2019 yazında başlıktaki klimayı aldım.. 18000 btu OLEFİNİ.. 25 mkare amerikan mutfak odam ve koridorum ( yaklaşık 12 mkare) için kullanıyorum.. ömrü hayatımda ilk inverter klimam o yüzden çok kıyaslama yapamam ancak takip ediyorum bu klimanın adı hiç geçmiyor.. sadece mersinde mi var bu klimadan.. işin ilginç tarafı acayip memnunum klimadan , burada yazılanları inceliyorum-takip ediyorum.. özellikleri de gayet iyi.. tek tek özelliklerini yazmayacam tabi , belki aşağıya broşür eklerim.. ben o zaman çok daha uyguna almıştım tabi , şimdi liste fiyatları yüksek biraz... ama tabi bayilerde ne kadardır bilemem.. ben sadece yazın kullanıyorum.. 4 kişilik çekirdek aileyiz , 28 derecede kullanıyorum odamızı ve koridorumuzu gayet rahat yaşanılabilir hale getiriyor...oto modda açıp bir süre sonra silent-sesiz moda alıyorum... yüksek fanda sadece rüzgar sesi geliyor .. diğer modlarda klimanın sesi yok desem yeridir , keza dış ünitede son derece sessiz...28-29 derecede klima kapanmadan soğutma yapmaya devam edebiliyor , ağız çıkış derecesini takip ediyorum.. çok nadir soğutmayı kesip devre dışı kaldığı da oluyor... ben alırken pek bilgi bulamamıştım hala da yok.. can sıkıntısında yazdım , belki birisine faydası olur.. ara ara eklemeler yaparım.. |
Bildirim