Şimdi Ara

Olmazsa da canimiz sag olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Napalim beyler. Kendi adima konusayim en azindan. Hayaller yuksek lisansa artik ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1/2mv2 -- 3 Mart 2015; 21:18:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hakkımızda hayırlısı be kardeşim.allah gönlüne göre versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waswas12

hakkımızda hayırlısı be kardeşim.allah gönlüne göre versin.

Sagol kardesim seninde

• Çok mu uzak netler?

• quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Çok mu uzak netler?

Sinavina gore degisiyor hocam. Ondan ziyade hedef tm sosyal dusuk ornegin ordan kaybediyorum mf cikisliyim.

Tr guvenderde 109 netim var.

• Ne istiyordun panpa sen

• quote:

Orijinalden alıntı: DrGöksel

Ne istiyordun panpa sen

Bogazici iibf istiyordum kardesim veya uluslararasi ticaret ygsden. Ama ticaret elden gitti. Digerine de umudum yok tmde 2 bine girmek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her şey olacağına varıyor , önemli olan hayırlısı bence tabi inancımıza göre değişebilir bu ben hep buna inanmışımdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masterkan

her şey olacağına varıyor , önemli olan hayırlısı bence tabi inancımıza göre değişebilir bu ben hep buna inanmışımdır

Aynen kardesim bende artik boyle dusunuyorum. Kendimi uzmektense kabullenmek daha iyi. Varsin olmasin canim sag olsun.

• Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

• Ygs de 15 17 k yapsan mat edebiyatla baya güzel çekebilirsin hiç ümidini kaybetme bende odtü iibf istiyorum olmazsa seneye boğaziçi için kalacağım asla kötü düşünme geçen sene arkadaşım ygsde 37 binden 2bine çekti asla asla ümidini kaybetme yapacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

Ygs de 15 17 k yapsan mat edebiyatla baya güzel çekebilirsin hiç ümidini kaybetme bende odtü iibf istiyorum olmazsa seneye boğaziçi için kalacağım asla kötü düşünme geçen sene arkadaşım ygsde 37 binden 2bine çekti asla asla ümidini kaybetme yapacaksın

Sagolasin kardesim insallah basarirsin sevdim seni

• Hayırlısı olsun hocam. İnşallah istediğimizin üstünde bir performans sergileriz. Herkes için en güzeli olsun.
  • Ben de sayısal da 70 80 k falan gelse yeterli diyorum. Guvenderde 68 k geldi. Normal denemelerde bu kadar kotu yapmıyorum. Guvenderde düştüm. Ama yinede netlerim uzak. Bende hayallerinden uzagim. Hatta mezuna kalma yolunda ilerliyorum... Hayırlısı olsun demekten başka bisey gelmiyor elden

• Züğürt tesellisi

• Daha ygs gelmedi be, neyin pes etmesi bu. Devam hocam devam neyin ne olacağı belli olmaz. Benim de durumum kötü ama hiçbir zaman kötü düşünmüyorum, yılmak yok

• 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    salla birader bölümün istediğin bölüm olsun okulun hayalindeki olmasada olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: adroon1

salla birader bölümün istediğin bölüm olsun okulun hayalindeki olmasada olur

Aynen hocam istedigim bolumde mutlu eder sevdigim is

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.