Şimdi Ara

ölü konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
31.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bykanca
    Eline sağlık. Sık kullanılanlara ekledim. Öğlene falan bir deniycem bakalım olacakmı

sonuçları buraya yazarsan sevinirim, kolay gelsin...
  • çok güzel çalışma dostum teşekkürler,şu anda yapmayı düşünmüyorum ama bir süre sonra kesin deniycem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©em -- 21 Aralık 2007; 1:24:09 >
  • çok güzel bir çalışma gerçekten ama çok uzun bir işlem yaw
    şöyle bi tık ile oalcak bi şey yokmu bu konuda
  • gerçekten süper anlatım
    cok güzel paylaşım teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em
    çok güzel çalışma dostum teşekkürler,şu anda yapmayı düşünmüyorum ama bir süre sonra kesin deniycem.

Deneyince sonuçları buraya yazabilirmisin rica etsem...

quote:

Orjinalden alıntı: [MeMo]
    çok güzel bir çalışma gerçekten ama çok uzun bir işlem yaw
    şöyle bi tık ile oalcak bi şey yokmu bu konuda

Herkes öylesini istiyor ama malesef yok, ama hazır xpler var nette ararsan bulursun...

quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.
    gerçekten süper anlatım
    cok güzel paylaşım teşekkürler

rica ederim, bilgi paylaşmak için vardır...

• teşekkürler
  • kim uğraşır yaa,,
  • Kardes eline sağlık.Bir ricam olacak şu ana kadar güncellenmiş servis pack 2 den sonra çıkmış TR yamalarının tümünü nasıl bulabiliriz? selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: batyaz
    Kardes eline sağlık.Bir ricam olacak şu ana kadar güncellenmiş servis pack 2 den sonra çıkmış TR yamalarının tümünü nasıl bulabiliriz? selamlar

service pack 3 , sp 3 veya unofficial sp3 şeklinde ararsan bulursun...
  • quote:

Kardes eline sağlık.Bir ricam olacak şu ana kadar güncellenmiş servis pack 2 den sonra çıkmış TR yamalarının tümünü nasıl bulabiliriz? selamlar

tr icin site bilmiyorum lakin
    program ekle kaldirdan güncelleme listesine bakip, listedekileri netten tek tek indirerek bir update klasoru ayarlayabilirsin. sonra bunlari nlite ile nasil entegre edilecegini zaten okursun.

biraz sıkıcı bi islemdir ve aslen damlaya damlaya birikmesi daha rahat olan bi seydir. biraz sabret, onumuzdeki sene sp3 de cikacak. ondan sonra ki updatelerde damlalari biriktirmeye baslarsin tabi simdiden nasil yapildigini ogrenirsen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lancelot_Real
    quote:

tr icin site bilmiyorum lakin
    program ekle kaldirdan güncelleme listesine bakip, listedekileri netten tek tek indirerek bir update klasoru ayarlayabilirsin. sonra bunlari nlite ile nasil entegre edilecegini zaten okursun.
    biraz sıkıcı bi islemdir ve aslen damlaya damlaya birikmesi daha rahat olan bi seydir. biraz sabret, onumuzdeki sene sp3 de cikacak. ondan sonra ki updatelerde damlalari biriktirmeye baslarsin tabi simdiden nasil yapildigini ogrenirsen.

ben microsoftun sitesinden sp2nin tarhinden sonraki tüm yama ve eklemeleri indirdim, toplam 165 yama ve 30a yakın eklenti var, arada lisanslı xp isteyenler olmasa sana upload ederdim...

ayrıca sp3 içinde tüm yamalar ve eklentiler olmucak bunuda dipnot olarak belirtim, nerden bilion die sormayın heryerde yazıo zaten...

ama dediğim gibi illegal sitelerde bu komple paket var, aramanı türkçe olarak yaparsan istediğine daha çabuk ulaşırsın arkadaşım, burası legal bi site olduğu için bu konuda daha fazla yardımcı olamadığım için özürdilerim...

• ayrıca sp3 içinde tüm yamalar ve eklentiler olmucak

derken tam olarak anlamadım sp2 den sonra cıkan butun yamalar olcak diye biliyorum...

toplam : 350 mb

bende silent multi boot lu cd var --- onu iptal edilm temiz hicbir sp kulumamıs bir xpro var onla sp3 birleştirmeyi düşünüyordum..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: AL[e]N
    ayrıca sp3 içinde tüm yamalar ve eklentiler olmucak
    derken tam olarak anlamadım sp2 den sonra cıkan butun yamalar olcak diye biliyorum...
    toplam : 350 mb
    bende silent multi boot lu cd var --- onu iptal edilm temiz hicbir sp kulumamıs bir xpro var onla sp3 birleştirmeyi düşünüyordum..!

ben sadece bi siteden okuduğumu söledim, yaklaşık 100 yakın yama içerior ancak sadece güvenlik yamaları var ve bits lltd gibi bikaçtanede ek özelik olacak diye yazıyordu, bende senin gibi düşünüodum ama bu düşüncemden her ihtimali düşünerekten vazgeçtim, çünkü sp2 çıkıcağında ilk olarak sadece sp1den sonra çıkan güncellemeler olucak dendi ama içeriğinde sp1de eklendi sonradan, buyüzden çıkıpta içeriği belli olana kadar kesin bişi konuşmamakta yarar var... son çıkan rc1 için bile henüz eksiklikleri var dediler...

• tamm sagol bekleeyelimmm.... ozaman..
  • soulcubee dostum ellerine saglik. sana bir de pm attim bi bakarsan sevinirim.
  • bu şekilde yaparken önceden sorunla karşılaşıyorduk ama şimdi oluyor gibi gözüküyor deneyelim bakalım.paylaşım için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sufiyye
    soulcubee dostum ellerine saglik. sana bir de pm attim bi bakarsan sevinirim.

dediğim gibi bu konuyu inceleyebilirsin,sorun çıkarsa yardımcı olmaya çalışırım...
  • Eyw soulcubee Kardeşim Emeğine Sağlık . Selametle ;)
  • link silindi

Windows XP SP2+SP3+WMP11+IE7 Entegre Edilmiş Katılımsız Kurulum Cd'si
    Cd 11.12.2007 Tarihine Dek Olan Tüm Yamaları İçermektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulli_55 -- 30 Aralık 2007; 20:43:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulcubee

quote:

Orjinalden alıntı: Sufiyye
    soulcubee dostum ellerine saglik. sana bir de pm attim bi bakarsan sevinirim.

dediğim gibi bu konuyu inceleyebilirsin,sorun çıkarsa yardımcı olmaya çalışırım...

dostum yazilarini inceledim ama benim sorum cok kisa cevabi da kisa. yardimci olursan sevinirim.

acaba winxp 32 bit sp3 ile vista 64 bir sp1 i tek cd de birlestirebilirmiyiz. coklu kurulum olarak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.