Şimdi Ara

ölü konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
27.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 13 Ocak 2012; 18:24:06 >

• Güzel paylaşım eline sağlık.
  • İndirdim kurdum kanallar da gözüküyor lakin açılmıyor? yanlış bi şey mi yaptım acaba?

NOT: Tamamdır izliyorum artık. Çok sağol tekrar eline sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Tyler Durden__ -- 7 Kasım 2009; 20:23:02 >
  • yabancı kanalları izlemek için windowsu ingilizcemi kullanmak gerekiyor yoksa sadece kanalları yüklemek için bir kerelikmi dili değiştirmeliyiz? bu arada çok teşekkürler bilgiler için...
  • Arkadaşlar ben NTV falan olanı indirip kurdum fakat bunlara girmek istediğimde "Bu özelliği kullanmak için internet bağlantınızın olması gerekmektedir" diyor ve bağlanmıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?
  • __Tyler Durden__ : önemli değil ne demek asıl yazan paylaşan arkaadşlara teşekkürler...

haydar. : kanalların açılması için ingilizce ayarların durması gerekli (ymiş)

Moo-hyuk : mce ayarlarında internet bağlantını kontrol edebilirmisin
  • Oradan kontrol edince bağlantı var diyor fakat Ek özelliklerden bağlanmıyor. Anlayamadığım bir sorun var firewall antivirüs engelleyor desem bağlantı kontrolünde bağlantı var demez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu ölü pixel mi?
    2 yıl önce açıldı
    konu dışı bir soru
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nette arama yaptım ayrıca kendim kaldırıp tekrar kurdum ama öyle bir sorunla karşılaşmadım aldığım yerde de böyle bir sorun görünmüyor
  • digiturk kanalları izlenebiliyor derken bunu biraz daha açabilirmiyiz?? tecrübe eden bir arkadaş açıklarsa daha doyurucu bir bilgi olacaktır..

EDİT: Tamam denedim gördüm.. pek kayda değer birşey değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 7 Kasım 2009; 22:20:08 >
  • video hatası alıyorum ben.gerekli programlar yüklü degil diyor
  • Ben o 4 programı kurdum başka bişi yapmadım ntv, alem fm, power group ve digiturk çıktı, üstelik bağlanıyor

Teşekkürler.
  • Batuist : digiturk paralı sistem...

alicandemir : sisteminde ne eksik, normal win7 kurmadınmı
  • güzel paylaşım
    +1905
  • win 7 home premium var.win7 codec 2 kurulu ne eksik ki
  • ben ultimate kullanıyorum ama bunun alakası yoktur, kmplayer kurdum ama bunlada alakası yoktur eğer işletim sistemin güncelse başka bişi aklıma gelmiyor :(
  • ekran kartım aero yu desteklemiyor ondan olabilir mi
  • teşekkürler ben de bunu arıyordum.
  • alicandemir ekran kartından olucağını sanmıyorum
  • cok guzelmis sagolasin diger kanallarda buraya eklenirse harika olur
    digiturk'ten hava durumu tıkladım fiyat : 0 tl yazıyordu onu izleyebiliyorum
    guzel bir uygulamaymıs
  • bir kaç tane film gördüm dijitürkte..fiyatı 0 dı..hatta tıkladım açıldı biraz izledim kapattım..en dandik filmleri koymuşturlar belki ama izlenebiliyordu...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.