Şimdi Ara

ölü konu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
52.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler tema sitesinden indrdiğimde çıkan o 2 dosyayı nasıl uyguluyacaz
  • geri dönüşler için teşekkür ederim, bu programa ait yaklaşık 50sayfa okumuşumdur, genel karşılaşılan sorunlar ve çözümleri paylaşımda mevcuttur, araç (gadget) kaldırmada karşılaşılan sorun, ve kenar çubuğu kaldırma sorunu o forumlar dahil edilirse haddi hesabı yapılamayan pclerde denenmiş ve problem ortadan kalkmıştır, bahsettiğim forumlarda direkt olarak bu yazılımı entegre eden kişi ile irtibat kurulabilio ve çözümleride o sunuyor ve dediğim gibi genel karşılaşılan sorunlar ve çözümleri mevcut onun dışında çözülemeyen durumlar genel olarak kullanılan işletim sisteminden kaynaklanıyor...

ben sanal makineye ingilizce olarak enaz 5 defa ingilizce sidebar kurup kaldırdım, türkçeleştirmek için kendimde biçok çalışma yaptım ve bu şekilde yaptığım türkçe sidebarıda biçok defa kaldırıp kurdum enson olarak entegre yapan kişi türkçeye çevirdi birçok makinede denedikten sonra ve yabancı kullanıcıların sorunlarını ve çözümlerini göz önüne alarak paylaşımı yaptım, ilk sayfada karşılaşılan sorunlardan başka ortaya çıkan sorunlar dediğim gibi kullanılan işletim sisteminden kaynaklanır, çünkü benim sanal makinemde hem ingilizce hem türkçe sidebar kurulu olduğu şekilde kaldırma işlemini yani 5. işlemde hata vermedi hatta 2 sidebarıda sorunsuz kaldırdı, araç kaldırma denemelerimde genelde sorun olmadı ancak bikaç araçta karşılaştım onunda çözümünü bir türk bulmuştur ve çözüm birçok denememde başarılı olmuşumdur....

iyi forumlar...

YARDIM ALABİLECEĞİNİZ LİNKLER

MYDESKTOP

WINCERT

AEROXP

• Thoosje yi kaldırdım bunu kurdum.Gayet güzel.Yapamadığım tek şey background oldu.Styler ile denedim ama sürekli hata verdi.Olduğu şekli ile idare ediyorum.Sonuç olarak güzel bir sidebar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 15 Ocak 2008; 1:51:56 >
  • Hocam bir türlü indiremedim ben bunu rapid linki sürekli hata veriyor, başka bir link var mı acaba
  • Arkadaşlar Windows Xp İçin TÜRKÇE Windows Kenar Çubuğu (Sidebar) 16.01.08 Tarihinde Yenilendi!!! Hatalar Düzeltildi!!!
  • Hocam yeni bir link verebilirmisiniz ?
    quote:

Orjinalden alıntı: soulcubee

Arkadaşlar Windows Xp İçin TÜRKÇE Windows Kenar Çubuğu (Sidebar) 16.01.08 Tarihinde Yenilendi!!! Hatalar Düzeltildi!!!
  • Link kırıldı herhalde...Hatalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: E.Gunes

Link kırıldı herhalde...Hatalı

linkler sağlam
  • Süpersin soul. Emeğine sağlık dostum
  • "rapid" yazısının sonundaki noktayı kaldırın. Rapidshare şeklinde olacak...
    quote:

Orjinalden alıntı: E.Gunes

Link kırıldı herhalde...Hatalı
  • arkadaşlar bende bir türlü çalışmadı

vADVAPI32.dll

eksik deyip duruyo.nasıl çözerim acaba ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiperX

arkadaşlar bende bir türlü çalışmadı

vADVAPI32.dll

eksik deyip duruyo.nasıl çözerim acaba ??

son sürümmü yani şuanki yeni halimi çalışmadı :S tekrardan indirme linkini tıklayın gelen sayfada alky programını indirip kurun tabiki kurulum sırasında sidebar da kapalı olsun, sonra kurulum bitince bilgisayarı resetleyin...
  • sorun çözüldü teşekkürler
  • selamlar gadgetleri indirdiğimde kruluma ya hiç geçmiyor ya da programla çalıştırmam falan söyleniyor yani .gadget uzantısını tanımıyor bilgisayar yardım lütfen
  • hemen indiriyorum Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zoptrik

selamlar gadgetleri indirdiğimde kruluma ya hiç geçmiyor ya da programla çalıştırmam falan söyleniyor yani .gadget uzantısını tanımıyor bilgisayar yardım lütfen

http://rapid.share.com/files/89610304/GadgetInstallerSetup.msi.html

şunu bir kursana bakalım düzelcekmi...
  • teşekkürler
  • XP için tam aradığım programmıi, teşekkürler.
  • Kenar çubuğunu neden bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum
    Sistemi kasmaktan başka işe yaramıyor

Zaten önümüzde başka sayfalar olunca arka planda kalıyor
    Ön plana alsam ekran alanım daralıyor

Onun için; XP de olsa vista da olsa kime kursam ilk işim SiDEBAR sonsuz iptal etmek oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiSKE
    Kenar çubuğunu neden bu kadar önemsiyorsunuz anlamıyorum
    Sistemi kasmaktan başka işe yaramıyor
    Zaten önümüzde başka sayfalar olunca arka planda kalıyor
    Ön plana alsam ekran alanım daralıyor
    Onun için; XP de olsa vista da olsa kime kursam ilk işim SiDEBAR sonsuz iptal etmek oluyor

herkesin düşüncesi zevki ayrıdır, ama kasma konusunda yanlıyorsunuz yukarda ben ve 2smoke un s.s.leri en bariz örneklerdir, arkada kalması önde kalmasıda tamamen zevk konusudur, 19" monitorum var ve benim önde duruyor ekran darlığındanda şikayetçi değilim, zaten birçok işimi pencere boyutunda hallediyorum filmleride tam ekran yaptığımdan hiç zorluk çekmiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.