Şimdi Ara

Olmadı Aslan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Süper Kupa finalinde Beşiktaş karşısında beklenmedik bir yenilgi aldık...
    Galatasaray: 0 Beşiktaş: 1




    İlk kez düzenlenen Süper Lig finalinde şok sonuç... 2005-2006 sezonunun Süper Lig şampiyonu Galatasarayımız ile Türkiye Kupası'nın sahibi Beşiktaş arasındaki Süper Kupa finalinden üzgün ayrılıyoruz. Frankfurt'ta Commerzbank Arena Stadı'nda oynanan maçta Beşiktaş'a 1-0 yenildik. Yeni transferlerimizin oynamadığı, teknik direktör Eric Gerets'in daha çok genç oyuncularımıza şans verdiği maçta Beşiktaş'ın golünü 60. dakikada Nobre attı. Bu maç Süper Lig'in başlamasına kısa bir süre bizi uyarırken, özellikle ön libero mevkiine transferin ne kadar şart olduğunu bir kere daha gözler önüne serdi. Artık önümüzde Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi var...

    11. dakikada İbrahim Üzülmez'in sol taraftan yaptığı ortada topla buluşan Kleberson'un kafa vuruşunda, Mondragon meşin yuvarlağı son anda tokatlayarak uzaklaştırdı.
    28. dakikada Hakan Şükür'ün indirdiği topta kaleciyle karşı karşıya kalan Iliç'in vuruşunda, kaleci Runje zamanında çıkarak gole izin vermedi.
    40. dakikada ceza alanında topla buluşan Necati'nin vuruşunda savunmaya çarpan top yine bu futbolcunun önünde kaldı. Necati, ikinci vuruşunu kötü yapınca top farklı bir şekilde auta gitti.
    45. dakikada kullanılan serbest vuruşta ceza alanı içinde iyi yükselen Hakan Şükür'ün kafayla yaptığı vuruşta, top kaleci Runje'de kaldı.
    Karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz berabere sona erdi.


    49. dakikada Delgado'nun sağ taraftan kullandığı korner atışında ceza alanında topla buluşan Nobre'nin vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Mondragon'da kaldı.
    52. dakikada Hasan Şaş'ın ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Necati'nin vuruşunda, kaleci Runje gole izin vermedi.
    57. dakikada Fahri'nin ceza alanı dışından yaptığı vuruşta, top az farkla yandan auta çıktı.
    59. dakikada Beşiktaş'ın golü geldi. Koray'ın pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Nobre, plase bir vuruşla takımını öne geçiren gole imza attı: 1-0.
    68. dakikada Hasan Şaş'ın pasıyla topla buluşan Cihan'ın vuruşunda, Delgado'ya çarparak havalanan top üst direkten kornere gitti.
    Karşılaşma, Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

    GALATASARAY: 0 - BEŞİKTAŞ: 1
    Stat: Commerzbank Arena
    Hakemler: Bülent Demirlek, Celal Gemici, Erhan Sönmez
    Beşiktaş: Runje, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki Mercimek, Fahri (Dk. 73 Serdar), Kleberson, Koray, İbrahim Üzülmez, Delgado, Nobre, Gökhan Güleç (Dk. 72 Bobo)
    Galatasaray: Mondragon, Cihan, Tolga, Song, Ergün, Hasan Şaş, Mehmet Güven, İliç (Dk. 69 Ayhan), Sabri (dk. 77 Aydın), Necati (dk. 69 Özgürcan), Hakan Şükür
    Gol: Dk. 59 Nobre (Beşiktaş)
    Sarı kartlar: Dk. 48 Hasan Şaş, Dk. 55 Song, Dk. 86 Tolga (Galatasaray), Dk. 68 Gökhan Güleç, Dk. 90 Delgado (Beşiktaş)







  • harbiden psikopatmısın kardeş
    ona göre cevap yazalım kızarsın falan
  • sağlık olsun..

    onlar daha çok istedi ve aldı bence
  • quote:

    Orjinalden alıntı: JeuNe TuRc

    sağlık olsun..

    onlar daha çok istedi ve aldı bence


    bencede sağlık olsun.. Genelde Gerets zaten oyunda genclere yer verdi.. GS maca tam hazır degildi.. ama olsun.. Sonuçta Beşiktaş her zamn kardes takımdır benim için..

