Şimdi Ara

OLEFİNİ Hitech Ole - 18 Dcm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 yazında başlıktaki klimayı aldım.. 18000 btu OLEFİNİ.. 25 mkare amerikan mutfak odam ve koridorum ( yaklaşık 12 mkare) için kullanıyorum..

ömrü hayatımda ilk inverter klimam o yüzden çok kıyaslama yapamam ancak takip ediyorum bu klimanın adı hiç geçmiyor.. sadece mersinde mi var bu klimadan..

işin ilginç tarafı acayip memnunum klimadan , burada yazılanları inceliyorum-takip ediyorum.. özellikleri de gayet iyi.. tek tek özelliklerini yazmayacam tabi , belki aşağıya broşür eklerim..

ben o zaman çok daha uyguna almıştım tabi , şimdi liste fiyatları yüksek biraz... ama tabi bayilerde ne kadardır bilemem..

ben sadece yazın kullanıyorum.. 4 kişilik çekirdek aileyiz , 28 derecede kullanıyorum odamızı ve koridorumuzu gayet rahat yaşanılabilir hale getiriyor...oto modda açıp bir süre sonra silent-sesiz moda alıyorum... yüksek fanda sadece rüzgar sesi geliyor .. diğer modlarda klimanın sesi yok desem yeridir , keza dış ünitede son derece sessiz...28-29 derecede klima kapanmadan soğutma yapmaya devam edebiliyor , ağız çıkış derecesini takip ediyorum.. çok nadir soğutmayı kesip devre dışı kaldığı da oluyor...

ben alırken pek bilgi bulamamıştım hala da yok.. can sıkıntısında yazdım , belki birisine faydası olur.. ara ara eklemeler yaparım..

• Merhaba. Klimanız hayırlı olsun. Arıza yüzü görmeden nice yıllar kullanmanızı temenni ediyorum.

Olefini klimaların bazı modelleri Midea,bazı modelleri Gree,bazı modelleri de Chigo üretimidir. Modeline göre üreticisi de değişmektedir.

Klimanız gayet güzel,aynı üreticinin ürünü olan daha uygun fiyatlı modellerin ismi daha çok geçse de Olefini klima ve özellikle Hava Perdesi konusunda tercih edilebilir bir markadır.

İzlenimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Saygılarımla...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm X-H1 XF 16 80 SET
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.