Şimdi Ara

olmaz olsun böle eğitim sistemi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.sınıf makine müh olmaz olaydım . 2 vize 1 final sabah akşam ders , sınav stresi . facebook,twitter da millet yok şöle eğleniyorum yok şu cafe de pub da bende ders notlarıyla kahve . bu ne abi ya yaşamıyoruz resmen

• Sen onları bırak parana bak ordan mezun olunca paraları koyucak yer kalmıyacak hocam kız kolay iş sen kendine güvendikten sonra.
  • Gördün mü insan bu yaşta bile seçtiği bölümden memnun olmayabiliyor. Birde bunu, el kadar daha ilk okulu yeni bitirmiş çocuğa sorduğunu düşün? O çocuk ne anlar daha yapmak istediği meslekten, ilerde ne pişman olacak genç nesiller ama dönüşleri olmayacak. Onlarında ellerinde değil, konuyu siyasete çekmek istemezdim ama senin şu söylediğini görünce canlı örneğini göstermek istedim.
  • ya bölümümü isteyerek seçtim seviyorumda bu kadar sene okuduk ama milletin hayatını görünce çıldarısı geliyor insanın saatlerdir ders ders bir facebook a giriyim diyorum millet coşmuş tabi insanın canını sıkıyor bu durum makine müh okumayı düşünenlere söliyim iyi düşünün kafada saç kalmayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

Gördün mü insan bu yaşta bile seçtiği bölümden memnun olmayabiliyor. Birde bunu, el kadar daha ilk okulu yeni bitirmiş çocuğa sorduğunu düşün? O çocuk ne anlar daha yapmak istediği meslekten, ilerde ne pişman olacak genç nesiller ama dönüşleri olmayacak. Onlarında ellerinde değil, konuyu siyasete çekmek istemezdim ama senin şu söylediğini görünce canlı örneğini göstermek istedim.

hocam dediğim gibi ben bölümümden memnunum da artık yoruldum gibi hç dinlenme olmuyor o yüzden bunalıyorum arada . ama sana sonuna kadar katılıyorum kesinlikle bölümü istemesem bırakır giderdim birde bilinçsiz seçenleri düşünün yılları boşa gidiyor tak bırakıyorlar okulu. bu gelecek sistem de aynı olay .

• Çalışma dostum, ben de mühendislik okuyorum ama ders yapmıyorum yani, herşey senin elinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Sen onları bırak parana bak ordan mezun olunca paraları koyucak yer kalmıyacak hocam kız kolay iş sen kendine güvendikten sonra.

Bence diğerleri daha şanslı , ömrünün baharına doyasıya eğleniyor insanlar , bu makineci arkadaş en güzel yıllarını derslere kafa patlatarak geçiriyor. Bu zamanlar bir daha geri gelmez , paraları kazandığında yanında şu anki arkadaşlarının kaçı olacak , veya o parayı gönlünce yiyecek fırsat bulabilecek mi , hadi yedi diyelim 20-25 yaşındaki gibi keyif verecek mi ?

Eğer paraları kazanınca çevrende insanda çok olur dersen , param için dostum/yakın arkadaşım ayağı yapan insan zaten olmaz olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_1905

quote:

Orijinalden alıntı: Just_Savagery

Sen onları bırak parana bak ordan mezun olunca paraları koyucak yer kalmıyacak hocam kız kolay iş sen kendine güvendikten sonra.

Bence diğerleri daha şanslı , ömrünün baharına doyasıya eğleniyor insanlar , bu makineci arkadaş en güzel yıllarını derslere kafa patlatarak geçiriyor. Bu zamanlar bir daha geri gelmez , paraları kazandığında yanında şu anki arkadaşlarının kaçı olacak , veya o parayı gönlünce yiyecek fırsat bulabilecek mi , hadi yedi diyelim 20-25 yaşındaki gibi keyif verecek mi ?

Eğer paraları kazanınca çevrende insanda çok olur dersen , param için dostum/yakın arkadaşım ayağı yapan insan zaten olmaz olsun.

Doğru sende haklısın hem eglenmenin hemde ders calışmanın dozunu iyi ayarlamak gerek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.