Şimdi Ara

olmeden once oynanmasi gereken oyun tavsiyeleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mumkunse 2010dan sonra cikmis oyunlar olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gamerant G kullanıcısına yanıt
    spec ops the line,oynadığım en kaliteli oyunlardan biridir oynamadıysanız şiddetle tavsiyemdir. @gamerant
  • 2010'dan eski ama Half-Life 2 herkesin ölmeden önce oynaması gereken bir şaheser.
  • ikisini de oynamamistim deneyecegim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mafia 2 , 2010 da çıktı. bitireli 1 yıl oldu ama halen oyunun etkisi altındayım. Kesinlikle oynamalısın
  • Hitman absolution,farcry 3,tomb raider 2013,bioschok infinite,outlast+whistle dlc,metro 2033 ve metro last light,assasins creed serisi,splinter cell blacklist;yeter şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 2 Eylül 2014; 0:00:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ölme sen e mi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun icin oneri
    6 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mafia2-Specops:theline-CS:GO-Team fortess 2 bu dördünü oyna hocam(orjinal)başka oyun oynamak istemessin
  • Hiç kimse nasıl SKYRIM demez. Skyrım bir şaheserdir, bazı yan görevleri ana görevlere taş çıkartır. Oynamadıysan kesinlikle dene . ondan sonra dishonored, batman arkham serisi ( çocuk oyunu değil ) ve gta5

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max Payne 3'ü tavsiye ederim. Klasik olacak ama Call Of Duty serileri tabii. Bunun dışında orjinal olarak oynayacaksan Mirrors Edge,Crysis 1-2-3,Dead Space,Nether,Payday2,The Witcher öneririm.Steam üzerinden Unturned diye bedava bir oyun var. Ona da bakmalısın
  • kesinlikle bioshock infinite eski bioshoc 1 ve 2 yi de oynayabilirsin grafikleri kotu degil
  • Zaten en iyi oyunlar 2010'da çıktı hayatında hiç ıyun oynamamışsın belliki en fazla
    Wii konsolunda Mario oynuyorsundur

• Mafia 2 hangi yıl çıktı bilmiyorum ama Mafia 2 diyorum
  • Sniper Elite 2 veya Mass Effect
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicalipasa

Hiç kimse nasıl SKYRIM demez. Skyrım bir şaheserdir, bazı yan görevleri ana görevlere taş çıkartır. Oynamadıysan kesinlikle dene . ondan sonra dishonored, batman arkham serisi ( çocuk oyunu değil ) ve gta5

+1
  • kilicalipasa kullanıcısına yanıt
    Skyrim beni pek sarmadı hocam.son oyununu oynadım.32 levele kadar geldim.ordan sonra bıraktım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hitman Absolution ,Mafia 2,Skyrim şimdilik aklıma gelenler bunlar geldikçe eklerim.
  • Dragon age origins, southpark stick of truth, the last of us,beyond two souls,the witcher 1-2, mafia 2,gta serisi,assassins creed serisi, batman arkham serisi şimdilik aklıma gelen bunlar.

• Fahrenheit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 7 Eylül 2014; 22:59:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assassin's Creed serisi özellikle de Ezio üçlemesi
    Half-Life serisi
    Mafia 2
    Witcher serisi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.