Şimdi Ara

OLDSCHOOLKO oynayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
8.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oldschoolkoya başladım. bilmeyenler için söyleyim mykonun %25 kolay hali. item olarak +8 pek fazla sayılmaz +7 var genellikle de +6 kullanılıyor.

level sınırı 70. ben yeni başladım 3 gün oldu. gerçi pek kasamadım ama 61 oldum bugun. gelen varsa ADANALI pm atabilir (karus)

• Ben El Morad olarak oynuyodum, son level sınırı 62'di ben 61 oldum ne güzel seviniyorum CZ falan gitcem diye ertesi gün 65 oldu level sınırı bıraktım şimdi 70 olmuş ve Bloody Armor'lar vardı
  • karus warrior var benim 55 level mı ne yazlıkta olduğum için kasamıyorum dönünce başlıcam çok güzel server bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 67 warrior satılık bronze pre dahil oyunda +8 yok bu arada
  • SexyKO'yu deneyin bence Usko ile bire bir aynı server.Uskoya gelen yeniliklerin hepsi mevcut.
  • beyler itemleri nasıl yapıcaz ya 62 level olmak üzereyim ama henüz bir tek glave +6 yapabildim. en azından fp +6 yapsam bi boss bakacam da

ben de karusum karus olanlar beraber takılalım. server güzel koxp yok lag yok tam benlik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

beyler itemleri nasıl yapıcaz ya 62 level olmak üzereyim ama henüz bir tek glave +6 yapabildim. en azından fp +6 yapsam bi boss bakacam da

ben de karusum karus olanlar beraber takılalım. server güzel koxp yok lag yok tam benlik :)

Kc çek para yatırmadan hiç uraşmana değmez + boss kesmek pek kolay sayılmaz sabahın 6sında 25 kişi atilla beklediğimizi hatırlarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    4 yıl önce açıldı
    oyunu oynayan kimse kaldı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OSKO'da artık çok zevk vermez bence çünkü 70 Level gelmiş ama YourKO'da şu anda en fazla 62 level,maksimum +6(+7'ye 0 oranla geçiyo) ve şu ana kadar rastladığım en az user sayısı 1200. Hele ki BDW saatlerinde görmeniz lazım hatta çektiğim ss'ler var onu paylaşıyım, BDW saatinde o 1200 kişi Moradon'daki BDW NPC'sinin yanına geliyo
    Resimleri Spoiler'a alıyorum çok yer kaplamasın diye

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 7 Ağustos 2012; 17:08:28 >

• Ben oynuyordum 64 lwl filandım ama bir yerden sonra çok sıkıyor czde çok az adam var bloody armor almadan hiçbir şey yapamazsınız. Uskoda koxp 0 şu an heliosda fazla item de yok ardream filan yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perditionn

OSKO'da artık çok zevk vermez bence çünkü 70 Level gelmiş ama YourKO'da şu anda en fazla 62 level,maksimum +6(+7'ye 0 oranla geçiyo) ve şu ana kadar rastladığım en az user sayısı 1200. Hele ki BDW saatlerinde görmeniz lazım hatta çektiğim ss'ler var onu paylaşıyım, BDW saatinde o 1200 kişi Moradon'daki BDW NPC'sinin yanına geliyo
    Resimleri Spoiler'a alıyorum çok yer kaplamasın diye

event mi var? yoksa sadece pazar alanı böyleyse cz yi düşünemiyorum ?

• quote:

beyler itemleri nasıl yapıcaz ya 62 level olmak üzereyim ama henüz bir tek glave +6 yapabildim. en azından fp +6 yapsam bi boss bakacam da

pazar çarım vardı. 35 lvl ama deli gibi para kasmıştım. Şifreyi hatırlarsam gelirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniobeitia

BDW vardı BDW'ye Moradon'da ki NPC'den kayıt yaptırabiliyosunda o yüzden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 7 Ağustos 2012; 23:44:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perditionn

quote:

Orijinalden alıntı: Daniobeitia

BDW vardı BDW'ye Moradon'da ki NPC'den kayıt yaptırabiliyosunda o yüzden :)

haee tamam bende sadece pazar alanı öyle sandım

• quote:

Arkadaşlar oldschoolkoya başladım. bilmeyenler için söyleyim mykonun %25 kolay hali. item olarak +8 pek fazla sayılmaz +7 var genellikle de +6 kullanılıyor.

level sınırı 70. ben yeni başladım 3 gün oldu. gerçi pek kasamadım ama 61 oldum bugun. gelen varsa ADANALI pm atabilir (karus)

EricCantona pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3Bakteryy

SexyKO'yu deneyin bence Usko ile bire bir aynı server.Uskoya gelen yeniliklerin hepsi mevcut.

o oyun bitti artık ahı gitti vahı kaldı. Npler uçmuş
  • osko artık öldü ben 3 ay once charımı 1300tl ye okuttum iyi serverdi yenisini açmasını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

osko artık öldü ben 3 ay once charımı 1300tl ye okuttum iyi serverdi yenisini açmasını bekliyorum

cyhper açıldı bence iyi bir sw.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

67 warrior satılık bronze pre dahil oyunda +8 yok bu arada

3 gün önce serverın ilk +8 i basıldı(+8 md) ama başka +8 yok serverda +7 lüks zaten server için herkes +6 larla geziyor bende +6 chitin set ve +6 arrow of selfname var

yourko ya gelince oynanmaz çok zor lvl kasılıyor bir pvp server için çok saçma oldschoolko çok daha iyi bence zorluk seviyesi orta düzeyde şuan piyasadaki en iyi pvp osko
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikrozoft

quote:

osko artık öldü ben 3 ay once charımı 1300tl ye okuttum iyi serverdi yenisini açmasını bekliyorum

Zaten chypherdeydim FrighteNV3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mikrozoft

quote:

Zaten chypherdeydim FrighteNV3

açıkçası genede ölü gibi durmuyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.