Şimdi Ara

OLEY BE FB SAYESİNDE İDDAADAN KAZANDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İddaa'da vurgun yaptık bugün, yarın icin maç isteyen mesaj atsın
     OLEY BE FB SAYESİNDE İDDAADAN KAZANDIM

• Yalnız iddaa bayii o 2 kuruşun üstüne yatar benden söylemesi. 3,25 TL verir. Yanında 3 kuruş daha götürüp 3,30 TL iste.
  • Hayirli olsun iyi para kaldirmissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal parayi harama cevirmis

• helal olsun üstad yarına tüyo var mı
  • Dostum ellerin çok çatlamış soğuktan. Nivea'nın nemlendirici kremlerinden kullanmanı tavsiye ederim
  • tebrikler (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o avatar ne öyle
  • İddia oynamanın mantığını anlamış değilim, bildiğin haram arkadaş...Bulaşmayın böyle şeylere, alıştırmayın bünyenizi kolay paraya...
  • Kumara bulaşmayın. 1 kuruş da olsa insanı kendine bağlıyor ve tembelliğe alıştırıyor. Alın teri ile kazanmak kerizlik gibi geliyor sonra insana.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

İddia oynamanın mantığını anlamış değilim, bildiğin haram arkadaş...Bulaşmayın böyle şeylere, alıştırmayın bünyenizi kolay paraya...

Ben sürekli oynayıp para yiyorum. Helale harama inanmıyorum. Güzel para işte. Bence de bulaşmayın eğer oynamayı bilmiyorsanız. Ama maç analizleriniz iyiyse, oynamayı da biliyorsanız hiç düşünmeyin girin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

İddia oynamanın mantığını anlamış değilim, bildiğin haram arkadaş...Bulaşmayın böyle şeylere, alıştırmayın bünyenizi kolay paraya...

Ben sürekli oynayıp para yiyorum. Helale harama inanmıyorum. Güzel para işte. Bence de bulaşmayın eğer oynamayı bilmiyorsanız. Ama maç analizleriniz iyiyse, oynamayı da biliyorsanız hiç düşünmeyin girin.

Hocam kendinde söylemişsin ben inanmıyorum diye, saygı duyuyorum ben zaten inanıp bu şekilde para kazanan arkadaşlara söylüyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.