Şimdi Ara

Olimpiyat bakıma alınıyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
2.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce bakan suat kılıç açıkladı olimpiyat önümüzdeki yıl kullanılmayacak, bakıma alınacak dedi. beşiktaşı zorla arenada oynatmak istiyorlar anlaşılan..

• Tek stad Olimpiyat mı?
  • Kadıköy e gitsinler hem Fenerbahçeliler de gelmelerini istiyorlar.
  • İBB bize Beşiktaş Kadıköye
  • 2 seçenek arasındalarmış 1i ortadan kalkmış. bence R.T.E stadına yönlendirselermiş ..
  • Kadıköye gitsinler
  • Kasımpaşanın stadı boş yere mi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Twitterda gördüm şimdi süpermiş

"Sİz hiç donuk donuk akan görüntüde bir kameradan stat inşaatını izleyip rakı içtiniz mi?"
  • iyide, nedir bu tt arena sevdası... Bizim bu sene çok sıkışık bir fikstür olacağı kesin, Şampiyonlar ligi, Türkiye Kupası... Beşiktaşında Avrupaya gitmesi halinde o stadın zemini ne olacak? Gitsinler RTE stadında oynasınlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

Twitterda gördüm şimdi süpermiş

"Sİz hiç donuk donuk akan görüntüde bir kameradan stat inşaatını izleyip rakı içtiniz mi?"

O günleri asla unutmam bilgisayarı açtığımda ilk işim stadın inşaatına bakmak olurdu. Çimlerin serilişi dün gibi aklımda.

Beşiktaş'ın oynama konusuna gelince de, daha İnönü'yü dolduramadılar Avrupa'ya gittikleri bir sezonda, bu sene hem küçülüyorlar hem Avrupa yok. Kasımpaşa Stadı çok rahat yetecektir kendilerine.
  • @Galatasaray_SK1

BJK’ya Stadın Verilmesini İsteyen Bakan Suat Kılıç GS’dan Toplantı Talep Etti.Ünal Aysal, “İşim var”..diyerek toplantı Talebini Reddetti.
  • kendi sahamıza deplasmana gidicez, ne güzel la
  • Renkdaşlar hemen defolsunlar gitsinler yazmayın, ortamı germeye ve Bjk'li arkadaşları kızdırmaya hiç gerek yok.
    Konuya gelirsek; ben Bjk'nin bizim stadımızda oynamasını istemem, empati kurunca onlarda; bizim, onların stadında oynamasını istemezdi diye düşünüyorum.
  • Not olarak dursun..

Beşiktaş yönetimi Arena'da oynamak istiyor,

Hükümet kanadının da isteği bu yönde,

İşin içinde siyaset olduğu için bu istek kabul edilir ve Beşiktaş burada oynar,

Bu süre 1 yıl değil, birkaç yıl olur,

İnönü için çıkan yenileme izni bir süre sonra iptal edilir ve Beşiktaş yönetiminie ' İnönü'den çıkın, karşılığında stat yapalım ' teklifi gider,

Ve bu teklif kabul edilir.

Sonuç itibariyle Beşiktaş'a İnönü arazisi karşılığında stat yapılır, bu stat yapılırken de Beşiktaş maçlarını burada - Arena'da - oynar.
  • Zorla Beşiktaşı bizim stada alacaklar. Daha Stada alışamadan Beşiktaş üstüne konacak. Allahtan Locaların 7/24 kullanımı bizde. İş adamları oraları toplantı salonu olarak kullanmak için 7/24 kullanımını satın alıyorlar.
  • quote:

• Paşa paşa Recep Tayyip Erdoğan stadında oynarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

quote:

• Arena için niye bu kadar tutturdular anlamıyorum ki.kadıköye gidin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.