Şimdi Ara

Ölmek nasıl bir duygudur sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
5.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Ölmek duygumudur
  • dene gör bize rapor ver
  • Yani nasıl bir olgudur,nasıl hissedilir onu demek istedim.
  • Düşünmek bile eğlenceli geliyor bana sonuçta nasıl olduğunu bilmiyorsun ve seni bulunduğun yerden soyutluyor. Tanımlayamıyorum
  • Yaşamadığım için bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Google-

Ölmek duygumudur

Oda onu soruyor zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O anı düşünebiliyorum. Bitti artık diyorsun. Yıllardır gördüğün, duyduğun ve yaşadığın her şeyin sonuna geliyorsun. Bir yandan rahatlatıcı diğer yandan ise üzücü bir durum olmalı.
  • Madem uyku yarı ölüm canıma geçedir kast eden demiş kolo ablamız uyku nasıl bi duyguysa oda öle bişey olsa gerek neyse bay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikepn

Madem uyku yarı ölüm canıma geçedir kast eden demiş kolo ablamız uyku nasıl bi duyguysa oda öle bişey olsa gerek neyse bay.

İmza mesaj uyumu
  • Ölüm herkesin geçmesi gereken yeni bir başlangıçtır. Arzın gri yağmur perdesi gözlerinin önünden kalkar ve her yeri gümüşi loşluk kaplar.Ve sonra görürsün..

• owww tam adamına sordun.bundan 8 yıl kadar önce trafik kazası geçirmiştim az daha ölüyordum.ve bende o beyaz çizgiyi görenler arasına katıldım.süper ötesi diye bir tabir yapılacaksa bu kesinlikle ölüm için yapılmalı.düşünsene bedeninin çektiği acıyı algılamıyorsun.heryer bembeyaz eşsiz bir huzur ve mutluluk var.gülümsediğini hissedebiliyorsun.yer yok gök yok duvar yok.herşey bembeyaz.sadece beyaz.ama sonra iki kişi gördüm ben bişeyler konuştular hatta biri bir an çok yaklaştı bişeyler der gibi yaptı ondan sonrada bilincim açıldı.öleceksen kamyonun önüne atlayıpda ölecen.bana çarpan dobloydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 18 Eylül 2010; 22:18:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßurak34tr

quote:

Madem uyku yarı ölüm canıma geçedir kast eden demiş kolo ablamız uyku nasıl bi duyguysa oda öle bişey olsa gerek neyse bay.

İmza mesaj uyumu

Liselilerin bastırılmış sesiyim kanka
  • nası yaşadığına bağlı herkes aynı hislerle ölmez muhtemeln
  • Kayıp sembol kitabında baş karakterin boğulduğu kısım vardı. Orda yazar betimlemişti ölümü çok hoşuma gitmişti betimlemesi. Okuyanlar bilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ßurak34tr

quote:

İmza mesaj uyumu

Liselilerin bastırılmış sesiyim kanka

iyi basmışlar belli

• quote:

Orijinalden alıntı: kimolduğumunönemiyok

...

bak kardeşim bir haftadır işe gitmiyorum. gunde 2 saat uyuyorum ve gunun 22 saati bilgisayar başındayım. neden mi? cunku seni hep takip ediyorum. seni takip edicem diye işten atılmam an meselesi. gunlerdir aynı başlıkları acıyorsun ve hala böyle saçma başlıklar acmaya devam ediyosun. nası bi insansın lan sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder99

Ölüm herkesin geçmesi gereken yeni bir başlangıçtır. Arzın gri yağmur perdesi gözlerinin önünden kalkar ve her yeri gümüşi loşluk kaplar.Ve sonra görürsün..

neyi, neyi gandalf...?
  • Burda ortam müthiş beyler biraz namaz kılın gelin valla yogurtlu İskender yiyorum şimdi
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.