Şimdi Ara

Olcan'ın sol bekte oynaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah aşkına birisi bana mantıklı bi açıklama yapsın. Sol tarafa o kadar para verip Telles'i almışsın, oynadığı oyunun da hakkını veren oyunculardan. Be adam sen ne diye Olcan'ı oraya koyuyorsun? Fizik yok, defans yapamıyor, boy yok, hayatında hiç bek oynamamış. Belki caner erkin gibi yapmaya çalışıyor diyeceğim ama o adam yapamıyor orda kardeşim. Başakşehir maçında da herkes Yasin çıktı diye kaybettik sanıyor. Tamam etkisi var da, bi Allahın kulu çıkıp demedi Hamza hocam bu adam ne arıyor orda diye. Daha çok şey yazabilirim ama uzatmak istemiyorum. Birisi gelip bana düzgün bi açıklama yaparsa çok memnun olurum. İçim içimi yiyor her maçta onu orda görünce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olcan'ın bindirmeleri ve ortaları Telles'e göre daha iyi. İkisinin de defansı çöp. Telles oynayınca takım uçmayacak yani o kadar önemli değil.
  • Telles in sol bek performansı: 0 gol, 0 asist.

Belki de bu yüzdendir kanka?
  • Kimse bana olcanla telles orda aynı şekilde oynuyor diyemez. Kadıköyde bariz şekilde gördük bunu zaten. Orda çok hataları var tellese göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: okanclskn

Kimse bana olcanla telles orda aynı şekilde oynuyor diyemez. Kadıköyde bariz şekilde gördük bunu zaten. Orda çok hataları var tellese göre.

16 yıldır yenemediğimiz, 1 puana razı olup 90 dakika boyunca kapanıp gol beklediğimiz maçtan sonra Kadıköy ü kıstas göstermek olmaz, o maçı unut, genele bakmaya çalışalım.

Genel tabloda şu: Telles in sol bek de hiç bi numarası yok. Geçen senede yoktu, bu sene de yok.
  • Tellesin savunmasi Hamza Hoca döneminde cok gelisti. Olcana göre savunmasi daha iyi. Olcanin hucumdaki üretkenligi daha yüksek. Tellese göre ortalari daha iyi. Telles son dönemlerde ofanstada fena gözükmedi.

Umarim Kasimpasa macinda hem Tarik hemde Olcanla baslamayiz. Zaten savunmada organizasyon sorunumuz var. 2 bek bölgeside otobana döner. Hamza Hoca cok oyuncu kazandi fakat umarim Olcan konusunda abartmaz ve biraz dinlendirir.
  • Geçen sene gerçekten pek bi numarası yoktu. Ama bu sene bekte olcandan bariz daha iyi. Kadıköyü geçersek başakşehire döneyim; dzemaili ve olcanla otoban gibi oldu orası zaten. Yasin olcanın açığını kapatıyordu azda olsa çünkü başakşehire top gelmiyordu. Dzemailiden sonra film koptu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadiköyde sadece Fbye önlem amacli maca cikmakla hata yaptik. Burak cok yalniz kaldi. Sneijder sahada yoktu. Ortasahaya 3.CMyi sokamadik. Tellesin önde basmayip, geriye yaslanmasi sayesinde Gökhan oyuna katildi. Yasin oynasa, hem Gökhan oyuna katilmazdi hemde Burak hucumda bu kadar yalniz kalmazdi. Zaten Yasin girdi, 2 tane pozisyona girdi.

Hamza Hoca oyuncu gelistirebilen bir TD. Tellese uzun zamandir hucumdaki üretkenligi artirmasi icin calismalar yaptiriyormus. Brumada sut calismaya baslamis. Umarim 2 oyuncuyu da gelistirir.
  • İkisinin de defansif yönü berbat ama illa bir kıyas olacaksa Olcan defansif olarak 1 tık öndedir ve gelelim hücum performansına Telles oynadığı zamanki sol kanat ile Olcan'ın oynadığı zamanki sol kanadı kıyaslayın bi. Resmen tıkır tıkır işliyor Olcanla.

Telles çok büyük bir kazıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PierreHöjbjerg34

Kadiköyde sadece Fbye önlem amacli maca cikmakla hata yaptik. Burak cok yalniz kaldi. Sneijder sahada yoktu. Ortasahaya 3.CMyi sokamadik. Tellesin önde basmayip, geriye yaslanmasi sayesinde Gökhan oyuna katildi. Yasin oynasa, hem Gökhan oyuna katilmazdi hemde Burak hucumda bu kadar yalniz kalmazdi. Zaten Yasin girdi, 2 tane pozisyona girdi.

Hamza Hoca oyuncu gelistirebilen bir TD. Tellese uzun zamandir hucumdaki üretkenligi artirmasi icin calismalar yaptiriyormus. Brumada sut calismaya baslamis. Umarim 2 oyuncuyu da gelistirir.

Bekte Telles önünde Yasin olmalıydı.

Telles'in defansına kötü diyorsunuz ama sürekli ofsaytı bozup adamını kaçırmıyor en azından. Olcan'dan iyidir Telles savunma olarak. Ama rahat maçlarda Olcan oynayabilir ofansif etkinliğinden dolayı. Zor maçlarda Telles tercih edilmeli.

• Şu ana kadar aldığım en mantıklı cevap oldu bu. Sağolun.

•  Olcan'ın sol bekte oynaması
  • telles adı solbek olduğu için mecbur orda oynatılmalı ve adam orada doğdu büyüyor ama olcan yaşını almış kariyerinin sonlarına gelmiş ondan solbek yapmak kewellin stoper oynaması ile eşdeğer telles ne kadar kötü rezilde olsa solda oynamalı baktın olmuyor sene sonu şutla
  • 1.'si Telles kötü ve rezil değil. Ciddi bir potansiyel tıpkı Bruma gibi.

2.'si Olcan'ın sol bek oynaması mantıksız değil ama adaptasyon süreci final haftalarında değil yazın olmalı. Caner etkisi yapabilecek bir oyuncu.

• Hamza Hoca oyuncu gelistirebilen bir TD. Tellese uzun zamandir hucumdaki üretkenligi artirmasi icin calismalar yaptiriyormus. Brumada sut calismaya baslamis. Umarim 2 oyuncuyu da gelistirir.
    @PierreHöjbjerg34

Dostum kaynağı öğrenebilir mmiyim ? Bu haber çok mutlu etti beni.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.