Şimdi Ara

ölü konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
31.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mulli_55
    ...........

ARKADAŞIM İLLEGAL PAYLAŞIM YASAK SENİN YÜZÜNDEN KONUM KAPANCAK

quote:

Orjinalden alıntı: Sufiyye
    Dostum yazilarini inceledim ama benim sorum cok kisa cevabi da kisa. yardimci olursan sevinirim.
    acaba winxp 32 bit sp3 ile vista 64 bir sp1 i tek cd de birlestirebilirmiyiz. coklu kurulum olarak.

daha öncede dedim arkadaşım ewet oluyor konudaki multiboot kısmını inceleyerek yapabilirsin ordaki yöntemler ile win98 bile ekleyebilirsin ne istersen boota ekleyebilirsin ancak sorun kısa olabilir ama cvp uzun ve uğraştırıcı ama emek olmadan kazanç olmaz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 30 Aralık 2007; 18:03:03 >

• Orjinalden alıntı: Sufiyye
    Dostum yazilarini inceledim ama benim sorum cok kisa cevabi da kisa. yardimci olursan sevinirim.
    acaba winxp 32 bit sp3 ile vista 64 bir sp1 i tek cd de birlestirebilirmiyiz. coklu kurulum olarak.

daha öncede dedim arkadaşım ewet oluyor konudaki multiboot kısmını inceleyerek yapabilirsin ordaki yöntemler ile win98 bile ekleyebilirsin ne istersen boota ekleyebilirsin ancak sorun kısa olabilir ama cvp uzun ve uğraştırıcı ama emek olmadan kazanç olmaz ...

ok dostum saol.

Gavgâda şehdetle bütün kâm alırız biz
    Osmanlılarız can verir nâm alırız biz
  • son bi sey daha sorucam

peki bunlara office de ekleyebilirmiyiz.

ve de office 2007 nin 64 bit versiyonu mevcut mudur acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sufiyye -- 30 Aralık 2007; 18:41:01 >

Gavgâda şehdetle bütün kâm alırız biz
    Osmanlılarız can verir nâm alırız biz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sufiyye
    son bi sey daha sorucam
    peki bunlara office de ekleyebilirmiyiz.
    ve de office 2007 nin 64 bit versiyonu mevcut mudur acaba

onuda yapabilirsin onun içinse ilk aklıma gelen cdmenupro programı... officelerin 32-64 diye ayrıldığını bilmiodum :s
  • benim elimde bu şekilde hazırlanmış 1 xp sp2 cd si var wesmosis windows 2.5 namı ile.. ama türkçe dil desteği yok epey başımı ağrıttı.. neden bunla ugrasiyorum derseniz başka xpsp2 sürümleri ile sistem düzgün çalışmıyor.. komut yemiyor basit uygulamalarda takılıp kalıyor...
    bu wesmosis sürümüne türkçe dil desteği ekleyebilir miyiz?

Orjinalden alıntı: seasoul
    benim elimde bu şekilde hazırlanmış 1 xp sp2 cd si var wesmosis windows 2.5 namı ile.. ama türkçe dil desteği yok epey başımı ağrıttı.. neden bunla ugrasiyorum derseniz başka xpsp2 sürümleri ile sistem düzgün çalışmıyor.. komut yemiyor basit uygulamalarda takılıp kalıyor...
    bu wesmosis sürümüne türkçe dil desteği ekleyebilir miyiz?

aslında bütün farklı isim taşıyan windows xpler bildiğimiz xpden başkası değil buyüzden normal xp için türkçeleştirme paketi ararsan bulursun, forumdada biçok defa paylaşıldı zaten

quote:

Orjinalden alıntı: matyav
    Kardeş çalışman güzel olmuş teşekkürler. yalnızhttp://****.com/files/64602893/AutoXP.rar.html linki çalışmıyor

yıldızlar yerine malum site yani rapid share yazıcaksınız arkadaşım...

quote:

Orjinalden alıntı: Yüksek Voltaj
    Çok ii bi çalışma ama uzun iş yaa.

daha önce bi arkadaşada dediğim gibi emek olmadan kazanç olmaz...

• zaten normal xp için türkçe dil desteği arıyorum... hiç bilgi bulamadım forumda da arattım google da da yok yok

Emeginize saglık.

Şimdiden hayırlı Teskereler...

Orjinalden alıntı: musadilek20
    Güzel bir çalışma ve kaynak olmuş.
    Emeginize saglık.
    Şimdiden hayırlı Teskereler...

teşekkür ederim
  • Arkadaşım derlem çok yararlı olmuş eline parmaklarına klavyene sağlık... Bu addon maker programlarından anladığım kadarıyla en pratiği nliteınki.. şimdi peki mesela bu programla ben photoshop cs3'e ait bir addon yapsam xp kurulum cdsine eklesem problemsiz xp ile birlikte yüklenir mi??? yani her programı katılımsız xp cdsine ekleyebilirmiyiz???

Orjinalden alıntı: Batuist
    Arkadaşım derlem çok yararlı olmuş eline parmaklarına klavyene sağlık... Bu addon maker programlarından anladığım kadarıyla en pratiği nliteınki.. şimdi peki mesela bu programla ben photoshop cs3'e ait bir addon yapsam xp kurulum cdsine eklesem problemsiz xp ile birlikte yüklenir mi??? yani her programı katılımsız xp cdsine ekleyebilirmiyiz???

evet her program katılımsız eklenebiliyor ancak denemek gerekiyor hepsi farklı şekillerde çalışıyor, mesela acdsee8 direkt olarak eklenemiyor ilaç sorun çıkartabiliyor buyüzden eski sürümler tercih ediliyor, bazı programlarda kurulum dosyaları değilde kurulmuş dosyalar atılı registry kayıtları yaptırılıyor sonada ilaçlanıyor, onları burda anlatamıyorum ancak google amcaya katılımsız photoshop yada unattended photoshop derseniz hazırlanmış bir şekli bile karşınıza çıkabilir...

• soulcubee çalışman için teşekkürler.
    alt+f6 sorununu ben aşamadım.
    artı senin dediklerini yapıp da tam netice alan oldu mu acaba?_
    sanırım kimse denemedi gibi

Orjinalden alıntı: fiji@ytu
    soulcubee çalışman için teşekkürler.
    alt+f6 sorununu ben aşamadım.
    artı senin dediklerini yapıp da tam netice alan oldu mu acaba?_
    sanırım kimse denemedi gibi

daha öncede dedim hepsini yapmak şart değil şuan elimde sadece nlite programı kullanılarak hazırlanmış güncellenmiş ve program ekli bir xp var, yöntemi değiştirip bir adım ileri gittim, öncelikle driverpack ile güncel driverları yükledim ardından imzamdaki AUTOXP-2 linkindeki rvm integrator ile güncellemeleri ve bazı programları ekledim sonra nlite ile ince ayarlar yaptım enson olarakta yine imzamdaki MCE linkinde anlattığım şekilde media center ekledim ve şuan sorunsuz kullanıyorum...
  • Nlite kullanarak işletim sistemlerine güncelleme ekleyen arkadaşlar veya media center'ı kullanmak isteyen arkadaşlar, media center'ı tamamen türkçeleştirip nlite addon haline getirdim... Bu paketi nlite kullanarak cdnize ekleyip türkçe mce05'e sahip olabilirsiniz

BURDA

1st Galactic Empire
    Imperial IT Officer
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.