi öyle alırlar anca tabi kim güvenir bilinmez
  • Yada birisi çalışmadan evden gidip bunları hiçbizaman görmiycem unutcam kesinlikle nasıl iyi yaşayacağımı söylesin çalışamam ne yapabilirim kredi çekebilirmiyim birşeyler önerin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldgold0834 -- 3 Kasım 2016; 1:38:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.