Şimdi Ara

Olmadık durumlarda bile sürekli gülüyorum...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır sebebini bilmiyorum ama sürekli gülen bir insanımdır. Ciddi olduğum durumlarda bile doğru düzgün ciddileşemem. Örneğin arkadaşımın annesi vefat ediyor ben dayanamıyorum gülüyorum. Hatta bu yazıyı yazarken bile gülüyorum. Geçen sene en sevdiğim arkadaşım vefat etti mekanı cennet olsun onu geçen gün gelen bir arkadaşım başın sağolsun vefat etmiş istanbula gelmişsin ama ulasamadım sana dedi evet vefat etti dedim güldüm. Bu durumu nasıl aşabiliim ve kendi kontrolumu nasıl sağlarım ?

Edit : Yaşım 23 üniversite mezunuyum düzenli işim ve hayatım var.Normal bir yaşantısı olan insanım günlük olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PapuaYeniGine -- 15 Aralık 2013; 20:05:24 >

• İmzandaki adamı örnek al ve hiç vazgeçme
  • ben de öyleyimdir
  • bende öyleyim refleks olmuş sürekli gülünce
  • nelli... kullanıcısına yanıt
    Bende böyle düşünüyorum refleks olmuş birde benim çene yapımda sorun var biraz dişleğim uyuyunca dişlerim kapanmıyor.Ağız sanki hep gülüyor gibi belkide onunda etkisi vardır diye düşünüyorum.
  • olabilir bence boşver gülmek iyidir eğer kendini tutamıosan ağzını kapat
  • Bende de var bu durum. Doktor okb olabilisin demişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu mutluluk, gülme meselesi neden toplumumuzda hoş karşılanmıyor onu pek anlayamıyorum.

İnsanımız gülen birini istemiyor, ağlayan şikayet eden insanları daha çok seviyor.

Benim mesela babaannem 10 numara yaşamış, namaz borcu yok oruç borcu yok. Ve çok hasta. O öldüğü zaman dertlerinden kurtulacak ve "vay Burak, babaannen ölmüş hayırlı olsun" diye bir söz duysam ağırıma gitmez. Çünkü kadın zaten kurtulmuş, senden benden şanslı yani. İlginç işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Bu mutluluk, gülme meselesi neden toplumumuzda hoş karşılanmıyor onu pek anlayamıyorum.

İnsanımız gülen birini istemiyor, ağlayan şikayet eden insanları daha çok seviyor.

Benim mesela babaannem 10 numara yaşamış, namaz borcu yok oruç borcu yok. Ve çok hasta. O öldüğü zaman dertlerinden kurtulacak ve "vay Burak, babaannen ölmüş hayırlı olsun" diye bir söz duysam ağırıma gitmez. Çünkü kadın zaten kurtulmuş, senden benden şanslı yani. İlginç işte.

Öncelikle allah uzun ömür versin babaannene fakat bu gülme meselesi diğer insanların gerçek anlamda ciddi olduğu anda ben gülüyorum.Eğer ciddi olunacak birşey varken herkez ciddi ise ben neden olamıyorum anlam veremiyorum.

mr. black dediğin gibi okb hastalığı olabilir bunun üzerinde araştırmam gerekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Bu mutluluk, gülme meselesi neden toplumumuzda hoş karşılanmıyor onu pek anlayamıyorum.

vay Burak, babaannen ölmüş hayırlı olsun

• bizim hoca olur olmadık yerde gulerseniz tirnaklariniza bakin, psikolojik olarak dikkatiniz dağılır gulmeniz geçer demişti. bazen yapiyorum işe yarıyor.

• Deneyeceğim ama pek etkili olacağını sanmıyorum.Umarım işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

Yıllardır sebebini bilmiyorum ama sürekli gülen bir insanımdır. Ciddi olduğum durumlarda bile doğru düzgün ciddileşemem. Örneğin arkadaşımın annesi vefat ediyor ben dayanamıyorum gülüyorum. Hatta bu yazıyı yazarken bile gülüyorum. Geçen sene en sevdiğim arkadaşım vefat etti mekanı cennet olsun onu geçen gün gelen bir arkadaşım başın sağolsun vefat etmiş istanbula gelmişsin ama ulasamadım sana dedi evet vefat etti dedim güldüm. Bu durumu nasıl aşabiliim ve kendi kontrolumu nasıl sağlarım ?

Edit : Yaşım 23 üniversite mezunuyum düzenli işim ve hayatım var.Normal bir yaşantısı olan insanım günlük olarak.

Merhaba, bu bendede oluyor ama sanırım seninki uç kısmı okadar olmasada bende yapıyorum o saçmalığı kendime engel olamıyorum ya ama insanlar kötü bakıyorlar psikologa git bakalım düzelirsen bizde gidelim

• İmzan da ki adam kim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Hungry Stay Foolish

İmzan da ki adam kim ?

Al pacino

• quote:

Yıllardır sebebini bilmiyorum ama sürekli gülen bir insanımdır. Ciddi olduğum durumlarda bile doğru düzgün ciddileşemem. Örneğin arkadaşımın annesi vefat ediyor ben dayanamıyorum gülüyorum. Hatta bu yazıyı yazarken bile gülüyorum. Geçen sene en sevdiğim arkadaşım vefat etti mekanı cennet olsun onu geçen gün gelen bir arkadaşım başın sağolsun vefat etmiş istanbula gelmişsin ama ulasamadım sana dedi evet vefat etti dedim güldüm. Bu durumu nasıl aşabiliim ve kendi kontrolumu nasıl sağlarım ?

Bendede aynı dert var.Babam bana bağırıyor gülüyorum çıldırıyor daha çok bağırıyor daha çok gülüyorum,ayrıca bende sizin gibi dişleğim hafif,ağzımdada tel var uyurkende ağzımı kapatamıyorum.Daha benzer yönümüz çıkar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Di3Young

quote:

Bendede aynı dert var.Babam bana bağırıyor gülüyorum çıldırıyor daha çok bağırıyor daha çok gülüyorum,ayrıca bende sizin gibi dişleğim hafif,ağzımdada tel var uyurkende ağzımı kapatamıyorum.Daha benzer yönümüz çıkar mı

Yaklasik olarak ayni gibiyiz buyuk ihtimalle agiz acikligindan kaynaklaniyir. Ne kadar tel taktirmis arkadasim varsa hepsi cok gulen insanlardi agiz yapisi bozuklugu galiba bir etken.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.