Şimdi Ara

Ölülerimizi bile adam gibi sayamadık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kovancılar Kaymakamı Selçuk Aslan, depremde ölenlerin kesin sayısının 41 olduğunu söyledi

Daha önce 51 olarak açıklanan ölü sayısını bugün Kovancılar Kaymakamı Selçuk Aslan, 41 olarak belirtti. Aslan, DHA muhabirine yaptığı açıklamada, "Ölü sayısındaki karışılık, ölenlerin kimliklerinin nüfustaki isimleri farklı, köydeki halk arasındaki isimleri farklı olduğundan kaynaklandı. Ancak yapılan çalışmalar sonunda ölü bir kişi iki kez sayılmış. 10 kişinin eksik çıkması bizi bir nebzede olsa sevindirdi. Bu konuda ayrıntılı açıklamayı valilik yapacak" dedi.

Depremin 6.0 şiddetinde oldugu ve onlarca kişinin öldügü başka bir ülke var mıdır?
    Depremde hayatını kaybedenleri saymaktan aciz başka bir ülke var mı?

Bugun 17 Agustos depreminde hayatını kaybeden insanları sayısını bile net olarak bilmiyoruz.
    Her kaynakta farklı rakamlarla olmakta birlikte hiçbiri kesin ve net degil.

• Ölü sayısının fazla sayılmasının nedeni evlendikten sonraki soyadlar ille evlenmeden önceki soyadlarında kayıt altına alınması.Mesela Ayşe Güneş evlenmeden önceki soyadı.Ama evlendikten sonraki soyadı diyelimki Yaman oldu.Ama sayım yapılırken köy nüfusunda soyadları değişen kişiler 2 farklı soyada sahip oldukları için onlarda sayıma alınmışlar..
  • Deprem konusunda diğer ülkelere göre 1000 yıl gerideyiz.
  • içişleri bakanı 58 ölü var diyo, başbakan 51 diyo. sonra bunun 10'u canlanıyo. 41 oluyo. komedi yaaa. memleketimin hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progrock -- 12 Mart 2010; 9:41:25 >
  • Lafa bak hizaya gel!
    10 kişi eksik çıkması vali beyi sevindirmiş.
    Ölüleri eksik saydığın için ben çok üzüldüm sayın vali bey!
    Aramızdaki zihniyetin farkı bu işte.
    sen 10 kişi az öldü diye seviniyorsun,ben yanlış saydın diye üzülüyorum!
    Mazeretleri de çok komik ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eloko

Lafa bak hizaya gel!
    10 kişi eksik çıkması vali beyi sevindirmiş.
    Ölüleri eksik saydığın için ben çok üzüldüm sayın vali bey!
    Aramızdaki zihniyetin farkı bu işte.
    sen 10 kişi az öldü diye seviniyorsun,ben yanlış saydın diye üzülüyorum!
    Mazeretleri de çok komik ayrıca.

herşeyin çivisi çıkmış
  • Valinin direkt olarak istifa etmesi gerekiyor.
    Nerde o yürek.
    Ölüsünü sayamayan, müzelerdeki resimlerine sahip çıkamayan bir devlet olmuş çıkmışız.
    Kültür bakanı da hala makamında açılımlar yapıyor. Çoktan istifa dilekçesini yazmış olması gerekirdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dua edelim ki 41 kişi öldü.410 kişi de ölebilirdi,beklerim yani..
  • Kaç gün oldu halen daha tam bir sayı belirlenemedi. Birde bakanlık geçen hafta 3 tane uzman gönderdi, 3 köyde de araştırma yapacaklardı. Yazık, çok yazık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.