Şimdi Ara

ölü konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
52.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: soulcubee

ARKADAŞLAR WINDOWS KENAR ÇUBUĞU (SIDEBAR) ARTIK TÜRKÇE VE ARTIK ARAÇ (GADGET) KURULUMUDA ÇOK BASİT VE UĞRAŞTIRMADAN OTOMATİK OLARAK KURULUYOR, SADECE PAKETİ İNDİRİN VE ÇALIŞTIRIN, OTOMATİK OLARAK GEREKLİ EKLENTİLERİ KENDİ YÜKLÜYOR ANCAK SİSTEMİNİZDE IE7 VE WMP11 YÜKLÜ OLMASI GEREKİYOR...

hangi paket??
  • görsellik için sistemi kasmaya gerek yok bence. ama göze hoş geliyor. ben daha önce bunların hepsini denedikten sonra güzel bi format attım ve şu an masa üstü resmi bile kullanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zoptrik
    quote:

ARKADAŞLAR WINDOWS KENAR ÇUBUĞU (SIDEBAR) ARTIK TÜRKÇE VE ARTIK ARAÇ (GADGET) KURULUMUDA ÇOK BASİT VE UĞRAŞTIRMADAN OTOMATİK OLARAK KURULUYOR, SADECE PAKETİ İNDİRİN VE ÇALIŞTIRIN, OTOMATİK OLARAK GEREKLİ EKLENTİLERİ KENDİ YÜKLÜYOR ANCAK SİSTEMİNİZDE IE7 VE WMP11 YÜKLÜ OLMASI GEREKİYOR...

hangi paket??

YUKARDA

quote:

Orjinalden alıntı: emreee85
    görsellik için sistemi kasmaya gerek yok bence. ama göze hoş geliyor. ben daha önce bunların hepsini denedikten sonra güzel bi format attım ve şu an masa üstü resmi bile kullanmıyorum.

Valla ahım şahım kastığı söylenemez ama 1gbden düşük bellekli pcler içinde tavsiye edilmez tabiki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 4 Ocak 2008; 19:34:55 >

• bu gerçekten şaşılacak bi olay hazır olarak inmesi mükemmel gerçekten teşekkür ediyorum
    İyi forumlar...

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 4 Ocak 2008; 20:23:19 >
  • Bu tür sidebarlar güzel görüntüler oluşturabiliyor pcde ama 40-50mb ta ram harcıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin
    Bu tür sidebarlar güzel görüntüler oluşturabiliyor pcde ama 40-50mb ta ram harcıyor.

Yukardada dediğim gibi 1gb altı ramli olan pclerde tabiki sistemi kasar... Ancak Şuanda sanal makinede 6 adet araç (gadget) açık ve 25mb ram kullanıyor ve kasılmada yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 4 Ocak 2008; 19:59:08 >
  • şimdi indiriyorum hade hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnakeMannn -- 4 Ocak 2008; 20:44:46 >
  • Soul un hazırladığı paketin tester'ı olarak 10/9 veriyorum, oda en sonda ufak bi dosya bulunamadı hatası veriyor, ama önemli bişi değil, resetten sonra bidha cıkmıyor. Emeğine sağlık bu aralar bişey üstünde bukadar uğraşan birini bulmak zor, sabrını tebrik ediyorum. Kasıyo diyenlere ; alltaki resim sanal PC dendir (OSX LEOPARD İÇİNDE WINDOWS XP), yani işletim sisteminin içinde çalışan 2ci bi işletim sisteminden, ben 2 işletim sistemini aynı anda çalıştırıp kullanabiliyosam sizde rahat rahat gercek windowsunuzda kullanabilirsiniz.

ölü konu

• bende vistaya kurduğum virtual pc üzerine xp kurup tekrar tekrar denedim sidebar son hali aşağıda resme tıklayarak büyütebilirsiniz, kullanılanlar resmin altında yazıo, işlemci göstergesine bakın boşta %14te hemde sanal makinede ve 512mb ram ayarlı bi şekilde...

LIVE FREE OR DIE HARD

ölü konu

XPIZE, TÜRKÇE KENAR ÇUBUĞU, SIDEBAR STYLER, BLUE ARROW SET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 5 Ocak 2008; 21:00:04 >

• arkadaşlar silmek istedim uninstall yapmaya çalıştım program ekle kaldırdan bi süre ilerledikten sonra hata verip kapandı uninstall işlemi tekrar yapmak istedigimde dosya eksik tarzında hata vermeye başladı ve şu anda sistemimden kaldıramıyorum ne yapmalıyım ??
  • Paylaşım için Teşekkürler!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: özH@N
    arkadaşlar silmek istedim uninstall yapmaya çalıştım program ekle kaldırdan bi süre ilerledikten sonra hata verip kapandı uninstall işlemi tekrar yapmak istedigimde dosya eksik tarzında hata vermeye başladı ve şu anda sistemimden kaldıramıyorum ne yapmalıyım ??

1. sayfadaki yardım menüsünde 5. soru ve cevaba bakabilirmisin arkadaşım oraya gerekli açıklamayı yaptım...

teşekkür ederim hallettim sayende
  • benzeri programları denedim.ve hiçbirinden memnun kalmadım.
    Bu bakalım nasılmış.
  • arkadaşlar hava durumu için bursanın kodunu bilen varmı
  • Teşekkürler paylaşım için en azından göresellik bakımından vistayı aratmıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: range_murat

arkadaşlar hava durumu için bursanın kodunu bilen varmı

Bursa yazman yeterli olmalı
  • teşekkürler
  • Bazı yüklemeleri yaparken nedense hata alıyorum ve yükleme olmuyor.

ölü konu

Ayrıca istemediklerimi kaldırayım diyorum kenar çubuğu kapanıyor.
    İlk sayfadakileri uyguladım.Çözüm olmadılar.

ölü konu

Kaldırmayı denemedim fakat o sorun olmaz.Kalkmasada zorla kaldırırız.
    Paylaşım için teşekkürler....
    DENEDİKLERİMDEN EN İYİSİ DİYEBİLİRİM....

• Bu sorunlar pek önemli değil giderilmesede ihtiyacı gören eklemeler yaptım ve sidebar kullanılabiliyordu...

İşim geregi bu programı kurduktan sonra Office 2007 word belgesini açıp sınav sorusu hazırlamak istedim.Birde ne göreyim

"Bellek yetersiz.Bu nedenle işlem tamamlanamıyor."

Diye yazı penceresi çıkıyor ve Office belgesi hata verip kapanıyor.
    Kaç kere denedi isem hep aynı hata.Yazılmış bir word belgesi açıyorum yine aynı hata.
    DDR2 2048 belleke sahibim ama bu uyarı beni şaşırttı.
    Kullanılan bellek 800 lerde olmasına ve açıkta 1200 olmasına ragmen bu hata beni sıktı.
    Çözümü bu sidebar ı kaldırmakta buldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musadilek -- 8 Ocak 2008; 20:16:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.