    Önümüzde Süper lig ve Şampiyonlar Ligi var.. Artık oraya odaklanalım....
  • şurda 4 gün kaldı. bakalım ne olacak. kesinlikle ön libero lazım...
  • mehmet iyi niyetliydi çok iyi pasta yaptı ama defansa yardım edemedi fazla...

    yani kısacası ön libero şaaarrtt...

    bide hasan yine topla fazla oynamaya başladı inşallah 2002 sonrası gibi olmaz...
  • quote:

    PREPARE FOR BATTLE



    SETTLEMENT UNDERSIEGE,SIR





  • quote:

    Orjinalden alıntı: BoGo

    şurda 4 gün kaldı. bakalım ne olacak. kesinlikle ön libero lazım...




    kesinlikle ve kesinlikle alınması gerekli. tamam gençlere önem vereceksin ama bu çocuk şampiyonlar ligini, Türkiye ligini falan kaldıramaz. sadece alınacak futbolcunun yedeği olur. ayrıca Hasan Şaş'ı hayatımda bu kadar kötü oynarken görmedim. bir ortası bile yerine gitmedi. eleme maçına kadar bu takımın toparlanması lazım yoksa bu futbolla şampiyonlar ligine kalamaz galatasaray.
  • Ben tek suçlu olarak Gerets'i görüyorum..

    Gerçi yönetimde iş yokki adama transfer yapmadılar ya da kampa yetiştirmediler..
    Gerets de yönetime inat böyle kadrolar, böyle dizilişler sürüyor gibi geliyor..
    Ağır olacak belki ama gerets sırf transfer yapılsın diye süper kupayı ikram etmiş olabilir..
    İkram etti yerine başka kelimeler de koyulabilir.

    Belki de dünkü oyuna sinirden böyle düşünüyorumdur.
  • Ümit Karan şart bu takıma iyileşse cok farklı olurdu bu maç hasan cok sinirli necati tanınmaz haldeydi bence forvette özellikle böyle maclarda özgürcan a ve hasan kabze gibi yetenekli oyuncalara sans werilmesi lazım bence ki Özgürcan gercekten kaliteli bi forvet..
  • Ucuzu ve kaliteli lazım GS'ye.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Bindalmg

    Ucuzu ve kaliteli lazım GS'ye.


    kalitelisi pek de ucuz olmuyor yalnız. eğer başarı istiyosan kesenin ağzını açacaksın biraz. yoksa şu futbolcularla ve futbolla şampiyonlar liginde sadece gruptan çıkabilir gs. ilerisine gidemez
  • quote:

    Orjinalden alıntı: x_crazy

    quote:

    Orjinalden alıntı: Bindalmg

    Ucuzu ve kaliteli lazım GS'ye.


    kalitelisi pek de ucuz olmuyor yalnız. eğer başarı istiyosan kesenin ağzını açacaksın biraz. yoksa şu futbolcularla ve futbolla şampiyonlar liginde sadece gruptan çıkabilir gs. ilerisine gidemez


    Bu kadroyla sadece gruptan cıkabilir mi daha ne bekliyosunuz bu kadrodan ki bence gruptan bile cıkamaz uefa yolunu tutar( eger o kural kalkmadıysa bir ara kalkcak diyorlardı)
  • işteydim maçı kaçırdım
    sağlık olsun diyelim
  • Ya mükemmel, çok centilmen seyirciler vardı. Tamamen fair play, ne bir taşkınlık ne başka bir şey. Demekki Avrupa adam ediyor taraftarları
  • arkadaşlar çok kötü oynadık hasan ayagında top tutamadı hep top kaybı umarım ligede böyle başlamayız
  • BESIKTASI TEBRIK EDIYORUM ADAMLARA HELAL OLSUN AMA ANKLIMA TAKILAN BIR SORU VAR ARTIK BUNDAN SONRA SUPER KUPA HERSENE OYNANACAKMIS E SENEYE NAPACAZ BIZ HEM LIG KUPASINI HEMDE TURKIYE KUPASINI ALACAZ OZAMAN RAKIBIMIZ REALMADRID MI OLACAK
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 42 mehmet

    BESIKTASI TEBRIK EDIYORUM ADAMLARA HELAL OLSUN AMA ANKLIMA TAKILAN BIR SORU VAR ARTIK BUNDAN SONRA SUPER KUPA HERSENE OYNANACAKMIS E SENEYE NAPACAZ BIZ HEM LIG KUPASINI HEMDE TURKIYE KUPASINI ALACAZ OZAMAN RAKIBIMIZ REALMADRID MI OLACAK

    yok o zmana şamp. ligi şampiyonu ile oynayacakmışız
  • herkez senin gibi akıllı değil sakin ol biraz
  • Beşiktaş'ı tebrik ederim. Yeni transferleri Delgado'yu çok beğendim. İlk defa bu maçta izledim benden geçer not aldı. Bakalım ligde nasıl performans gösterecek. Yeni kalecileri de fena değil. Ama defansları kötü artı adam gibi kanat oyuncuları yok. Delgado'nun yanına sağlam kanatlar gelirse Beşiktaş baya bir can yakabilir.

    Hoobastank
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.