çalışmıyor ve yapacak bir şeyim olmdağından bakıyorum aslında zevklide oluyor yanlız şu varki hiç bir dalda esamemiz okunmuyor sporda amma gerideymişiz sanırım şu an kadar sadece 1 tek gümüş madalyamız var (en son duyduğum kadarı ile) tam bir rezalet halter ve güreşden umutluydum ama o da yok evet ve sizin izlenimleriniz neler
bize göre spor sadece futbol olduğu için birşeyler yapamıyoruz
güreşe ata sporu diyoduk bi de.onda da mı bişey yok
aceba diyorum yeteneği olanlar yerine torpili olanlar olimpiyatlara katılıyor olabilir mi ?
Bizim güreşçiler kuralları başarısızlık nedenleri olarak gösteriyorlar..Radyoda dinledim bugün..
İzlemeyi çok isterdim ama malesef evde Trt çekmiyor ve gündüz de vakit yok..Oysa ki çok keyif alınacak bir organizasyondur bu.
Olimpiyatlar artık eskisi gibi dünyayı esir alan bir organizasyon değil.
Eskiden hatırlardım , Olimpiyatlar olduğunda sokakta adam olmazdı , millet kapanır eve bütün seyrederdi...hangi spor dalı olursa olsun
bende o noktaya bir parantez actım zaten ama gümüş ve bronz madalyada ülkemiz için başarı sayılmaz
tek umudumuz kaldı..o da elvan
anten yüzünden izleyemiyoruz. çekmiyor
bende takip ediyorum arada sırada ama arada saat farkı olmasa yarışmalar akşamda olsa daha cok takip ederim. gece 4-5 lerde başlıyo orda yarışmalar kalkıp onlarımı izlicemki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme