Şimdi Ara

OLDIES! '80 ÖNCESİ UNUTULMAZ YABANCI-TÜRK HAFİF-ANADOLU ROCK ŞARKILAR (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.416
Cevap
28
Favori
229.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1965, Ajda Pekkan, Onyedi Yaşında; Aranjmanların Kraliçesinin şarkıları.

1966, Ajda Pekkan, İlkokulda Tanışmıştık;

1967, Ajda Pekkan, Saklan(m)baç; Önceden Semiramis Pekkan koymuştum, onu burada düzelteyim ses Ajda Pekkan, o videodaki filmde oynayan Semiramis Pekkan.

1967, Ajda Pekkan, Boşvermişim Dünyaya;

1968, Ajda Pekkan, Boş Sokak;

1969, Ajda Pekkan, Ben Bir Köylü Kızıyım;

1970, Ajda Pekkan, Sensiz Yıllarda;

1970, Ajda Pekkan, Olmadı Gitti;

1971, Ajda Pekkan, Tek Yaşanır mı?;

• 1972, Ajda Pekkan, Olanlar Oldu Bana;

1973, Ajda Pekkan, Kimler Geldi Kimler Geçti;

1974, Ajda Pekkan, Nasılsın, İyimisin?

1974 Ajda Pekkan, Sana Neler Edeceğim;

1975, Ajda Pekkan- Enrico Macias, Hoşgör Sen;

1976, Ajda Pekkan, Gözün Aydın;

1976, Ajda Pekkan, Kim Ne Derse Desin Aşk İçin;

• 1978, Ajda Pekkan, Yeniden Başlasın; kaydı az çok temiz olan yalnızca bunu bulabildim YT'da!

1979, Ajda Pekkan, ( Her Sabah Uyandığında ) Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile;

1965, Ajda Pekkan, Her Yerde Kar Var; Ne zor kraliçelerin çok sayıdaki şarkılarıyla uğraşmak, daha önce de Adamo konulmuştu.

1968, Ajda Pekkan, Atlı Karınca ( Dünya Dönüyor );

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 11 Ocak 2012; 18:00:48 >
  • 1972, Nilüfer, Kalbim Bir Pusula; Kraliçeden sonrada bir prenses, Nada ve 14 yaşındaki Nilüfer bizim kuşakların sevgilileriydi!

1972, Nilüfer, Ağlıyorum Yine;

1973, Nilüfer, Dünya Dönüyor;

1973, Nilüfer, Sen De Söyle;

1973, Nilüfer & Tanju Okan & Modern Folk Üçlüsü, Arkadaş Dur Bekle;

1973, Nilüfer & Tanju Okan & Modern Folk Üçlüsü, Kim ayırdı Sevenleri;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 12 Ocak 2012; 13:53:39 >
  • @neommy;

Nada yalnızca size prenses olmasın
    Nice kalplere dokundu ise madem, ardında biraz iz, birkaç kırıntı bırakması lazım gelmez miydi... İtalyanca kaynaklar haricinde takip etmek imkansız, vikipedi sayfasını da açan bizzat benim. Hiç hatırı olmayan sevgiliymiş desenize
  • 1964 - Dusty Springfield - I Just Don't Know What To Do With Myself

2007 - Tina Arena - I Just Don't Know What To Do With Myself

• 1974, Nilüfer, Başıma Gelenler;

1975, Nilüfer, Ara Sıra Bazı Bazı;

1976, Nilüfer, Of Aman Aman;

1977, Nilüfer & Enrico Macias, Pişman Olacaksın ( Reste Moi Fidele );

1987, Nilüfer, Seni Beklerim Öptüğün Yerde;

1997, Nilüfer, Çok Uzaklarda;

1991, Loreena McKennitt, Tango To Evora;

@Ferdinnand;

Celine'i ararken gerçekten internetin altını üstüne getirmiştim, arama-bulmada da epey başarılıyımdır oysa, ama neden " birde Selin değilde Celin olarak bakayım " diye hiç düşünmedim ve böyle aramadım merak ediyorum hala, bulmam çok daha kısa zamanda olurdu?

