Şimdi Ara

Ölüm Yıldızı ile ilgili teknik sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ölüm yıldızı ile ilgili benimde merak ettiğim bir şey var. ( Bu oyunda ilk defa ölüm yıldızı basmaya başladım. ) Ay yoketmek görevi ile gönderdiğiniz OY'ler yoketmek için gönderdiğiniz aydaki filo ile de carpışıyor mu. Yani ayda bulunan düşman filo yoketmek görevi ile giden ÖY'e saldırıyormu. Savunma ile carpıştığını biliyorum. ) Cevap evet ise OY'nin yanina düşman filo ile savaşması için aynı zamanda ek filo katabiliyormuyuz. TAbi bu soruyu sorunca sonucları hakkında başka muammalarda doğdu içimde. Mesela sizin yoketmek görevi ile gönderdiğiniz filo ile düşman filo savaşıyor ise ve beraberlik ile biterse ÖY'e savaş haricinde birde ayı yok etmek için atış yapıyormu ? Ay yok olunca üzerindeki beraberlikten arta kalan filoda yok oluyor ve harabe alanı oluşturuyor mu ?

Birde bildiğim kadarı ile ÖY aya yoketmek görevi ile gönderildiğinde ayla birlikte ÖY'de yok olduğunda harabe oluşmuyor. Peki ÖY'nin yanına filo kattığımızda OY yok olduğunda bildiğim kadarı ile onlarda yok oluyor. Bu durumda da ek filo içinde mi harabe oluşmuyor. ?

ÖY kullanmış arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

• evet aydaki filo ilede savaşıyorsun
  • rip tek başına yeter
  • ayda filo varsa evet filolarla oyler carpişir ancak savastan sonra galip gelirlerse aya saldiriyolar diye biliyorum ama berabere kalırlarsa geri denerler saldirmadan.

ager oylerin yanına filo katarsan aya yoketmek goreviyle gonderemezsin yanliş hatırlamiyosam bunun için genelde filoyu oylerin bir kac sn önünden gondersin hem bu oylerin onüne filo gecmesini engeller hemde olan filoyu yıkar ve aya saldiri işini rahatca yaparlar tabi burda oylerin onune koyabileceginiz saglam bi filoya ihtiyaciniz var

oyler yok oldugunda harabe cıkmadigi dogrudur dedigim gibi yanına filo koyarsan aya saldirmak olarak gidilebildigini sanmiyorum o yuzden filo çopude olmaz
  • rip ehliyetli biri olarak cevap yazim kısaca

daha önce iki tane ay patlattım ama kimse filosunu önüme çekemedi ama ayı yoketmeden önce evet bi savaş yapar önce, akabinde ayı yokedebilirse eder

5000'lik ayda 21 öy'si patlayan birini de tanıyorum, yine 5000'lik ayı 5 öy ile patlatan arkadaşımda var, ay patlatmak şans işi biraz hesap kitap tutmuyor pek

öylerden harabe çıkmaz çünkü inanılmaz derecede bi enerji açığa çıktığı için ay patlatırken ( ya da öy'ler patlarken ) harabe oluşmaz açığa çıkan bu enerjiden dolayı, öy'lerin yanına koyacağın filodan da harabe çıkmaz dolayısıyla

not : bu benim yorumumdur öy'lerle 6-7 ay kadar haşır neşir olduğumdan dolayı yazmış bulunmaktayım daha net bilgisi olan arkadaşlar varsa dinleyebilirim, saygılar

NOT 2 : ARKADAŞLAR OYUNU 13 AY ARADAN SONRA TATİLE ALDIM, OGAME BENİM İÇİN BİTMİŞTİR DEMİYORUM AMA UZUN SÜRE TATİL MODUNDAN ÇIKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM EVRENLER ARTIK İYCE YAŞLANDI ve OYUNDAN ARTIK ZEVK ALMAMAYA BAŞLADIM 3 AYDIR SONDA YEMİYORUM, VURACAK FİLO KALMADI vs..... HERKESE BOL ŞANS İYİ OGAME'LER

• quote:

Orjinalden alıntı: HiperX

rip ehliyetli biri olarak cevap yazim kısaca

daha önce iki tane ay patlattım ama kimse filosunu önüme çekemedi ama ayı yoketmeden önce evet bi savaş yapar önce, akabinde ayı yokedebilirse eder

