Şimdi Ara

Ölüm üzerinden prim yapmak (Orhan Yıldırım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Ölüm üzerinden prim yapmak (Orhan Yıldırım)

söylenecek söz yok, bu durumda bile bunu yapıyolar ya. helal olsun ne diyim. biz akıllı değilmişiz demekki, böyle olmak lazım...

• Hocam neci bu?Bjk spor yazarı falan mı?
  • Çalıştığı gazeteden belli zihniyeti: Fanatik.

Köpek gibi pişman olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Hocam neci bu?Bjk spor yazarı falan mı?

evet. fanatik'te.

aslında bu adamların (çok var bunlardan) yazdığı bu tarz iğrenç şeyleri gazetlerde tvlerde falan boy boy göstereceksin. herkes görsün diye. rezil edeceksin bunu. ama bu tarz adamlar seviliyor bizim ülkede. yazık...
  • Nasıl bi insan bu adam.Ölmüş adamın arkasından prim yapmaya çalışıyor.Ülkemizde böyle insanlar gazeteci oluyor işte.Bunlara köpek tasması giydirip gezdireceksin.
  • adam olmamıs diyecem insan olmamıs adam olsun.
  • Siyasetten spora bütün farklı dallarda böyle insanlardan bolca mevcut yeni bir şey değil.
    Acı üzerinden prim yapmak bu ülkenin en bilindik olaylarından biri.
    Cani insanlarımız bol bu konularda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya böyle boş konuyla olmaz. Bir şey yapmalıyız bu adama. Bir yaptırımı olmalı, kulübe yazalım bir yerlere ayzalım arkadaş. Ya da direkt gazeteye yazalım, nedir bu yahu
  • Bu tarz durumlar her zaman oluyor. Bakın biz Galatasaray taraftarı olarak lanetliyoruz, fakat kendini bilmez rakip takım holiganları bu yazılardan haz alıyor( adam gibi taraftarları işin içine sokmuyorum)

O yüzden renk arma ayırmadan lanetlemek ses çıkarmak gerek...
  • Bunları Mezun eden hocanında işe alan müdürnde ...
  • İşte bu kadar insanlığımızı kaybettik. Ben kaybetmedim sen kaybetmedin demeyelim. Böyle acı bir durumda bile birlik olamıyoruz, acı paylaşamıyoruz, reziliz
  • TheBearGrylls kullanıcısına yanıt
    4000 kişilik hesabı gösterip tüm Galatasaray taraftarını zan altında bırakmak da güzel kafaymış. Sen bizim burada tartıştığımız şeyi çok yanlış anlamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

4000 kişilik hesabı gösterip tüm Galatasaray taraftarını zan altında bırakmak da güzel kafaymış. Sen bizim burada tartıştığımız şeyi çok yanlış anlamışsın.

adam öyle bişey mi yazmış? "bi tane daha" demiş, sen yanlış alamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

al işte bi tane daha

O ultraslan hesabı değil yalnız haberin olsun..Aklınca laf yetiştireyim diye uğraşmışsın ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

al işte bi tane daha

Bunu yazacak kadar küçülmüşler mi ?
  • Ya şu tartıştığınız şeye bak Twitter dan aptal aptal seviyesiz paylaşımların yapıldığı ergenlerin yönettiği sayfanın fotosunu getirip koyuyorsunuz.
    Orhan Yıldırım konusuna gelince kendisi bjk muhabiri olarak bilinir ancak şerefsizin en önde gidenidir. Hiç bir bjkli sevmez bu adamı. Takmayın fazla.
    Allah rahmet eylesin üzüldüm çok :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir birey yazmış onu gördüğün gibi de küçülmüş.ultrAslan'la ALAKASI YOK.
  • Yok arkadaş ne insanlık kalmış ne saygı hürmet.Ölünün üzerinden prim yapma laf sokmalar edep yahu edep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Bir birey yazmış onu gördüğün gibi de küçülmüş.ultrAslan'la ALAKASI YOK.

kimin yazdığını görüyorum zaten de ölüm üzerinden bile böyle bir şey yapacak kadar köreltiyor mu futbol bizi ? dün yediğin hurmalar falan ne bu yakışıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Bir birey yazmış onu gördüğün gibi de küçülmüş.ultrAslan'la ALAKASI YOK.

kimin yazdığını görüyorum zaten de ölüm üzerinden bile böyle bir şey yapacak kadar köreltiyor mu futbol bizi ? dün yediğin hurmalar falan ne bu yakışıyor mu

Çok daha kötüsünü yapıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.