Şimdi Ara

Olcan Adın, Sinan Bolat, Hamza Hoca

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence H. Hamzaoğlu bu maçta ideal 11i sürerek Rize maçına Hazırlık yaptı. Sanki bu maçı bir hazırlık maçıymış gibi değerlendirdi.(Zaten kupada puan durumu olarak da iyiydik.)
    Böylece Melonun defansta oynayamayacağını bir kez daha gördük. Belki içinizden bazıları as kadro sürmeye gerek yok Sinan Gümüş'ü oynatsaydı falan diyebilir. Ama eğer yedek kadroyla çıkmış olsaydık Melonun performansını tam olarak göremeyebilirdik. Bu konuda Hamza Hocanın yanlış karar verdiğini düşünmüyorum.
    Gelelim Olcan'a...... Bu gece bir çoğunuzunda dediği gibi vasat oynadı. Burnunun dibine bile pas atamadı bazı pozisyonlarda. Bazen hatalı pas tercihleri yaptı ve atağı öldürdü. Bunların hepsi doğru, hepsine hak veriyorum. Ama Olcan'ı değerlendirirken sadece bu maçı referans alarak yeteneksiz damgası vurmayı doğru bulmuyorum. Biraz hafızanızı zorlayıp hatırlarsanız yakın zamanda D.bakır'a attığı jeneriklik gol, Balçovaya attığı füze gibi güzel hareketleri de oldu bu adamın. Ayrıca bazı iyi gün taraftarları göbekli falan demiş ama adam 75 kilo. Melo ve Hakan Balta ise 80 kilo. Öyleyse bu adam nasıl göbekli biri açıklasın??
    Sinan'a gelecek olursak yetenekli bir kaleci olduğunu düşünmüyorum. Refleksleri de çok zayıf. Yani zamanında yerden yere vurduğumuz Ufuk Ceylan'dan pek bir farkı yok. Belki bir tık daha iyidir. Ama GS için yeterli değil. Sene sonunda bonservisi alınmamalı bence. Yazı biraz uzun oldu gibi. Mobilden yazdığım için ayarlayamadım. Yorumlarınızı saygı sınırlarını aşmayacak şekilde yaparsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrpasin

Bence H. Hamzaoğlu bu maçta ideal 11i sürerek Rize maçına Hazırlık yaptı. Sanki bu maçı bir hazırlık maçıymış gibi değerlendirdi.(Zaten kupada puan durumu olarak da iyiydik.)
    Böylece Melonun defansta oynayamayacağını bir kez daha gördük. Belki içinizden bazıları as kadro sürmeye gerek yok Sinan Gümüş'ü oynatsaydı falan diyebilir. Ama eğer yedek kadroyla çıkmış olsaydık Melonun performansını tam olarak göremeyebilirdik. Bu konuda Hamza Hocanın yanlış karar verdiğini düşünmüyorum.
    Gelelim Olcan'a...... Bu gece bir çoğunuzunda dediği gibi vasat oynadı. Burnunun dibine bile pas atamadı bazı pozisyonlarda. Bazen hatalı pas tercihleri yaptı ve atağı öldürdü. Bunların hepsi doğru, hepsine hak veriyorum. Ama Olcan'ı değerlendirirken sadece bu maçı referans alarak yeteneksiz damgası vurmayı doğru bulmuyorum. Biraz hafızanızı zorlayıp hatırlarsanız yakın zamanda D.bakır'a attığı jeneriklik gol, Balçovaya attığı füze gibi güzel hareketleri de oldu bu adamın. Ayrıca bazı iyi gün taraftarları göbekli falan demiş ama adam 75 kilo. Melo ve Hakan Balta ise 80 kilo. Öyleyse bu adam nasıl göbekli biri açıklasın??
    Sinan'a gelecek olursak yetenekli bir kaleci olduğunu düşünmüyorum. Refleksleri de çok zayıf. Yani zamanında yerden yere vurduğumuz Ufuk Ceylan'dan pek bir farkı yok. Belki bir tık daha iyidir. Ama GS için yeterli değil. Sene sonunda bonservisi alınmamalı bence. Yazı biraz uzun oldu gibi. Mobilden yazdığım için ayarlayamadım. Yorumlarınızı saygı sınırlarını aşmayacak şekilde yaparsanız sevinirim.

hocam sen olcanla meloyu bir mi tutuyorsun olcan pigmenin teki melo ise boylu kilo farkı yaparken boyu da hesaba katacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: heraksos

quote:

Orijinalden alıntı: mrpasin

Bence H. Hamzaoğlu bu maçta ideal 11i sürerek Rize maçına Hazırlık yaptı. Sanki bu maçı bir hazırlık maçıymış gibi değerlendirdi.(Zaten kupada puan durumu olarak da iyiydik.)

hocam sen olcanla meloyu bir mi tutuyorsun olcan pigmenin teki melo ise boylu kilo farkı yaparken boyu da hesaba katacaksın

koskoca metini neden alıntılıyorsun oraya cevap butonu eklemişler değil ni ?

• Öyle kilo ile olmaz o iş sadece.O kiloların ne kadarı yağ ne kadarı kas bak bi bakalım.Adam isterse 100 kilo olsun vücudu düzgün olsun.Olcan'ın memeler maşallah Kate Upton ile yarışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sinan konusunda laf etmeye gerek yok Ufuk Ceylanla karşılaştırma yapmıssınız ama Ufuk her türlü daha iyiydi Sinan'dan Eray olsa kalede en azından bilmiyo genç gelişicek falan deriz Sinan 2.golde resmen izledi golü.

Olcan Adın, Sinan Bolat, Hamza Hoca

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

"Kısa vadedeki hayallerimizi gerçekleştirdik. Uzun olanları biraz erteledik. Belki bir kez daha görev almak nasip olur."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alex Telles ve Veysel Sarı
    12 yıl önce açıldı
    Alemci volkan(şen)
    14 yıl önce açıldı
    Burak Burak!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İyi kaleciler jeneriklik gol yermiş derler de Sinan bayağı jeneriklik manyağı oldu. Net bi biçimde güven vermiyorum diyor adam.

Diğer yazdıklarına katılıyorum. Semih yok, Chedjou yok, ee yönetim yedekte bi stoper almamış, Zan ile gerginlik had safhada, geriye Balta ile Melo kalıyor. Mecbursun bu ikisini oynatmaya. Bursa gibi bi takıma karşı Emrecan seçeneğinden önce Melo yu görmek istedi bencede stoperde.

Böyle kazalar olur futbolda, bunun tartışalcak bi yanını göremiyorum.

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Öyle kilo ile olmaz o iş sadece.O kiloların ne kadarı yağ ne kadarı kas bak bi bakalım.Adam isterse 100 kilo olsun vücudu düzgün olsun.Olcan'ın memeler maşallah Kate Upton ile yarışıyor.

anladık icloud hack fotoğraflarını bulmuşsun
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.