Şimdi Ara

olm ben 130g protein nasıl alcam bi günde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav bu ne adam bana lor peyniri ye diyor 10 yemek kaşığında 14g protein var ben 10 yemek kaşığı lor peyniri mi yiyim olm her gün bi insan 10 yemek kaşığı peynir mi yer midem kaldırmaz

200gr tavuk göğsünde 46g civarı var e gerisini nasıl alcaz yulaf mı yiyelim yarım kilo günde cidden bu günlük protein alımı işi sinirimi bozuyor 130g protein çıkarmak zor harbi yulafta da ahım şahım yok zaten

İçimin proteinli sütüne de herkes laf ediyor 30g protein var içinde ama herkes sallıyor gerçek değil diye

napcaz la

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• sucuklu kaşarlı pide sipariş et ben öyle yaptım olm ben 130g protein nasıl alcam bi günde 

• Başladın mı spora?

• 300 gr pişmiş mercimekte yaklaşık 27 gr protein var

300 gr pişmiş nohutta yaklaşık 27 gr protein var

300 gr pişmiş kuru fasulyede yaklaşık 25 gr protein var

35 gr kabak çekirdeğinde(çiğ, kabuksuz) yaklaşık 10 gr protein var

bunlardan toplam 89 gr protein alabiliyorsun

olm ben 130g protein nasıl alcam bi günde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 23 Nisan 2022; 20:12:36 >
  • Sabah 5 yumurta yesen 100g peynir yesen 50g protein ediyor. Yanında yediğin kepek ekmek zeytin falan saymıyorum oradan geleck 3-5 proteini

Ara öğün süt yulaf hazırlasan, yanında çerez atıştırsan 40g protein ediyor

Öğle yemeği 200g bakla 100g bulgur yesen 60g protein ediyor

Öğlen yemeğini 12-13 gibi yerim. Saat daha 13 olmamış 150g protein almışım daha 2 tane ara öğün 1 tane de akşam yemeğim var üstüne + bcaa protein tozum protein barım var. 130g protein hiçbir şey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 23 Nisan 2022; 20:15:9 >
  • 2 yumurta 12 gram
    2 doz sütlü toz 600 ml sutten 18 gram tozdan 44 gram
    200 gram tavuk göğsünden 60 gram

Bu kadarcik da yenir omg ben gunde 400 500 gram davuh yemeye basladim kollarim falan kendine geldi omg

Boyun kisaysa ideal vucuduna ulasman daha kolay bu arada bu spor en iyi 170 175 civarina yarıyor

Boy kac?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knk bitkisel protein hicbir ise yaramaz

Kaynak: war cebeci

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÜNDE 7 TAM YUMURTA ZARARLI MI?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam normal bir vatandaş spor icin gerekli proteini temin edemez. Kilonuz kadar alsaniz yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    175 knk

içim proteinli sütler hakkında ne düşünüyorsun cidden 25-30g protein var mı içlerinde

protein tozu şimdilik kullanmayı düşünmüyorum daha yeni başladım 1-2 ay sonra belki

Ayrıca 100g tavuk göğsünde 25 23g civarı protein var 200g nasıl 60 etti olm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 23 Nisan 2022; 20:41:52 >
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 yumurta ne kolestroldan ölür giderim

• highest in the room kullanıcısına yanıt
    Olm daha önce dedim ya sana o sutler çöp diyorlar

Toz yoksa bilemem knk tozsuz ben sahsen yapamam

Knk 100g chicken breast protein yaz cikiyor sen normal tavuga bakmissin tavuk göğsü ve hindinin bazi yerleri cok proteinli en iyi protein kaynağı diyebiliriz hatta

Bak ben var ya ayda 5000 kazansam gunde 2 doz protein tozu 2 doz da protein bar yerim üstüne 200 gram kirmizi et 200 gram tavuk göğsü yerim het sey paraya bakiyor bu sporda yapacak bi sey yok

• olm ben 130g protein nasıl alcam bi günde
    olm ben 130g protein nasıl alcam bi gündemdpı
    Dietary Protein and Amino Acids in Vegetarian Diets—A Review
    https://www.mdpi.com/2072-6643/11/11/2661/htm

