Şimdi Ara

Olcan > Carole

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kadrolarına Olcan dururken Carole'u yazanlara gülüp geçiyorum. Özellikle bu sezon Olcan harika performans çıkartıyor.

• Bu sene çok iyi cidden. Kilo da vermiş sanırım baya fit gördüm geçen maç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence halen kilolu ama hırsı ve azmi çok bu sene.
  • 19 maç 0 asist. olcan defansı olan bir oyuncu değil zaten. carole'un defansı daha iyi. carole biraz fazla dengesizlik yapıyor dribling konusunda da pek iyi değil ama daha diri duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

19 maç 0 asist. olcan defansı olan bir oyuncu değil zaten. carole'un defansı daha iyi. carole biraz fazla dengesizlik yapıyor dribling konusunda da pek iyi değil ama daha diri duruyor.

Aç bak yaptığı ortaları, içeri girip verdiği pasları. Hepsi adrese teslim. İleri uçtaki adamlar bunları gole çeviremiyorsa 0 asist demeyeceksin.

Carole'un orta açabildiğini bile hatırlamıyorum ben. Olcan'ın bu sene defansı da gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

19 maç 0 asist. olcan defansı olan bir oyuncu değil zaten. carole'un defansı daha iyi. carole biraz fazla dengesizlik yapıyor dribling konusunda da pek iyi değil ama daha diri duruyor.

Aç bak yaptığı ortaları, içeri girip verdiği pasları. Hepsi adrese teslim. İleri uçtaki adamlar bunları gole çeviremiyorsa 0 asist demeyeceksin.

Carole'un orta açabildiğini bile hatırlamıyorum ben. Olcan'ın bu sene defansı da gayet iyi.

carole 6 cm daha uzun ve hava toplarında daha iyi. defans hattı gol yedirmesin de gol atacak adam var takımda.

carole-hakan-chedjou-denayer
  • Olcan'ın savunmasının iyi olduğuna katılmıyorum ama Carole diyince aklıma Fener maçındaki Olcan-Carole değişikliği geliyor. Kusura bakmasın kimse ama Carole varken rahat rahat gelip giden Nani'yi, Olcan resmen bitirmişti o maç. Üstelik hücuma katkısı da yüksek. Stada gidenler benim dediğimi anlayacaklardır, Carole bindirmiyor, oyun zekası düşük bir adam. Sneijder'in açtığı boşluklara hareketlenmiyor. Önü boşken çıkmıyor vs. Kanat alınmadığı takdirde ben Olcan'ın Yasin yerinde oynaması taraftarıyım ama kanat alınsın tabii.

Carole yavaştan ritmini bulsun bir hele de sonra hak eden oynar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkalı önlü oynasınlar bence. Yasin'den bir yol olmayacak nasılsa anlaşıldı.
  • carole'un iyi yanları daha güçlü daha diri görüntüsü ve hava topu hakimiyeti.

olcan'ın iyi yanları top kontrolü dribling ve takım oyununda daha iyi olması.

şu an kimse zaten sol bekte niye olcan oynuyor demez şu an takım içinde en son tartışayacağımız yer sol bek. takımda sağ kanat yok forvet yok biz sol beki tartışıyoruz. seneye telles dönecek zaten. eyyyyy hamza şu telles ile bruma'yı göndermeseydin olmaz mıydı.

seneye hakan balta ile semih i gönderip daha sağlam kaliteli bir stoper almamız lazım.
  • Yılmaz kullanıcısına yanıt
    Gole çeviremeyen adamlar çok sevdiğiniz Burak ile Umut.

Oha adam şimdide Olcan'a sardı.

• Olcan yasinin yerini alması gerek.Açık adamı bek oynatıyoruz

• Carole+Olcan>Olcan+Yasin

Olcan iyi hoş da bazen lüzumsuz fauller yapıyor tehlikeli yerlerde. E onu suçlayamayız tabi, adamın mevkisi bek değil.

• Caner'in Fb'de ilerde oynayamayacağını anlayıp sol bek oynamayı kabullendiği gibi...

Olcan'da bize kanat oyuncusu olarak gelip sol bek oynamayı kabullendi ama biraz geç oldu...

adam 30 yaşına geldi fazla bir geleceği yok...Olcan'ın Mücadelesi - hırsı - şut ve ortaları gayet

iyi ama defansı pek iyi değil...Carole defansif olarak daha iyi ama hücum olarak olcan kadar verimli değil

Hakeden oynasın ne diyelim...
  • Arkada Carole önde Olcan denenmesi lazım. Yasin iyice ayar etmeye başladı
  • Tellesi hic vermeyecektik.. Yine aklima Hamza geldi

• Olcan bu sene bence de iyi, özverili kendini katarak oynayan nadir yerlilerden. Ama defansif yön sıkıntılı, başta defansı iyi gibi geliyordu ama ileri çıktıkça sonra sonra gördük, çok açık veriyor defansta..

En son Karşıyakaya karşı bile markajsız adam bıraktık Olcan ve Hakan bomboş bıraktı, adamlar attı. Bu sene ilk de değil bu.. Ayrıca rakip Karşıyaka o bile atabiliyor,

Carole daha mevkisini bilen biri o geçmeli, Olcan da Yasin'in yerine denenmeli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol bek Carole
    Sol açık Olcan.

Efsane olurlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

quote:

Ileride umut ve burak kazmaları olduğu sürece oraya c.ronaldoyu da koysan asist yapması mucize olur.

• 2 side leş olcan iyiki bi derbide gol atti.Hamza takimin azina ..... gitti

• Tartışmaya gerek yok Carole bek olcan sol.açık denenmeli sağda podolski forvet sinan .hırçın Drogbayı bırak 18e almayı stada almamaları lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.