Şimdi Ara

Olgun insanlar daha mı az konuşur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok konuşmanın kişilikle ve erkeklikle bir ilgisi var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ah be Üzeyir abi..

Olgun insanlar daha mı az konuşur?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anlamlı derecede bir fark olduğunu düşünüyorum.

• sankiney kullanıcısına yanıt
    ah be Erdal abi ah beee

Ben anma törenini izlerken ağladım dayanamadım bir insan hiç tanışmadığı birini ne kadar sevebilir sorusunun cevabını kaybettim o gün.

• Aynen hocam bir erdal abi iki tırcı alican abi diğeri de kobe bryant üçü hakkaten üzdü tanımadığım halde. Dördüncüsü de orhan baba olur herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

Anlamlı derecede bir fark olduğunu düşünüyorum.
    Nasıl yani hocam?

• Konuşmak her nekadar ihtiyaç olsa da susabilmek sanattir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha az tanımına göre değişir. Daha doğrusu olay şudur ; olgun olmayan kişi daha çok konuşur. Çünkü söylediğinin çoğu boştur.

• Mature işi sakat arkadaşlar, milf takılın.
  • Yaş olarak değil de kişilik olarak olgun insanlar az ve öz konuşur. Olgunlaşamayanlar da boş konuşur, çok konuşur.

• çok konuşmak boş konuşmak değildir.

• evet
  • Madem herkes birşeyler yazmış doğru veya yanlış bende birşeyler karalayım müsaadenizle ...

Az konuşanın çevresi olmaz çünkü farkındadır çoğu insanların düzenbaz olduğunun bunun sebebi insanları analiz etme şansı daha yüksek olduğundandır ama yinede o kişilerle takılmak zorunda hisseder kendini ama arkadaş ilişkileri fazla uzun sürmez bu dediklerim tabii ki çok nadir kişiler içindir ve yinede yalan vesaire söylemez anlamına gelmez lakin bu kişiler yine ikiye ayrılır ya ortamı kullanacak ki istese çok rahat yapabilir çünkü analizi sayesinde istenelen şeyi söyleyebilir yada köşeye çekilip hayatın çoğu tiyatro olduğu için seyir edecektir eğer kullanmaya kalkarsa ya bir müddet sonra sıkılacak yada zevk alacaktır ama sürekli etrafındakiler değişecektir eğer maddi durumu iyi ise birçok yararı olacaktır kendini biraz daha geliştirir bu kişi o zaman ikna yeteneği getirecektir bu çok büyük bir güç eğer başarırsa bir çok kapının kilitini açabilir ama mutluluğun kapısı yinede bu değildir en sonunda ne olur biraz düşünmem lazım yada düşünün böyle kişinin hayatı ne olur

Hadi beyin fırtınası yapalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanmıyorum

• Çok konuşanların dolu konuşanı da var boş konuşanı da.

Az konuşanların da boş konuşanı/dolu konuşanları var.

Bir insanın az/çok konuşması o anki psikolojik yapısı dışında bir şey göstermez.
  • Karaktere bağlı bir şey.

Çok konuşup boş konuşan insanda var. Az konuşup öz konuşan insanda var. Genelde eğitimsiz kendini göstermeye çalışan tipler boş konuşur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya bağlı bir şey. İlgi alanına bağlı. Futbol hakkında hiç konuşmaz ancak ahlak sistemi, etik değerler hakkında saatlerce konuşur.

• Net cehalet ile çok konuşma ters orantılı. Ayrıca çok konuşan kişi büyük ihtimalle çok ta yalan söylüyordur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.