Alıntı

metni:
    3. Amino Acid Adequacy in Vegetarian DietsIt is commonly, although mistakenly, thought that the amino acid intake may be inadequate in vegetarian diets. As we and others have argued, the amounts and proportions of amino acids consumed by vegetarians and vegans are typically more than sufficient to meet and exceed individual daily requirements, provided a reasonable variety of foods are consumed and energy intake needs are being met. The claim that certain plant foods are “missing” specific amino acids is demonstrably false. All plant foods contain all 20 amino acids, including the 9 indispensable amino acids [33]. Importantly, rather than “missing” indispensable amino acids, a more accurate statement would be that the amino acid distribution profile is less optimal in plant foods than in animal foods. Lysine is present in much lower than optimal proportions for human needs in grains, and similarly the sulfur containing amino acids (methionine and cysteine) are proportionally very slightly lower in legumes than would be optimal for human needs. This would be important for someone who ate only rice or only beans, for sustenance, every day. This classic implementation of a protein quality assessment framework focusing on isolated single proteins remains an erroneous approach in practice [36,37]. The terms “complete” and “incomplete” are misleading [33,38]. In developed countries, plant proteins are mixed, especially in vegetarian diets, and total intake of protein tends to greatly exceed requirement. This results in intakes of all 20 amino acids that are more than sufficient to cover requirements. In the EPIC-Oxford study, amino acid intakes were estimated in both meat-eaters and vegetarians [24]. For the lacto-ovo-vegetarian and vegans assessed, based on an average body weight of 65 kg, we calculated that lysine intakes were 58 and 43 mg/kg, respectively, largely higher than the 30 mg/kg estimated average requirement [39]. An insufficient intake of lysine is not therefore expected in these populations. Granted, inadequate lysine could be more likely in vegans, where a very high proportion of their protein intake comes from cereals only. However, even when eating a plant-based diet of limited variety, significant amounts of total protein can be achieved from a high intake of low-protein foods such as vegetables and fruits [11].
    Another factor to consider is differential rates of protein digestibility that impact amino acid availability, often considered as being poorer for plant proteins. This remains a matter of debate. There is very little evidence at present regarding a marked difference in protein digestibility in humans. The more precise data collected so far in humans, assessing real (specific) oro-ileal nitrogen digestibility, has shown that the differences in the digestibility between plant and animal protein sources are only a few percent, contrary to historical findings in rats or determinations using less precise methods in humans [37]. For soy protein isolate, pea protein flour or isolate, wheat flour and lupine flour, the figures were 89–92%, similar to those found for eggs (91%) or meat (90–94%), and slightly lower than those reported for milk protein (95%). It is important to note that most of the plant proteins studied came from raw, untreated (unheated, or minimally heated) sources, and some were ingested in complex food matrices such as (unheated) flour [37], i.e., in the worst conditions for plant protein because of the presence of trypsin inhibitors and the poor enzyme accessibility of some native proteins. While further research may be warranted to explore possible variations in the bioavailability of some specific amino acids, the body of evidence so far does not show a difference large enough to result in risk of insufficient amino acid absorption for vegetarian and plant-based diets

Hocam zaten sarısını yemeyeceksin. Sporcular sabahları ortalama 5-7 adet yumurta akı yiyor sarısını yemiyor. Günde 500-600gr tavuk-hindi-kırmızı et yiyemiyorsan o zaman whey protein tozları devreye giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EllerYukarı -- 23 Nisan 2022; 21:21:16 >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    knk protein bar almak mantıklı mı ondan alalım olmadı 25-30g proteini önerdiğin bi marka falan var mı bar olarak alayım direkt

• Nohut, badem yoğurt da yiyebilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • NassinGözüm kullanıcısına yanıt
    knk nohut ve badem sevmiyorum yoğurtta da zaten fazla protein yok

Sen bilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Vallaha bilmiom ama cok marka da yok zaten

Ben gunde 2 3 cikolata yiyorum onlari yiyene kadar protein bar cok daha mantikli

• Spora yeni başlamışsın 130gr proteini napacaksın ? 85 kiloyum 100-120gr aralığında protein alıyorum yıllardır.

olm ben 130g protein nasıl alcam bi gündewww.instagram.com
    Login • Instagram
    https://www.instagram.com/ugurworkout
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.