Şimdi Ara

Old Takılar Nedir? Eksileri Nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun bir süre oynamayınca bazı şeylerden uzak kalıyorsunuz. Mesela bundan yaklaşık 1 sene önce bu Old Ring of Life falan yoktu sadece RoL vardır. Fakat şimdi RoC ve RoL birde Old versiyonu çıkmış ve özellikleri aynı olmasına rağmen fiyatları çok daha makul oluyor. Acaba bu takıların dez avantajı nedir? Yani diğer pahalı olan takılara nazaran gözle görülmeyen eksi bir özelliği var ki neredeyse diğerlerinin ücde biri fiyatına satılıyor. Şimdiden teşekkürler ...

• Old takılar, Monster Stone adlı itemle girilen bi görevin en sonunda kestiğin büyük yaratıktan düşer.Bazı old takılar(Ske,rol,roc,fr,imir,shio vs. vs.) şeffaf gibi bir görünümle gelir.O şekilde olan old takıları taktığın zaman bir daha satamazsın, karakterin üzerine kilitlenir.İşine yaramazsa en fazla bankaya koyabilirsin Eğer sürekli bir karakteri oynarım sıkılmam, takımı +lamam normal kullanırım dersen old takılar daha avantajlıdır fiyat bakımından Ama dediğim gibi taktığın zaman satamazsın.Zaten takarken bir uyarı verir sana o tür old takılar.
    Bir de şeffaf,silik olmayan old takılar var onları satabilirsin.Örnek olarak:Old EME,Old DR,Old BDN,Old Bronze Belt vs. vs. bir çok takı var.Başka sorun varsa elimden geldiğince cevaplarım

• Old takılar (kararık olanlar) çektiginde üstüne takmadıgın sürece satabilirsin fakat üstüne taktıgın zaman takı sana ait olmus oluyor.Yani sadece üstünde durabilir veya bankaya atıp yan chara geçirebilirsin o kadar ilk -si bu ve old takılara + basılmıyor yani 3 tane old rol toplayıp +1rol yapamıyosun

Nerden cıkar bunlar dersen
    Emc lufer delos cz kestigin tüm moblardan monster stone adlı uniq bi taş düşüyor bunu ts basar gibi skil bara koyup bastıgında seni 46 64 görevlerinin benzeri bi alana sokuyor burdaki yaratıkları kesip (çok deli exp verir) en son bosa geliyosun şansın warsa o bostan old takı düşürürsün.

Görew kolaydır ve levele göre yaratıklar gelir 45lwl charlada bitirirsin 80 lwl charlada her lwle göre farklı exp verir içerdeki moblar.Party ile giremessin tek girmen lazım.Tavsiye olarak full rpr yapta giir veya içerde yap (sundriest bufcı ws mevcut görewde)

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Yakın zamanda 83 LvL bir assas almayı planlıyorum amacım üstünü dizip pvp yapmak olacak. LvL kasma olayı bana göre olmadığı için böyle bir yol izliyorum. Dün gece pazarda biraz dolaştım ve gözüme çarpan bir şeydi bu old takılar. Ama + basılmıyorsa bana göre değilmiş : ). Tabii Ardream priestim için ideal olabilir çünkü fazlasıda zaten gereksiz olur. Yeni rastladığım ve takıldığım şeyler olursa tekrardan kapınızı çalarım : ) ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.