Şimdi Ara

ölü konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
27.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herseyı yaptım ancak yabancı kanal olayınd sorun yasıyorum cunku ıngılızce display language bolumu yok ındıremıyorumda hıcbıyerden bulamadım ındırmeyı yardım please :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul_spear
    herseyı yaptım ancak yabancı kanal olayınd sorun yasıyorum cunku ıngılızce display language bolumu yok ındıremıyorumda hıcbıyerden bulamadım ındırmeyı yardım please :S

üzgünüm ama ben yardımcı olamıycam çünkü yabancı kanallar için olan sistemi hiç denemedim çünkü gerek görmedim
  • NTV grubunda sorun mu var digiturk ü izliyorum alem fm i dinliyorum ama power grup ile NTV grup listesi açılmıyor internet bağlantınız yok diyor. Neden olur acaba bilen varmı?
  • ya bende yabanci kanallari izleyemiorum. win7 zaten ingilizceydi bide bolge yide deistirdim fakat linke tikladiktan sonra wmc aciliyor hic bir hareket yok extrasta bizim turk kanallari var. bunu nasil cozebilirim

edit: bu arada virgin in yayını powerdan çok daha iyi, galiba power mono yayın yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 2 Şubat 2010; 17:53:24 >
  • designr yabancı kanallara hiç bakmadım soruna cevap veremeyeceğim özürdilerim...

Emre Candemir ntv kanalları bazen gelmiyor bazen sadece ses geliyor heralde bir problem var, ama siz yinede codec güncellemesi bir yapın son sürüm klite codec pack i tavsiye ederim...
  • teşekkürler işime yaradı
  • Teşekkürler konu için. Futbol bölümünde aynı konudan mevcut. Burada proxy ile Amerikan kanallarına bağlanıyor galiba ?
  • Kénan futbol bölümündeki konu linkini verebilir misin acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

Kénan futbol bölümündeki konu linkini verebilir misin acaba

PM attım.
  • link takip için mesaj
  • ttnet web tv yı bu programla ızleme sansımız var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

ttnet web tv yı bu programla ızleme sansımız var mı

Arkadaşım boşver ttnet tiviyi. Ona para vereceğine Readon TV Movie Radio Player adlı programı indir ordan izle. Hatta orda yabancı kanallar ve radyolarda var. Media player kadar düzenli değil ama ttnete para vermekten iyidir.
  • Çok teşekkürler gerçekten çok güzel oldu bu, bende bu wmc ne işe yarıyacak diye bakıp duruyordum, türk kanalları azıcık uyanık olsalarda biraz daha kanal gelse diye bekliyoruz.
  • Link ölmüş bu arada.
    Buyrun

http://www.mlfat4arab.com/n77klduwzlei/2009_11_Media_Center_Internet_TV.rar.html

Kurulum:İndirdikten sonra 4 farklı kanal için 4 farklı kurulum dosyasıyla karşılaşacaksınız. Bunları teker teker kuruyoruz.Media Center >> Ek Özellikler menüsüne girdiğimizde, kurulumunu yaptığımız kanalların listesini artık burada görebiliriz bu kadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC
    Link ölmüş bu arada.
    Buyrun
    http://www.mlfat4arab.com/n77klduwzlei/2009_11_Media_Center_Internet_TV.rar.html
    Kurulum:İndirdikten sonra 4 farklı kanal için 4 farklı kurulum dosyasıyla karşılaşacaksınız. Bunları teker teker kuruyoruz.Media Center >> Ek Özellikler menüsüne girdiğimizde, kurulumunu yaptığımız kanalların listesini artık burada görebiliriz bu kadar...

link çalışıyor

• Normalde bunları okumadan ben zaten izliyordum
    Dedim başka kanal bulabilir miyim diye girdim bu topici gördüm
    Media Center açılınca ek özellikler menüde KEŞFET seçince gerekli olan yamayı kendisi yüklüyor zaten hiç bir şeye ihtiyac yok
    Tabii ses için normal kodecleri zaten media center olmasa da yuklemek gerekiyor.
    Ben genelde gec saatlerde kulaklıkla NTV ve spor izlemek için kullanıyorum

Amerikan TV lerini izleycem diye 40 takla atmaya niyetim zaten yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulcubee

ÖNEMLİ NOT

Görüntünün gelmesi için bilgisyarınızda alternatif bir codec pack yüklü olması gerekir, bunun için size K-Lite Codec Pack tavsiye edebilirim. Başlıkta da dediğim gibi bilgiler (ç)alntıdır. Bir sorununuz varsa burda yazabilirsiniz ama cevap alamazsanız konuların sonundaki linklerden (ç)alntı yaptığım kişilere ve yerlere ulaşabilirsin...

