youtube jacker kullanmak ya da dns ayarlarını değiştirmek..-garsona suyun fiyatını sorup cola istemek..-uzak doğulu görünce bunların hepsi birbirine benziyo lan demek..-semih şentürk hakkında adam 28 yaşında hala genç semih diyolar muhabbeti yapmak.. -arkadaşlarınızla çocukluk hakkında konuşurken konuyu power rangersa getirmek.. -birisinin msn şifresini kırmayı denemek..-sınavın başında hocaya istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz? diye sormak..-bir dut bahçesi bulup, seneler sonra torunlarınıza eskiden buralar dutluktu demek..-yüzerken sahildekileri denize çağırıp başta soğuk ama muhabbeti yapmak.. -ankarada talatpaşa bulvarında bir pavyona gitmek.. -dilencilerin ne kadar kazandığını hesaplamaya çalışmak..-facebook hesabınızı dondurmak.. -dinsel farklılıklara saygı göstermeyi bilmek..-otostop çekip, durmayanlara arkalarından küfür etmek..-3 büyük şehirden birisinde üniversite okumak.. -ihtiyar heyetinin sadece ihtiyarlardan oluşmadığını öğrenmek..-ziraat bankasının logosunu anlamlandırdıktan sonra oha demek..-belediye otobüsüne bindikten sonra insanlara arkaya ilerlermelerini söylemek.. -banka kuyruğunda yeni arkadaşlıklar edinmek..-lades tutuşmak..-ankarada atakuleye çıkıp atakuleden at beni şarkısını söylemek..-bir çocuğa anneni mi daha çok seviyosun babanı mı? diye sormak..-amatörce bile olsa bir kısa film çekmek..-taksi şoförü ile pazarlığa girmek..-bedava dağıtılan bir şey için oluşturulan kuyruğa girmek.. no racism diyebilmek..-adres soran turiste bağırarak adresi tarif etmek..-yılbaşında tombala oynayıp, tombala kartını çerezle doldurmak..-ismail yknın şapur şupur şarkısını hafızadan sildirmek..-komşusunun wireless şifresini kırmayı denemek..-bir turiste türkçe küfür ettirmek..-zencilerin birbirine benzediklerini düşünmek..-bir ünlü ile birlikte fotoğraf çekilmek..-babanızla birlikte futbol maçına gitmek..-annenize yardım amaçlı ev temizliği yapmak.. -yumurta tokuşturmak..-ailece pikniğe gidip, mangal başında rakı içmek.. -sevgiliye ben seni hak etmiyorum diye yalan söylemek.. -yolda kalmış bir arabaya el atmak..-meclis kavşağında eskortlara yol açmak..-bir restauranta gidip, başka bir restauranttan sipariş vermek.. -kendinden bir tane daha yaratmaya çalışmak, yani gerçek aşkı bulmak.. -uludağda kayak yapmasanız bile yokuş bir yerden leğenle kaymak.. -inşaatın 2. katından kum birikintisine atlamak.. -2 litrelik mi 2.5 litelik mi kola alsam çelişkisini ortadan kaldırmak..-türkiyeye gelen en iyi yabancı futbolcu kim? tartışmasına girmek..-hayatta bir kez olsun yurtdışına çıkmak..-mustafa keserin programına bağlanıp türkü isteğinde bulunmak..-radyoda dinlerken sıradaki şarkı bana gelsin demek..-yılbaşı yaklaşırken seneye görüşürüz esprisini yapmak..-tüftüf ile birilerini hedef alıp, vurmak..-portatif basketbol potası satın alıp evin her köşesinden basket atmak..-bir kemal sunal filmini en az 3 kere izlemek..-okulun tuvaletinde gizlice sigara içmek..-evde bozulan bir eşyayı tamir etmeye çalışmak..-esaretin bedeli, v for vendetta, leon gibi filmleri izlemek.. -çöp tenekesine çöp atarken kedi çıkacak korkusu yaşamak..-bir beden büyük alıp seneye de giymeyi düşünmek..-baklava dilimli çorabı spor çorap yapmak..-elektrikler kesildiğinde ortamdakilere bilmece sormak..-sporun futboldan ibaret olmadığını anlamak..-sokak çocuklarına yardım etmek.. -bir huzurevini ziyaret etmek..-hayvanları sevmek..-doğayı sevmek..-insanları sevmek..-dedeleri izlemek, izletmek.cntr+alt+deleteyle kapatmaya çalışmak..