Şimdi Ara

ölü pixel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • decen gun aldigim ips panelli monitorde ust tarafa yakin bir yerde ölü pixel tespit ettim

her zaman her renkte beyaz parlak topluvigne ucu kadar , renkli sayfalarda rahatsizlik veriyor

ilk aldigim zaman testlerde bisey farkedememistim galiba sonradan olustu. Aldigim yer degisim olamayacagini soyledi.

bu tur olu pixellerin sonradan gecme durumu olabilir mi ? veya masajmi ne yapiyorlarmis

velhasilkelam ben bu pixeli kendi basima duzeltebilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düzeltemezsin. Sorun edecek birşey yok. Benim de kullandığım 27" 1440P Apple monitörün tam ortasında bir ölü piksel farkettim. Çözünürlük yüksek olduğundan ve çok küçük olduğundan belli-belirsiz birşey. Çok dikkat etmediğim sürece farkedilmiyor bile. Seninkisi ortada bile değilmiş. Görmezden gelip monitörünün tadını çıkar bence.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ölü piksel testi
    20 yıl önce açıldı
    Iphone Ölü Pixel Canlandırma
    18 yıl önce açıldı
    Ölü Piksel
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.