Şimdi Ara

Ölüm üzerinden prim yapmak (Orhan Yıldırım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazıklar olsun diyecek laf yok bunlara, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
  • Olmus bir insan uzerinden prim yapanlari Allah islah etsin baska soylenecek soz yok. Zavallilar
  • ihmal varsa zaten ceza gelecektir kimse kimseye saldırmasın..
  • Bunlarda gazeteci işte..
  • Keşke bizimkilerle sidik yarıştıran bir kulüp olmasaydınız da bizimkiler de açıkça baş sağlığı dileyip kınasaydı buradaki durumu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

Ölüm üzerinden prim yapmak (Orhan Yıldırım)

al işte bi tane daha

Özet geçiş... Herkes böyle değildir ama bu kafada bu forumdada çok insan var yorumlardan kendini belli ediyorlar.
  • TheBearGrylls kullanıcısına yanıt
    Resmi ultrAslan hesabı olmadığını görmek için çok uğraşmaya gerek yok. Sizin de anlamadan, araştırmadan yaptığınız paylaşım, o zihniyetin aynısıdır.
  • Adamın yazdıklarınıza baksanıza sanki kapı arasında sıkışıp ölmek normalde çok fazla rastlanan bir şeyde adam kapı üzerinden sürekli fırsatçılık yapıyor karaktersiz.
  • Katil gs sözü gerçekten çok yanlış ama gs'nin en azından gazetecinin ailesine bir tazminat ödemesi gerek bence. O kapının da nasıl sensörleri var ki adamı sıkıştırmış ya da kim kapatıyor ki kapatmaya devam etmiş adam araya sıkışırken, bunun da araştırılması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ecthelion9

Ya şu tartıştığınız şeye bak Twitter dan aptal aptal seviyesiz paylaşımların yapıldığı ergenlerin yönettiği sayfanın fotosunu getirip koyuyorsunuz.
    Orhan Yıldırım konusuna gelince kendisi bjk muhabiri olarak bilinir ancak şerefsizin en önde gidenidir. Hiç bir bjkli sevmez bu adamı. Takmayın fazla.
    Allah rahmet eylesin üzüldüm çok :(

bu çocuk okur
  • İlk sayfadaki resim gözükmüyor beyler bende, birisi tekrar paylaşabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Katil gs sözü gerçekten çok yanlış ama gs'nin en azından gazetecinin ailesine bir tazminat ödemesi gerek bence. O kapının da nasıl sensörleri var ki adamı sıkıştırmış ya da kim kapatıyor ki kapatmaya devam etmiş adam araya sıkışırken, bunun da araştırılması lazım.

aynen bi 1milyon tl verse ailesi zorda kalmaz ama nerde giderler en b.ktan oyuncuya harcarlar o parayı olan ailesine oldu ateş düştüğü yeri yakar dikkatsizlik bu konuda %50 galatasaray sorumludur giden can beyler öleni geri getiremiyoruz o kapıda ne tür tartışmalar olmuştur kim bilir. adam belki zorla girmek istemiş kapıyı bizimkiler kapatınca bu atlamıştır kafası arada kalmıştır ya böyle yada değil ama sorumlular mutlaka cezandırılıp ailesine yüklü bir miktar tazminat ödenmeli.

• orhan yıldırım bjk muhabiri olmasına rağmen seven bjkli yoktur.
    seviyesizin teki
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

4000 kişilik hesabı gösterip tüm Galatasaray taraftarını zan altında bırakmak da güzel kafaymış. Sen bizim burada tartıştığımız şeyi çok yanlış anlamışsın.

senin kafa daha güzelmiş ben ultraslan mı yapmış bunu dedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

al işte bi tane daha

O ultraslan hesabı değil yalnız haberin olsun..Aklınca laf yetiştireyim diye uğraşmışsın ama.

az beynini kullan bak ne yazmışım orda sanki ultraslan resmi hesabından yazılmış dedim nasıl bi kin birikmişse içinizde

•  Ölüm üzerinden prim yapmak (Orhan Yıldırım)
  • quote:

quote:

quote:

al işte bi tane daha

O ultraslan hesabı değil yalnız haberin olsun..Aklınca laf yetiştireyim diye uğraşmışsın ama.

az beynini kullan bak ne yazmışım orda sanki ultraslan resmi hesabından yazılmış dedim nasıl bi kin birikmişse içinizde

Gitmiş feneristin twittera koyduğu çakma ua hesabı resmi paylaşmış kavga gürültü çıksın diye sonra gelmiş millete gider yapıyor. Başka konuda yap yine yapacaksan tahriğinide şu konuda yapma yazık günahtır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

al işte bi tane daha

Gitmiş feneristin twittera koyduğu çakma ua hesabı resmi paylaşmış kavga gürültü çıksın diye sonra gelmiş millete gider yapıyor. Başka konuda yap yine yapacaksan tahriğinide şu konuda yapma yazık günahtır.

doğru ultraslan adıyla paylaştım zaten

• umarım takım mahkemeye verir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.