Şimdi Ara

ölü konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
27.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soulcubee

burda ve paylaşılan bir çok forumda ve kendim dahil bir çok kişi bunları yükleyip böyle b ir sorunla karşılaşmamıştır, muhtemelen sorunun başka nedendendir.

Nedeni ne olabilir hocam?
  • amerikan ip'si ile bağlanın ve istediğiniz dizileri-filmleri-spor-reality ve daha birçok yayını anında izleyin

http://www.secondrun.tv/app/SecondRunTV_050709.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samet19o7
    quote:

burda ve paylaşılan bir çok forumda ve kendim dahil bir çok kişi bunları yükleyip böyle b ir sorunla karşılaşmamıştır, muhtemelen sorunun başka nedendendir.

Nedeni ne olabilir hocam?

sen alo doktor karnım ağrıo nedeni nedir dedinmi hiç uzaktan doktor olmaz bende nedenini bilemem sadece bildiğim şeyi söyledim ancak kurduğun başka programları söyle internetle yaptığın alışverişleri kullandığın antivirüs yada güvenlik paketini çokmeden önceki yaptıklarını anlat belki arada gözden kaçan bişi vardır
  • Bende biraz önce denedim türk kanallarını yükledim sadece çok güzel bir şey kalite gerçekten çok iyi.

Fakat kesinlikle kolta lı kullanıcılara uygun değil.

En az 2mbit internet bağlantısı gerekli cnbc e yi izlerken 140-150 kb/s arası download yapıyor çünkü.
  • görüntü gelmeyen arkadaşlar klite codec pack kurabilirmi, bndede kurdunktan bikaç gün sonra görüntü gelmemeye başladı dünakşam yeni sürüm kurdum tekrar görüntü geldi

http://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=5476&s=775
  • quote:

görüntü gelmeyen arkadaşlar klite codec pack kurabilirmi, bndede kurdunktan bikaç gün sonra görüntü gelmemeye başladı dünakşam yeni sürüm kurdum tekrar görüntü geldi

Sorun çözüldü eywallah. K lite coded'i güncelleyin. Sorun ortadan kalkıyor.

• quote:

görüntü gelmeyen arkadaşlar klite codec pack kurabilirmi, bndede kurdunktan bikaç gün sonra görüntü gelmemeye başladı dünakşam yeni sürüm kurdum tekrar görüntü geldi

saol kardeş göruntu geldi..
  • arkadaşlar başka kanal nasıl ekleyebiliriz türkiyeden
  • Türkiye'ye ait baska kanallar yok mu Lig Tv flan gibi bulan olursa eklerse simdiden tesekkürler
  • malesef başka kanal yok yada ben bulamadım görmedim
  • windows 7 business 64 bit te media center varmı acaba? ntv spor izlenebiliyorumu?
  • Arkadaşlar daha önce de sormuştum çözümünü bulamadım tekrar sorayım, ben bunları yükledim fakat Ek Özelliklerden herhangi birine girmek istediğimde "Bu özelliği kullanmak için İnternet'e bağlanmanız gereklidir. İnternet bağlantınızı denetleyip yeniden deneyin." diye uyarı veriyor "Bu uygulamayı devre dışı bırak" seçeneği çıkıyor. Media Center İnternet bağlantısını sınıyorum çalışıyor diyor, güvenlik duvarından İzin verilen Programlara da ekledim bir şey değişmedi. Böyle bir sorunla karşılaşan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F4EC4307 -- 28 Kasım 2009; 21:59:14 >
  • Teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz kanalların hepsini izleyebiliyorum. Başka Türkçe kanalları izleyebilmek için setup dosyaları varmı? Paylaşırmısınız? =)
  • bende sandım canlı izliyoruz ne sevinmiştim yav =)) cbc in sitesine girip te izleyede biliyoruz bunu kullanmadan veya baska amerikan kanallarını anlamadım bize izin verileni izleyebiliyoruz ama anlatan arkadasa ve bu anlatımı bizlere paylasan arkadasa sonsuz tesekkurler
  • Valla çok teşekkür ederim.Süper bir paylaşım olmuş.Netten izlerken çamur gibi görüntüye son.
  • yahuu ben ip yi gizledigim halde fox un kanallarına girince bölgesel hata alıyorum
  • Aklıma şey takıldı.Digiturk'ü izlerken,faturaya falan yansır mı?Patlamayalım sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunham

Aklıma şey takıldı.Digiturk'ü izlerken,faturaya falan yansır mı?Patlamayalım sonra.

• arkadaşlar merhaba ya indirdim kanalları yükledim ama media centerda tv özelliğine girdiğimde hiç bişey yok ve tv tarayıcısı bulunamadı diyor ben bunu internetten baktım ama yapamadım yardımcı olurmusunuz
  • @alpp89, tv özelliğine değil, yüklediğimiz İnternet tv paketleri Ek Özelliklere ekleniyor oradan gireceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.