Şimdi Ara

Ölü Piksel (Dead Pixel) ve Bulutlanma (Clouding) testleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
48
Favori
98.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar dün servis geldi, kontrol etti ilk başlarda bekledğim gibi "televizyonda sıkıntı yok bunun teknolojisi bu böyle olması normal, değişim olmaz yapmazlar boşuna uğraşma " gibi laflar söylemeye başladı, ben de ısrarcı oldum, bunun genel bi sıkıntı olduğunu ancak bu tv'de bu sıkıntının yüksek seviyede olduğunu daha önce samsung'un bu konuyla ilgili değişimlerinin olduğunu söyledim, sonra servis raporunu yazdı " kulalnıcının belirttiği sıkıntılar görülmemektedir" diye sonra tv nin fotoğraflarını çekmeye başlayınca"aaa burda bi sıkıntı var aaa hata varmış ben bunu nasıl görmedim" gibi şeyler söylemeye başladı ve sonra raporu değiştirdi, "kulanıcının belirttiği sıkıntılar tv'de gözlemlenmektedir" yazdı, sonra nerelisin felan dedim adam hemşerim çıktı daha sonra bana "istersen değişim yapalım istersen paneli komple değiştirelim +1 yıl garanti verilir" dedi, +1 yıl garanti olayı benim aklıma da yattı ve panel değişimi istedim çünkü sıfır ürün istesem yine aynı hata olduğunda bu sefer değişim vs zor olacak, panel değişimi yapıldığında da aynı şeyler söz konusu ancak en azından +1 yıl garanti verilecek, bakalım sonuç ne olacak henüz aramadılar.

• fataller F kullanıcısına yanıt
    + 1 yıl garanti iyi olur elbet, ama paneli değişen kişi test edip versinler sana, iki kere iş olmasın.. takipdeyiz..
  • yenfiz kullanıcısına yanıt
    Dün panel değişimi için geldiler, panelin kutusu açıktı paneli getiren teknisyen aşağıda açıldığını söyledi (pek inanmadım), daha sonra paneli değiştirdiler, gelen panelde özellikle bulutlanma olayına dikkat ettim, inceledim, bulutlanma 1-2 yerde vardı ancak az seviyedeydi eskisi gibi değildi pek belli olmuyordu. teknisyenler gitti 15-20 dk sonra tv'yi incelerken tv'nin sağ üst kısımda enlemesine uzun bir çizgi gördüm, bant izidir diye düşündüm sildim ancak değil, kırmızı ve mavi ekranlarda belli olan 2 adet uzun çizgi var, müşteri hizmetlerini tekrar aradım tekrar teknisten gelmesini bekliycem bu sefer 0 ürün istemeyi düşünüyorum yada para iadesi istemeyi, gerçekten can sıkmaya başladı bu iş artık
  • philips marka led televizyonum, ekran kartının yanmasından dolayı servisten ücretli olarak(garanti bittiğinden) tamirini yaptırdım .fakat; şu anda ekranda beyaz lekeler dikkatimi çekti daha tv yi teslim alalı 3-4 gün oldu ,bu lekeler panel arkasında tamir esnasında oluşan lekemi yoksa farklı bir sorun mu var.
  • Bu panel hatalımı arkadaşlar ufak kareler halinde köşeleri karartılı

https://youtu.be/nvwuPjtkw-8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akmese451

Grundig 55vlx9600 sp tvim de 4 adet ölü pixsel ve bulutlanma ve bir kaç yerinde çizik var kasanın sizce iade veya değişim talep edebilirmiyim hepsiburada aldım. Tv nin kutusu çok yırtık deforma geldi teşhir olmasında şüpheleniyorum.Tv alalı 2 gün oldu.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Ölü Piksel (Dead Pixel) ve Bulutlanma (Clouding) testleri Ölü Piksel (Dead Pixel) ve Bulutlanma (Clouding) testleri

Hiç düşünmeden iade edin, arızalı falan demeyin para iadesi almanız zorlaşır, servisle sizi baş başa bırakırlar. Bu panel kullanılmayacak seviye de, parçalayıp bunu üretim bandından geçmesine onay verene yedirteceksin. Hiç beklemeden iade edin.

• Yeni aldigim 50w807c
    Media markt gece kusu kampanyasi ile almistim.
    Sizce 14 gun iade surecini kullanip iade mi etsem
    Yoksa servis ile mi gorusmeli
    Gunduz gozu ile belli olmuyor
     Ölü Piksel (Dead Pixel) ve Bulutlanma (Clouding) testleri Ölü Piksel (Dead Pixel) ve Bulutlanma (Clouding) testleri

• Basarrrr kullanıcısına yanıt
    Olmaz bu ; TV ihtiyacın acilse değişime git..yoksa geri İADE Et gitsin...Yazık günah ya ,şu panellerin rezilliğine bak..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu kadar bulutlanma normal mi tv Samsung ks8500
     Ölü Piksel (Dead Pixel) ve Bulutlanma (Clouding) testleri Ölü Piksel (Dead Pixel) ve Bulutlanma (Clouding) testleri Ölü Piksel (Dead Pixel) ve Bulutlanma (Clouding) testleri

• forumda yazanları okudum ekrana elle bastırdım bastırdım olmadı
    en son ölü pikselin olduğu noktaya

tıpkı gazoz kapağına parmakla tıklatır gibi,eskiden yapardık

sağ işaret parmağının yanındaki parmakla tık tık vurcaksınız

ama o parmağı sağ baş parmağına taktırıp bırakcaksınız,tarif anlaşıldımı

parmakla tık tık diğer parmaktan taktırıp kurtararak tık tık vurun

bir kaç vuruşta kesin düzeliyor

1 pc de kırmızı noktayı çözdüm,diğer pc de mavi noktayı düzelttim kesin işe yaradı

ekranı siyah wallpaper halinde tutup yapın
  • bu resim bulutlanmaya örnek midir? Ölü Piksel (Dead Pixel) ve Bulutlanma (Clouding) testleri
  • Arkadaşlar benimde sadece siyah ekranda belli olan ekranın sol ortasına dogru beyaz bir bulut var sabit duruyor sadece simsiyah olunca ekranda gözüküyor bu olaya servis bakıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safüzyon -- 12 Temmuz 2017; 20:54:48 >
  • Arkadaşlar hem clouding/hem banding için şu test yeterli ve uygun mudur? Yarın kurulum yapılacak.

Arkadaki iğrenç müzik olmadan videoyu indirip USB'ye kaydetmek istiyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=jsLZSnKdWaY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Kasım 2017; 20:27:42 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.