İLK OLARAK TÜRK KANALLARI HAKKINDA (Ç)ALINTI BİLGİ :

Eğer daha önce internet üzerinden canlı televizyon izleme imkanı bulunduysanız; istediğiniz kanalı bulmak için site site gezinmekten, seyir esnasında yaşadığınız donma problemlerinden ve görüntünün kalitesiz olmasından dolayı şikâyetçi olduğunuzu duyar gibi oluyorum.

Windows 7 ile beraber gelen yeni özelliklerden biri de Internet TV özelliği. Bu özellik sayesinde bilgisayarınızda TV kartı olmadan ve üçüncü parti bir yazılıma ihtiyaç duymadan, Media Center üzerinden canlı olarak televizyon izleyebilmeniz artık mümkün. İhtiyacınız olan tek şey uygun hızda bir internet bağlantısı ve aşağıda anlatacağım kurulumu bilgisayarınıza yapmanız.

Kuruluma geçmeden önce altını çizmek istediğim bir nokta şu olacak. Normalde Media Center >> TV >> Internet TV menüsüne girerek birçok yerli ve yabancı kanalı buradan izleyebiliyor olmamız gerek. Fakat baktığımızda Internet TV seçeneği diye bir seçeneğin olmadığını görüyoruz. Çünkü bu özellik şu an Türkiye dahil olmak üzere bütün ülkelerde kullanılabilir değil. Bu kurulumları yapmamızın bir nedeni de bu aslında. Kurulumları yaparak kanalları kendimiz tanıtıyoruz ve izleyebiliyoruz.

1. Buradan kurulum için gerekli dosyaları indireli m.
    2. İndirdikten sonra 4 farklı kanal için 4 farklı kurulum dosyasıyla karşılaşacaksınız. Bunları teker teker kuruyoruz.
    3. Media Center >> Ek Özellikler menüsüne girdiğimizde, kurulumunu yaptığımız kanalların listesini artık burada görebiliriz. İyi seyirler...

ölü konu

Windows Media Center Internet TV

Şu an NTV, NTV SPOR, CNBC-E, NTV RADYO, POWER TURK, ALEM FM ve DIGITURK kanalları izlenebilir durumda. Sanıyorum önümüzdeki günlerde diğer kanallar içinde kurulumlar gelmeye başlar.

bilgi için Haktan IŞILAK'a teşekkürler...

İKİNCİ OLARAK ABD KANALLARI HAKKINDA (Ç)ALINTI BİLGİ :

Anlatacağım yöntem Windows 7 altında denenmiştir. Windows Vista'daki Media Center'da nasıl gözükeceği hakkında bir bilgim yok.

Bildiğiniz üzere WMC'deki İnternet TV özelliği henüz vaat edildiği gibi çalışmıyor. Benim anlatacağım yöntemle ABD'de İnternet TV üzerinden sunulan içeriklere erişebiliyorsunuz. Fakat erişmeyi hemen izlemek olarak kavramayın. Zira yapacağınız ayarlar ile tüm içeriği görseniz dahi izlemeye sıra geldiğinde WMC IP adresinizi iletip Türkiye'de olduğunuzu ifşa edecek ve yayını izleyemeyeceksiniz. Elbette buna da bir çözüm ürettim; fakat buna ihtiyaç duymadan da içeriklerin bir kısmını izleyebileceksiniz.

Öncelikle Bölgesel Ayarlardan başlıyoruz:

Başlat menüsündeki arama kutucuğuna "bölgesel" yazdığınızda çıkan uygun sonuca tıklayın. Şu pencere açılacaktır:

ölü konu

Buradaki sekmelerde Türkiye / Türkçe gördüğünüz her yer "ABD / İngilizce (Amerika)" olacak biçimde değiştirmelisiniz. Özellikle "Yönetimsel" sekmesindeki "Unicode olmayan programların dili" seçeneğini "İngilizce (Amerikan)" biçiminde değiştirmeyi unutmayın. Klavye düzenini değiştirmenize gerek olacağını sanmıyorum.

