Şimdi Ara

Olcan Adın Beşiktaş'ta mı?.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün ulusal medyanın internet sitelerinde Olcan ile ilgili yapılan haberlerin büyük bölümü bu futbolcu için Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in anlaşıp gizlice el sıkıştığı iddia edildi. Olcan'ı Galatasaray'ın ve Trabzonspor'un da istediği ama bu futbolcuyu İbrahim Kızıl'ın iş ortağı Yıldırım Demirören'e vereceği iddiaları kafa karıştırdı.

SANATÇIDAN AL HABERİ

Dün ulusal ajanslar habere geniş yer verirken ünlü şarkıcı Feridun Düzağaç ise twitter'da Olcan'ın kesin olarak Beşiktaş ile anlaştığını duyurması şaşkınlık yarattı. En büyük iddia ise tanınmış şarkıcı Feridun Düzağaç'tan geldi. Başarılı şarkıcı twitter sayfasında Olcan Adın ile ilgili, "Tüm Beşiktaşlılara Olcan Adın transferini müjdelerim" demesi herkesi bir anda şaşırttı.

Bununla da kalmayan Düzağaç şunları yazdı, "Tüm Beşiktaşlılara Olcan Adın transferini müjdelerim. "O Fenerli" deyip hoşnutsuz kalanlar deniz feneri olsun. Adı Olcan Soyadı Beşiktaş bundan böyle"

SPORTS TV HABER YAPTI

Öte yandan İstanbul kanallarından sports Tv dün Olcan Adın ile ilgili ilginç iddialar ortaya attı. Gaziantepspor yönetiminin genç futbolcu için takımın toparlanması halinde Galatasaray'a verileceğini iddia etti.

İŞTE O HABER

Gaziantepspor'daki başarılı performansı ile takımı sırtlayan oyuncuların başında gelen Olcan Adın devre arasında İstanbul'un yolunu tutabilir..

Galatasaray ve Beşiktaş’ın bu futbolcuyu kadrosuna katmak için uğraş verdiği öğrenilirken, bu transferde Beşiktaş’ın bir adım önde olduğu iddia edildi.

Sports TV'ye ulaşan bilgilere göre, Gaziantepspor Yönetimi, Olcan Adın için Galatasaray ile daha önce görüştü. Görüşmede, Olcan’ın isteyen Galatasaray’a Gaziantepspor Yönetimi, "Takım toparlanırsa devre arasında 5 milyon TL karşılığında bu transfer gerçekleşebilir” yanıtını verdi. Beşiktaş’a transfer iddiası hakkında konuşan Olcan Adın ise, “Bana ya da menajerime gelmiş bir transfer teklifi yok. Kulüpler görüşüp anlaşmış olabilirler. Konu hakkında başka bir açıklama yapamam” dedi. Bu arada Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Gaziantepspor’un Başkanı İbrahim Kızıl’ın yakınlığı bu transferde siyah-beyazlı takımı bir adım öne geçirdi.

Not;Ferdiun Düzağaç'ın gerçek twitter sayfası.

• Geçiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Geçiniz.

hiç de geçmeyiniz hocam haber doğruysa, sevindirici. şu an ligde oynayan en yetenekli yerli bir kaç oyuncudan birisi. hatta benim için burak'dan sonra kendisi geliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

Geçiniz.

Haberi gördüm, nasıl okuyacağım derken senin mesajını gördüm, eyv.
  • Antep'in şişirip sattığı diğer topçulardan farkı yok.
  • Olcan iyi transfer olur ama çok para vermezlerse tabii ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aydın Mı Trabzon Mu ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.