Şimdi Ara

ölüm acısı mı aşk acısı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

ölüm acısı mı aşk acısı mı?

(En Son Oy Tarihi: 30.6.2020)
Giriş
  • Sizce hangisi daha çok acı verir insana??

Ölüm acısından kasıt başka birinin ölümü üzerine duyulan üzüntü bazı arkadaşlar yanlış anlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emmanuelle Olmak -- 15 Şubat 2009; 20:10:13 >

• pardon ben yanlış anlamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solman -- 15 Şubat 2009; 20:00:08 >
  • ölüm acısı tabiki...

(bu arada yanlış anlamadım değilmi? yani bir yakının ölümünün üzerine çekilen acı.. kendimizin ölüm acısı değil?)
  • Çekmeyen bilemez..

Aşk acısı adamı inim inim inletir.
  • Aşk Acısı bence.O kişi birde sürekli görmek adama koyar
  • ölüm hayatın doğal bir sürecidir zamanı gelince bütün insanlar ölür 10-20 gün üzülürsün bu annen baban bile olsa sonra hayatıan devam edersin

ama aşk acısı başka bir olaydır seni bırakıp başkası ile beraber olması insana çok koyar bende olmayan özellikleri başkasında buldugu için insan kendisini eksik hisseder pskolojik bunalıma bile girebilir
  • bana kalırsa aşk acısı

ölen kişi ölmüştür gitmiştir yokluğuna alışırsın bi süre sonra bu hayatta değildir çünkü

ama aşk acısı öyle değildir. Çünkü o yaşıyordur. Ve başka biriyle hemde. Yaşayacaktır da. Yaşadıkça da sen kahrolacaksındır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aşk acısı[çare]
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yahu tamam aşk acısı kötüdür falan ama ölüm acısıyla bir tutulurmu?
  • Kendini asarak öldürme yoluna giden insanın tırnaklarının içi ip lifleri ve deri parçalarıyla dolar. Neden biliyor musunuz? Çünkü kurtulmak ister, vazgeçmiştir ama başaramaz. Sandalye ayağından kaymıştır artık. Kurtulanlardan hikayelerini dinleyin. Köprüden atlayanlar atladıktan sonra pişman olur, vazgeçmiştir ama çok geçtir. Boğaz köprüsüden atlayıp kırıklarla kurtulan insanların hikayelerini okuyunuz.

Ayrıca ani ölümlerden sonra beyin 15 saniye hayatta kalıyor. Kafanız kopsa bile vücudunuzu yerde görebilirsiniz. Ve acıyı yapan beyindir. O halde ne kadar acı hissediyorlar kim bilir.

Aşk acısı denilen şey insanın boğazında birşey düğümletir. Ağlamak istemez ama engel olamaz. O düğüm yapar işte. Sonra ağlar zırlar biter. Aşk acısı ne ki.

• bence ölüm aslında ama tabi ölenin kim olduğuna bağlı.

Aşk acı olarak en fazla 5-6 ay sürüyor daha sonrasında acı çekmiyorsun ama seviyorsun yinede.
    Ama sana çok yakın bi insanı kaybedersen hayatın boyunca hissedersin eksikliğini.
  • Benim anlamadığım aşk diye birşey olmadığına göre acısı nasıl oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

Benim anlamadığım aşk diye birşey olmadığına göre acısı nasıl oluyor

SEVEN_BİLİR_VE_ÖLÜR
  • Aşık olduğun kişinin ölüm acısı en beteridir
  • quote:

Orjinalden alıntı: mami23®

quote:

SEVEN_BİLİR_VE_ÖLÜR

Gebersin. Bana ne Allah Allah... (Geçmedi mi şu lafın modası)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Kendini asarak öldürme yoluna giden insanın tırnaklarının içi ip lifleri ve deri parçalarıyla dolar. Neden biliyor musunuz? Çünkü kurtulmak ister, vazgeçmiştir ama başaramaz. Sandalye ayağından kaymıştır artık. Kurtulanlardan hikayelerini dinleyin. Köprüden atlayanlar atladıktan sonra pişman olur, vazgeçmiştir ama çok geçtir. Boğaz köprüsüden atlayıp kırıklarla kurtulan insanların hikayelerini okuyunuz.

Ayrıca ani ölümlerden sonra beyin 15 saniye hayatta kalıyor. Kafanız kopsa bile vücudunuzu yerde görebilirsiniz. Ve acıyı yapan beyindir. O halde ne kadar acı hissediyorlar kim bilir.

Aşk acısı denilen şey insanın boğazında birşey düğümletir. Ağlamak istemez ama engel olamaz. O düğüm yapar işte. Sonra ağlar zırlar biter. Aşk acısı ne ki.

arkadaşım yanlış anlamışsın sen de bazı arkadaşlar gibi. Konuyu editledim bi oku

• quote:

Orjinalden alıntı: Bloodles

Aşık olduğun kişinin ölüm acısı en beteridir

Hayır katılmıyorum.
    Aşık olduğun kişinin başka biriyle yaşamasından daha acı değildir bu dediğin.
  • Tabiki ölüm acısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrDxNdR

yahu tamam aşk acısı kötüdür falan ama ölüm acısıyla bir tutulurmu?

dostum bir takım şeyleri yaşamadığını düşünüyorum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mami23®

quote:

SEVEN_BİLİR_VE_ÖLÜR

Gebersin. Bana ne Allah Allah... (Geçmedi mi şu lafın modası)

• quote:

Orjinalden alıntı: walcottt

quote:

Orjinalden alıntı: Bloodles

Aşık olduğun kişinin ölüm acısı en beteridir

Hayır katılmıyorum.
    Aşık olduğun kişinin başka biriyle yaşamasından daha acı değildir bu dediğin.

Sen hiç yaşadınmı ki ölüm acısını? Hemde aşık olduğun, uğruna canını tereddütsüz verebileceğin biri oldumu? Hergün onunla gezerken, gözlerine bakarken yaşadığın mutluluğu kaybettiğin gün içinin burukluğu seni yaktımı? Ona dün en içten canım derken bugün mezarına gidip ağladın mı ? Belki ihanet acısı, sevdiğinin başkasıyla olduğunu bilmek insanı acıtır ama ölüm acısı daha beterdir...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.