Şimdi Ara

Olm aslında yan profilim çok kötü değil lan ss’li (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam doğruları konuşmak gerekirse Brad Pitt değilsin, kıvanç Tatlıtuğ,Kenan İmirzalıoğlu değilsin bende değilim ama tipin ortalama üstü. Bence tipsizim diyerek kendinizi kandırıyorsunuz.

Şaka la şaka gül diye

Sana estetik ameliyatı yapacak doktor daha tıp fakültesine girmedi bile. Şuan yks çalışıyor. Okulu kazanıp bitirmek,tus falan derken rahat 10 sene daha böyle yaşayacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta o çeneyi acilen sakalla kapa. Harici iyi denenebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi burun ameliyatıyla kıvança dönersin

ben oldum şahsen

• quote:

Orijinalden alıntı: yıgıdo5858

Usta o çeneyi acilen sakalla kapa. Harici iyi denenebilir.

4mm sakal nasıl olur

• Maraz Alinin Sağ Kolu kullanıcısına yanıt
    Hacı çok aşırıya kacmadan bırak işte 4mm çok az 9mm iyi olur gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: yıgıdo5858

Hacı çok aşırıya kacmadan bırak işte 4mm çok az 9mm iyi olur gibi

Hocam 4-5mm heavy stubble karılar en çok onu seviyormuş senin dediğin barzo sakalı

• schadenfreude666 kullanıcısına yanıt

Kızlar için önemli olan tip değil adamlıktır ahahaha duyduğum güzel fıkralardan birisi Maraz Ali'nin tipi 7-8 olmasına rağmen bakmıyorlar çünkü maskülen değil yeterince suratı bak bu video ya kadınların tipi 7 den aşağı adamları nasıl asagiladiginı gör bir yarışma programı var tipi 4-5 olan adam gelip kadınlara selam veriyor kadınlar hiç umursamıyor bile birde tipi 9-10 olan birisi geliyor selam veriyor kadınlar direk çok yakışıklısın çok çekicisin vs laf ediyorlar maraz Ali burda haklı olan taraf hocam adam boşuna serzenişte bulunmuyor

• darkolan kullanıcısına yanıt

Lan 7 8 olsam böle mi olurdu

Bende kendimi 7-8 görürdüm videoyu izledikten sonra 4-5 olduğuma karar verdim sende farketmişsindir kendini 7-8 görürken kimsenin senle birlikte olmak istemediğini sonra 4-5 görürsün bu sefer kendini ondan sonra millet der sana 7-8 lik tipin var neden sevgilin yok gelse çıldırma

Kime göre neye göre hocam tipe göre değişir.

• kanka kafan açılı geliyor arkaya doğru. saçlara iyi bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

kanka kafan açılı geliyor arkaya doğru. saçlara iyi bak

Nası yani

• Yukarda birisinin dediği gibi yandan fatih sultana benziyorsun ayni onun gibi giyinip kırmızı beyaz sarık takıp Eyüp de yada Topkapı da dolaşırsan turist bayanlarin ilgisini çekersin belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

Yukarda birisinin dediği gibi yandan fatih sultana benziyorsun ayni onun gibi giyinip kırmızı beyaz sarık takıp Eyüp de yada Topkapı da dolaşırsan turist bayanlarin ilgisini çekersin belki

Sarık yok mehter var al

• bu yüzü kurtarabilecek cerrah yok türkiyede

• hocam çenenizi tanıyor musunuz? bağımsızlığını ilan etmiş gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: korsan58

bu yüzü kurtarabilecek cerrah yok türkiyede

Hocam ciddi misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Celal Şengör

hocam çenenizi tanıyor musunuz? bağımsızlığını ilan etmiş gibi duruyor.

Allah kahretsin nerem doru ki

• darkolan kullanıcısına yanıt

''Kızlar için önemli olan tip değil adamlıktır''

Ben böyle bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum. Uzun uzun laf anlatmaya çalışmayacağım size çünkü o incel, lookism, red pill, black pill ne zıkkımsa o akımlar tarafından beyniniz yıkanmış ve sağlıklı düşünemiyorsunuz maalesef. Sadece sizin için demiyorum bunu forumda bu zihniyete sahip bir kitle var. Bu arada dış görünüşün ilk görüşte en belirleyici şey olduğunun farkındayım. Halo effect olgusu vesaire farkındayım bu tür şeylerin. Ama şunu söyleyeyim isterse 10/10 maskülen bir tipiniz olsun incel psikolojisine sahip aşağılık kompleksleri yaşayan kompleksli düşünce yapısına sahip olduğunuz sürece hiçbir kadınla birlikte olamayacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: schadenfreude666

''Kızlar için önemli olan tip değil adamlıktır''

Ben böyle bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum. Uzun uzun laf anlatmaya çalışmayacağım size çünkü o incel, lookism, red pill, black pill ne zıkkımsa o akımlar tarafından beyniniz yıkanmış ve sağlıklı düşünemiyorsunuz maalesef. Sadece sizin için demiyorum bunu forumda bu zihniyete sahip bir kitle var. Bu arada dış görünüşün ilk görüşte en belirleyici şey olduğunun farkındayım. Halo effect olgusu vesaire farkındayım bu tür şeylerin. Ama şunu söyleyeyim isterse 10/10 maskülen bir tipiniz olsun incel psikolojisine sahip aşağılık kompleksleri yaşayan kompleksli düşünce yapısına sahip olduğunuz sürece hiçbir kadınla birlikte olamayacaksınız.

öyle bir tip neden incel mentalitesine sahip olsun neden incel olsun

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.