Şimdi Ara

ölüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

@NassinGözüm

Candan Erçetinyoutube
    #candanerçetin #yalan YALAN GERİ DÖNDÜREN GÖRDÜN MÜ GEÇMİŞİ? BOŞA SOLDURDUN O NAZLI GENÇLİĞİ BİR AVUÇ TOPRAK İÇİN YOR KENDİNİ DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN YALAN BAŞKASI YALAN ZAMAN KENDİNE BENZETMEZ HERKESİ HESAPSIZ AÇAR BAHARLAR PEMBEYİ AÇMADIĞIN DALDA SÖZÜN GEÇER Mİ? DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN YALAN BAŞKASI YALAN SİTEM ETME HABERİ YOK DAĞLARIN GÖZLERİNİ ELLERİNLE BAĞLADIN FAYDASI YOK GEÇ KALINMIŞ FİGANIN DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN YALAN BAŞKASI YALAN Söz: Mete ÖZGENCİL Müzik: Yıldız USMANOVA Düzenleme: Kıvanç K. ©1997 Candan Erçetin Resmi Youtube Kanalı - Candan Ercetin Official Youtube Channel
    https://www.youtube.com/watch?si=3SZ3PZTbpG9vGG7e&v=zlviStCMzFk&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adam şu anda altındaki arabasıyla bilmem hangi avm'de döner veya baklavayı gömerken, onun yerine ölüm konusu açmak sana düştü demek ki... ölüm konusunda şarkının ne işi var? ... yoruldum hiçbir zaman açtığı konularda şarkı türkü yayınlamazdı. sen de onun gittiği yolda buna sadık kal...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    4 yıl önce açıldı
    Ölüm Marşı
    20 yıl önce açıldı
    Yaşlanmak ve Ölüm korkusu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.