Şimdi Ara

Olay war!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Adnan Polat´ın federasyona resmen savaş ilan etmesinin ardından Mahmut Özgener de Galatasaray´a soğuk bakmaya başladı. Nasıl mı? Bu ilginç olay önceki gece yaşandı...

Lares Park’ta parti vardı
    Bordeaux-Galatasaray maçının oynandığı sırada Taksim’deki Lares Park Hotel’de televizyon sunucusu Saba Tümer’in 200. programı kutlanıyordu. Partiye katılanlar arasında Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener de vardı. Partinin yapıldığı salonun yanındaki kısımda da bir grup, Galatasaray’ın maçını izliyordu. Tuvalete gitmek için partiden çıkan Özgener’le karşılaşmayı izleyen yaşlı bir adam karşılaştı. Yaşlı adam Özgener’e, “Siz maçı seyretmiyor musunuz?” diye sordu...

‘Ne Galatasaray’ı yaaa!’
    Olumsuz yanıt alınca da, “Futbol Federasyonu Başkanı olarak, Avrupa’da Türkiye’yi temsil eden tek takımın maçını nasıl izlemezsiniz” dedi. Özgener bu kez cevap vermeden tuvalete yöneldi. Yaşlı adam, sorusuna yanıt alamayınca sinirlenmişti: “Koskoca Futbol Federasyonu Başkanısınız, Galatasaray’ın UEFA Kupası maçını izlemiyorsunuz. Ayıptır yahu” Bu çıkış sonrası Özgener, soruyu yanıtladı: “Ne Galatasaray’ı yaaa!”

Raşit ALTUN

• olay peace
  • Ne Mahmut Özgeneri yaa!

Galatasaray, Türkiye'dir unutmasın bunu. Dünyanın her tarafında Türkiye denilince akla Galatasaray gelir. Oturduğu koltuğun hakkını versin.
  • hemen yanlış anlayın.fesat kalpli insanlar.özgener sıkılmış bir olağanüstü kongre olsada benim yerime başka biri gelse diye dolaylı yollardan çözüm arıyor.sizde hemen nerelere çekiyorsunuz olayları.
  • acaba h.u. da bizim için böyle konuşuyor muydu
  • Ya adam belki kabız ya da ishal falan olmuştur, acelesi vardır, o sırada onu düşünecek zamanı yoktur vs. Çok fesatsınız hakkaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi

Ya adam belki kabız ya da ishal falan olmuştur, acelesi vardır, o sırada onu düşünecek zamanı yoktur vs. Çok fesatsınız hakkaten

Adam tuvalete gidiyormuş zaten...
    Belli ki motoru bozmuş

Şahsen ben mideyi mozduğumda , tuvalete koşarken karşıma babam çıksa sallamam

Koskoca Federasyon başkanı , Bordeux maçını izleyecem diye , altına mıçsa hoş olur mu yani

• Bu W harf ne zamandir bizim alfabemizde var ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

olay peace

• başlık gerçekten rezalet w ne ya
  • zavallı sen kımsın be ...bunu baskan yapan zıhnıyete
  • quote:

Orjinalden alıntı: mancukya

Bu W harf ne zamandir bizim alfabemizde var ?

Aynen ya, bu ne biçim bi türkçe!!. Msn ağzı yazacaklar yakında haber sitelerinde.
  • Peki rome total war mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dispiacere

Peki rome total war mı?

Taze bitti, yarın gelir.
  • ya allah askına kaynaga bakın rasit altun yalan haber imparatoru bu adam kimleri gsye getirmisti zamanında:DD inanmiyorum bu habere
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayeramg

quote:

Orjinalden alıntı: mancukya

Bu W harf ne zamandir bizim alfabemizde var ?

Aynen ya, bu ne biçim bi türkçe!!. Msn ağzı yazacaklar yakında haber sitelerinde.

Başlıktaki w harfini sanırım bizdeki v yerine kullanmamışlar.
    War- Savaş anlamında ironi olarak kullanmışlar

• Doğru dürüst başlık açmayı öğren bu 1,

2. olan ise hiç kimseye ihtiyacımız yok bu federasyon başkanı bile olsa. Ki ben inanmıyorum böyle bişey olacağına...
  • off
    quote:

olay peace
  • quote:

olay peace

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.