En sonunda sisteminizi yeniden başlatmanız istenecek, bunu yapın. Sistem açıldığında tarayıcınızı açın (bu adım için IE'yi kullanın) ve şu adrese girin:

http://www.microsoft.com/windows/windows-media-center/

ölü konu

Resimde kutu içerisine aldığım İnternet TV bölümüne tıklayın. Bunu yaptığınızda UAC onaylama diyalogları ve WMC içerik yükleme pencereleri çıkacaktır. Bunların her birini onaylayın ve WMC'nin açılmasını bekleyin. WMC açıldığı gibi internet tv içeriği yüklenmeye başlayacaktır. Onay vermeye devam edin. Şayet WMC açılır ve hiçbir şey olmazsa (sadece ana menü açılırsa) dil paketi hamlesine geçmeniz gerekiyor.

Windows Update'i açıp Seçime Bağlı Güncelleştirmeler kısmından "İngilizce" dil paketini işaretleyin, indirin ve kurun. Sonrasında başlat menüsüne "dil değiştir" yazın ve çıkan sonuca tıklayın. Buradan dili değiştirin:

ölü konu

Aynı siteye girip yine aynı linke tıklayın. Bu sefer İnternet TV içeriği kesinlikle yüklenecektir. Sonuç şekil A'da:

ölü konu

Fakat herşey bunla bitmiyor. Örneğin tüm kanallardaki içerikler arasında gezinebiliyorsunuz; fakat izlemeye sıra gelince "bölgenizde bu içerik desteklenmiyor" tarzında bir mesaj alıyorsunuz. Çünkü karşı taraf IP adresinizi açık ve seçik biçimde görüyor ve Türkiye'de olduğunuzu anlıyor. IP adresinizi gizlemek için kullanacağınız birçok araç var. Ben bir örnek olması niteliğinde HotSpot Shield'i tavsiye ediyorum. Kendisi bir proxy programıdır aslında. Web'de anonim gezmenizi sağlar, ücretsizdir. Buradan indirin:

http://hotspotshield.com/

Kurun ve programın bağlanmasını bekleyin. Bişi yapmanıza gerek yok, kendi işini halledecektir. Etkin hale geldiğinde WMC'yi tekrar açın. Eğer "Ek özellikler" veya "TV" menüsü altında İnternet TV'yi göremezseniz windowsmediacenter.com adresindeki linke tekrar tıklayın. Artık IP adresiniz Türkiye'de olduğunuzu açığa çıkarmadığı için tüm içerikleri izleyebileceksiniz.

Püf nokta: Media Center web sitesinden NetFlix'e abone olup 15 gün boyunca ücretsiz test edebilirsiniz. NetFlix'in içeriği hem dizi hem de sinema filmi açısından çok geniş. Denemenizi tavsiye ederim.

Dipnotlar:
    1. Bu içeriğe erişmek için bölgesel ayarlarınız hep seçili şekilde olmalı.
    2. Dil paketini indirip kurduktan sonra etkinleştirmeye gerek kalmadan da bu içeriğe erişme ihtimaliniz var. Aşama aşama deneyip kendiniz test edin.

bilgi için Halil MOLLAOĞLU'na teşekkürler...

not : bilgiler tamamen (ç)alıntıdır, resimlerin boyutu için kusura bakmayın...

kurdum ben ama ntv ve ntv spor açılmıyor gerekli programlar yüklü değil gibisinden bi yazı weriyor:S

• bende win 7 ultimate var media center yok nasıl yuklerim media centerı, naptıysam yükleyemedim.
  • ultimate varsa nasıl mce yok anlamadım standart kuruluo kurulmadıysa kurulm dvdsi ile program ekle kaldırdan yapabilirsin
  • elinize saglik hocam kurdum sorunsuz kullaniyorum ,,
    ameriakdayim ,amerikan WMc ta baya bi program var inanilmaz bi icerik malesef turkiyeye gleince bunlarin hic birini kullanmiyacaz bakalim onuda artik Tr gelince denrim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.