Şimdi Ara

Olmayacak sanıyorum yardım lazım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye inşallah sınava giricem ve ben 9 hazırandan berı ygs ye calısıyorum bütün dersleri sayarsak totelde %50 si bitti genelde.Denem yaptım zaman denemesi Türk 32 net , mat 12 , fen 6 , sos 14 cıktı.Ygs 2010 cozdum 30 turkce , mat 11 , fen 9 , sos 15 . ve bunlar hıc yukselmıyecek dıye korkuyorum.11 Agustosta dershanenın sınav vıar.Matın daha yarısı bıttı köklüden sonrası duruyor problem bılmıyorum.Dusuk alırsam yıne moralim bozulcak . Benım gıbı boyle kotu baslayıp ıyı sonla bıtıren varmı ( 2.defa gırmemıs) . Morale ihtiyacım var. eger dershane sınavdan 70-80 net arası alamazsam planlarım suya dusecek

• quote:

Orijinalden alıntı: DontJazzMiss

Seneye inşallah sınava giricem ve ben 9 hazırandan berı ygs ye calısıyorum bütün dersleri sayarsak totelde %50 si bitti genelde.Denem yaptım zaman denemesi Türk 32 net , mat 12 , fen 6 , sos 14 cıktı.Ygs 2010 cozdum 30 turkce , mat 11 , fen 9 , sos 15 . ve bunlar hıc yukselmıyecek dıye korkuyorum.11 Agustosta dershanenın sınav vıar.Matın daha yarısı bıttı köklüden sonrası duruyor problem bılmıyorum.Dusuk alırsam yıne moralim bozulcak . Benım gıbı boyle kotu baslayıp ıyı sonla bıtıren varmı ( 2.defa gırmemıs) . Morale ihtiyacım var. eger dershane sınavdan 70-80 net arası alamazsam planlarım suya dusecek

Hemen moralini bozma :) zaten 60 ı görmüşsün, benim düşüncem sınava kadar kimya yada mat-1 kas+ 1-2 deneme daha çözüp sistemini oturt böylece 70 i de görürsün :)

edit: adama moral verelim dedik eksiyi yedik :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahtapotahtapot -- 27 Temmuz 2014; 19:09:53 >

• 60 65 den direk 80e yükselmez o dershane sınavında 70-80le iyi bir sınıfa giremezsin sen ygs sınavına göre çalış dershanede iyi sınıfta olman seni iyi yapmaz final fem gibi dershanelerse çalış tabi yoksa hiç ilgi olmaz
  • Demek ki%50si bitmemiş. Bitse 80+ yapardın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgin adam

60 65 den direk 80e yükselmez o dershane sınavında 70-80le iyi bir sınıfa giremezsin sen ygs sınavına göre çalış dershanede iyi sınıfta olman seni iyi yapmaz final fem gibi dershanelerse çalış tabi yoksa hiç ilgi olmaz

fınal ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Demek ki%50si bitmemiş. Bitse 80+ yapardın.

arkadaş nasıl bir insansın okuduğum bütün mesajların olumsuz bir tane olumlu mesajını görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DontJazzMiss

Seneye inşallah sınava giricem ve ben 9 hazırandan berı ygs ye calısıyorum bütün dersleri sayarsak totelde %50 si bitti genelde.Denem yaptım zaman denemesi Türk 32 net , mat 12 , fen 6 , sos 14 cıktı.Ygs 2010 cozdum 30 turkce , mat 11 , fen 9 , sos 15 . ve bunlar hıc yukselmıyecek dıye korkuyorum.11 Agustosta dershanenın sınav vıar.Matın daha yarısı bıttı köklüden sonrası duruyor problem bılmıyorum.Dusuk alırsam yıne moralim bozulcak . Benım gıbı boyle kotu baslayıp ıyı sonla bıtıren varmı ( 2.defa gırmemıs) . Morale ihtiyacım var. eger dershane sınavdan 70-80 net arası alamazsam planlarım suya dusecek

kardeş netlerini artırmanın yolu eksik konularını bitirip bol bol deneme yapman(okul veya dershane başlamadan en az 15-20 deneme yap ama ciddi bir şekilde soru bankası çözer gibi değil) faydasını görürsün ygs de netlerini artırmanın en kolay yolu konulara hakim olup bol deneme yapmaktan geçer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DontJazzMiss kullanıcısına yanıt
    İmzanı oku

• ben ygsye 12 netle baslamıstım bütün lisede yattım. yükselmeyecek falan diyordum gercek ygsde 27 yaptım mattan. zamanla oluyor korkma çalışmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo6699

quote:

arkadaş nasıl bir insansın okuduğum bütün mesajların olumsuz bir tane olumlu mesajını görmedim.

Tarafsız doğru şeyleri yazınca böyşe oluyor.Moral verme yeri mi burası?Arkadaş önlemini şimdiden alsın işte.
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealPlayer09 -- 27 Temmuz 2014; 10:17:27 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibo6699

quote:

Tarafsız doğru şeyleri yazınca böyşe oluyor.Moral verme yeri mi burası?Arkadaş önlemini şimdiden alsın işte.
    Edit:İmla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.