Tamam, bütün prensesler benim! Nada'nın tanınmamasının nedeni sanıyorum dahi büyüklerimizin " bunların gözü gönlü açılır gomüniz filan olurlar " diye Ortadoğu ülkelerinden bile neredeyse 20 yıl geç başlattıkları TV yayınları. 1968 yılında tüm Türkiyede yalnızca Ankara da akşam 1-2 saatlik siyah-beyaz TV yayını olduğunu ve bizim kuşağın TV denen aleti uzunca bir süre satıldığı dükkanlardan seyrettiğini dikkate almak gerekir. Birazda Nada'nın daha sonraki performansının pek başarılı olmaması da rol oynamıştır sanıyorum. Yine de Ma Che Freddo Fa'yı TV'de San Remo'da izleyenin dikkatini çekmemesi olanaksız tabii.
    Birde tabii çabuk unutanlar milletiyiz! Ama bu defa ben çok şikayetçi olmadım bundan!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 14 Ocak 2012; 13:58:45 >
  • 1975, Tanju Okan, Kadınım;

1970, Tanju Okan, Hasret;

1972, Tanju Okan, Koy Koy Koy;

197., Tanju Okan, İçkim Sigaram; Dilediğince istediği gibi yaşadı, sarhoş çıktığı izlediğim TRT TV programında sahnedeki herkesin kaçışması beni hala gülümsetiyor!

• Best of Adamo kasedimizin B yüzü;

1967 - Adamo - Une Larmes Aux Nuages

1971 - Adamo - J'avais Oublié Que Les Roses Sont Roses

• 1977 - Adamo - C'est ma vie

1986 - Adamo - Les Collines de Rabiah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdinnand -- 2 Şubat 2012; 0:57:30 >
  • 1982 - Adamo - Maintenant ou Jamais

1981 - Adamo - Plus Fort Que Le Temps

• @neommy;
    Bütün prensesler de sizin olmasın ama, bir ara yol bulalım

1968 - Jacques Brel - Un Enfant

2003 - Julie Zenatti - Un Enfant

• Uzun zamandır konuya birşey yazmıyordum.. Hastası olduğum grubum Scorpions'un 72 çıkışlı ilk albümü Lonesome Crow'den nefis bir parça..

Scorpions - Leave Me

• Ram Jam - Black Betty 1977

• Bugün tarihli, taze çıkmış bir video. 30 izlenme ve daha ilk günden 5-0'lık net bir skor, çok ciddi rekorlar kırabilir. İtiraf etmeliyim bir ana dili daha olduğunu yeni öğreniyorum, bir önceki sayfada yaptığım bir yorumu gözden geçirmem gerekecek. Nasıl bu denli "chanteuse" olabildiğine şaşırmamak lazım, gerçekten bir chanteuse imiş.

1972 - Gigliola Cinquetti - Je Suis Timide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdinnand -- 16 Ocak 2012; 20:11:29 >
  • Önce pembe balonlarla başlayalım

The Skyliners "Since I don’t have you" 1959

Ardından bir gölgeye gidelim;

Art Grafunkel "Since I Don't Have You" 1979

Ve evrimleşmiş hali (moda deyim, benim buluşum değil);

Guns N' Roses "Since I Don't Have You" 1993

@neommy; Ajda'nın evrimindeki kayıp halkayı buldum, birazdan...
  • Kayıp halka, bir romance;

Gica Petrescu- "Du-ma acasa mai tramvai" 1966

• Güzel listemizde olmayan bir grup daha, The Crystals. 80 li yılların kadın gruplarının öncülerinden

The Crystals "Then He Kissed Me" 1963

The Crystals "Da Doo Ron Ron" 1962

Run "M" Run
  • Grup: Black Sabbath
    Albüm: TYR
    Yıl: 1990
    Şarkı: Odin's Court ve Valhalla

Aslında Odin's Court ayrı bir şarkı değil, Valhalla'nın girişini oluşturuyor ve kısa. Bu yüzden iki şarkı birlikte geçiyor. TYR Black Sabbath'ın kendi çizgisinden en çok çıktığı albüm olarak bilinir. Bu yüzden "konsept albüm" ibaresini genellikle görürsünüz, albümün sözü geçtiğinde.

Kimisi sever bu albümü, kimisi yerer. Bence harika bir albüm.

• İtalya'ya çok ihanet ettik, uzun bir aradan sonra bugün Sanremo listemi dinlemeye başladım. Bu arada 30 koca sayfanın ardından halen daha konunun Iva Zanicchi'siz kalması şaşırtmadı değil, Amerikan yel değirmenleriyle tek başına savaşamam ama böyle...

1969 - Iva Zanicchi – Due Grosse Lacrime Bianche

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.