5000'lik ayda 21 öy'si patlayan birini de tanıyorum, yine 5000'lik ayı 5 öy ile patlatan arkadaşımda var, ay patlatmak şans işi biraz hesap kitap tutmuyor pek

öylerden harabe çıkmaz çünkü inanılmaz derecede bi enerji açığa çıktığı için ay patlatırken ( ya da öy'ler patlarken ) harabe oluşmaz açığa çıkan bu enerjiden dolayı, öy'lerin yanına koyacağın filodan da harabe çıkmaz dolayısıyla

not : bu benim yorumumdur öy'lerle 6-7 ay kadar haşır neşir olduğumdan dolayı yazmış bulunmaktayım daha net bilgisi olan arkadaşlar varsa dinleyebilirim, saygılar

NOT 2 : ARKADAŞLAR OYUNU 13 AY ARADAN SONRA TATİLE ALDIM, OGAME BENİM İÇİN BİTMİŞTİR DEMİYORUM AMA UZUN SÜRE TATİL MODUNDAN ÇIKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM EVRENLER ARTIK İYCE YAŞLANDI ve OYUNDAN ARTIK ZEVK ALMAMAYA BAŞLADIM 3 AYDIR SONDA YEMİYORUM, VURACAK FİLO KALMADI vs..... HERKESE BOL ŞANS İYİ OGAME'LER

Daha Hiç O.Y Basamadim Dostum ;(

• quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: HiperX

rip ehliyetli biri olarak cevap yazim kısaca

Daha Hiç O.Y Basamadim Dostum ;(

biraz azim ve akılcı bi taktikle gravitasyonu açmak hiç sorun olmaz, tabi bu arada iyi de bi üretimin olması lazım , ben bastıysam sen hayli hayli basarsın be dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göz Renkleriyle İlgili Bir Soru?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bana öy de tek gravitas engel 300.000 enerji zor
  • Cevaplar için teşekkürler. En iyisi deneme yanılma yöntemi olacak sanırım. online sürem çok az olduğundan ( Günde 15 dakika ) sadece rip kasip keyfine ay ( işler ters giderse ÖY) patlatıcam. Onun için bol bol deneme fırsatım olur. Tecrübeleri burada paylaşırım.
  • daha once yarım düzine oy si patlamış birisi olarak soyleyebilecegim sudur
    oy ile ayi patlatmak sans isi o zahmetlerle bastiginiz ripler de patlayabilir ama gezegende basabilecek bi sey yoksa rip olmalı cunku gemileri havada cok uzun sure tutabiliyor
    en azından havada filo tutacagınız zaman gozunuz arkada kalmaz soyleki bazen hafta sonları memlekete gidiyorum ve gemileri yanına rip koyarak havaya kaldırınca 50-60 saat havada kalıyorlar ustelik 3-4 k deu ile 300-400 degil 3-4 k hatta tam olarak 1 saatlik uretimle neredeyse gemileri 3 gun havada tutuyorum yere inmek üzereyken geri de cekersem 6 gun yani denemesi bedava
  • Ölüm yıldızının önüne biri sağlam sayıda muhrip dizerse çok zararlı çıkarsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MadDog1

Ölüm yıldızının önüne biri sağlam sayıda muhrip dizerse çok zararlı çıkarsınız.

saldıracağın adamın filosunu az çok bilirsin. en azından öy gönderiyorsan takip etmişsindir mutlaka. sonuçta "adam on değilken 1-2 saatte gitsin vursun, önüme filo çekmeye vakit bulamasın" diyemezsin, saldırdığın adam büyük ihtimal on olacaktır sen saldırırken. öy'leri alt edebilecek filosu varsa zaten çeker önüne. ama bunu da senin önceden bilmen gerekir. ona göre tedbirli gönderirsin öy'lerini. iss yapar vs dersen orasına karışamam artık

• oy yollayacaginiz adamin yanina som atmalisiniz ve ripleri oraya konuslandirip oyle daliniz
    cunku ana gez. gidene kadar uzun zaman gecer ve adam online olur
    ama 1-2 sistem otesinden somden yolalrsaniz daha kisa zaman alir ve farketme ihtimali azalir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetmetingülcan

oy yollayacaginiz adamin yanina som atmalisiniz ve ripleri oraya konuslandirip oyle daliniz
    cunku ana gez. gidene kadar uzun zaman gecer ve adam online olur
    ama 1-2 sistem otesinden somden yolalrsaniz daha kisa zaman alir ve farketme ihtimali azalir

katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.