Şimdi Ara

Olayı YAŞADIM Sindirmeye Çalışıyorum..ŞOK ŞOK ŞOK ŞOK!Böylesini Görmediniz Duymadınız!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımda ilk kez karşılaştığım bir durum oldu. Sizinle de paylaşayım dağarcığınız gelişsin arkadaşlar :)

http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=12400851

Linkte ki ürünü ben alıcıya 1 Adet Hediye amaçlı DVD film içinde gönderdim. Yani DVD kutusunun içerisine koydum. Film de hediyedir. Bunu bazen yaparım müşterilerime ikram olarak. Pil zaten orjinal ve fabrika üretim üründür ayrıca uyumsuzluk vb sorunu da zaten olamaz. Alıcı ürünü teslim alınca sorun var diye mesaj yollamış bende aradım. Tuhaf bir insan ile karşılaştım. Garip bahaneler üretti. Ben işin içinde başka bir iş olduğunu zaten anlamıştım öğrenmeye karar verdim. Biraz sıkıştırdım ve sonunda itiraf ettirdim. Sebep Bakın neymiş şimdi sıkı durun...

Aynen bana söylediği cümleleri aktarayım;

Alıcı (Bayan):

"Ben paketi açtım bir baktım DVD yollamışsın! Hemde Korku filmi! (Testere 3 ü yollamıştım) İnanılmaz sinirlendim ne HAKKINIZ var buna? Nasıl yollarsınız bana DVD? Ben evime film sokmuyorum!.. O yüzden iade ettim.."

Satıcı (Yani Ben): Peki hanımefendi çok garip karşılaşamda bu durumu sorun değil iade edin. Ama size gönderdiğim ürün sıfır ve fabrika üretimi olduğundan deneyip denemediğinizi şarja takıp takmadığınızı bilmek istiyorum"

Aldığım Cevap:

"Size ne ya bundan? Cevaplamak zorundamıyım?"

Satıcı (Yani Ben): ŞOKKKK ???..???

Kısaca en ufak bir saygısızlık etmedim her halükarda kendisine kibarca dinledim sordum aldım cevaplarımı. Ürünü de geri göndermesini ve eğer bahsettiği gibi denememişse, sorun yoksa, bu durumu da gg a aynen, eksiksiz doğru olarak anlatmasını ve dolayısıyla benim bir kusurum olmadığından KEYFİ iadeden dolayı tarafıma Tek Taraflı yorum hakkı verilmesini kabul ettiğini bildirmesini istedim. Bunu yapacağını söyledi. Bakalım bekliyorum.. :H:H:H

Gerçekten ŞOK tayım. Üzüleyimmi güleyim mi :) karar veremedim. DVD yi beğenmediyse atabilirdi. Hayatım boyunca bo acayip durumu unutmam zor.
    :out:

Saygılarımla hepinizin geçen bayramını sevgiyle kutlarım. selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 3 Ekim 2008; 14:21:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: atlantisprensi

Alıcı (Bayan):

abi kusura bakılmasın ama burada iş çözülmüş zaten şaşıracak birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroil -- 3 Ekim 2008; 15:40:30 >
  • olay ilginç ama sebeb neymiş

hani kadını sıkıştırmışsın falan ne orayı soruyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: günlük süt emmiş

olay ilginç ama sebeb neymiş

hani kadını sıkıştırmışsın falan ne orayı soruyorum

Bana gönderdiğiniz pil bozuk dedi.. Sonra uyumsuz dedi.. Bu külliyen yalan. Orjinal üründe uyumsuzluk düşünsenize? Bana sebebini söyleyin inandırıcı bir sebep belirtemezseniz paranızı zor alırsınız çünkü bu işte bir bit yeniği olduğunu düşünürüm dedim..

Açıldı kabak çiçeği gibi. Anlattı herşeyii.. Korku filmi ayrı evine film sokmuyormuşş.. Benim yüzümden sokmuş oldu yani buna çok bozulmuş...

• Allah tüm güzel insanları böyle yaratıklardan korusun çok var böyle asalak bence onun amacı benim iznim olmadan beni korkuttunuz deyip dava felan açmaktır. Garip bir millet değiliz unutmayın burada iyilikten garez doğar.
  • Ben olsam Ne diyeceğimi biliyorumda Yine Kadınla düzgün konuşmuşsun brava
  • helal olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞOK ŞOK ŞOK:)))
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GRUP
  • ne insanlar var yav neyse arkadaşım sende ilerde başımdan böle bi olay geçmişti deyip gülersin
  • İYİLİK YAP DENİZE AT ALLAH BİLMEZSE BALIK BİLİR DEMİŞLER AMA NE BİLİİM . SEN "TESTERE 3" YOLLAMIŞSIN HERHALDE BAŞKA KATEGORİDE BİR FİLM BEKLİYODU KENDİSİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: destroil

quote:

Alıcı (Bayan):

tam aklımdan geçeni yazmışsın.sabah kadar uğraşsak mantıklı bir çözüm bulamayız.
  • bizden bu siteden ürün aldık bi kaç kez bazı satıcıar sahiden çok anlayışlı bazıları ise bozuk ürün yolladığında bnu kabul etmeyecek nerdeyse "siz bozmuşsunuzdur" diyecek kadar saygısız, her türden insanı barındıran bi site korkuyorum bişey almıyorum artık
  • Adı Ne Adı

Eve film sokmuyomuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: destroil

quote:

Alıcı (Bayan):

• quote:

Orjinalden alıntı: KARATAHTA

İYİLİK YAP DENİZE AT ALLAH BİLMEZSE BALIK BİLİR DEMİŞLER AMA NE BİLİİM . SEN "TESTERE 3" YOLLAMIŞSIN HERHALDE BAŞKA KATEGORİDE BİR FİLM BEKLİYODU KENDİSİ

Bence bu sözün 'İyilik yap denize at. Balık bilmezse HALÎK (allahın isimlerinden biri, yoktan var eden.) bilir. olması lazımdı.

Bu arada bayanlara birşey satmamak lazım zxuıdhaıudhasıudhasıduas

• kaderin bölesine rakı açsan içmez bilader. seninkide böleymiş
  • Hocam sonuç noldu onu yazmamışsın? Tek taraflı yorum hakkını alabildin mi bari?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.