Bildirim
OLASILIK konusunu nasıl hallettiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bence bu konuya gereken önemi vermediğimiz, soru tipi ezberleyip aynı soru tiplerini soru bankasından çözüp tik attığımız için yaşanıyor bunlar. Ben de şuan bu konuda kusursuz değilim ama çok az soru kaçırmaya başladım olasılıktan. Bunu da belki 2 işlemlik bir soruya başlangıçta 20dk kafa yorarak geliştirdim, ihtimalleri direkt 1/7.1/6 şeklinde yazmak yerine önce uzun olanı tercih edip tek tek yazıyla yazıp istenenleri kutu içine aldım. Kafa yormadan tik atıp geçtiğimiz sorular hiçbir zaman bize "galiba bu konuyu oturttum" dedirtmiyor. Ayrıca çok soru çözmeyle de doğrudan bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum. Demem o ki düşünerek ve irdeleyerek doğru yapılmış 1 olasılık sorusu = 10 ezbere işlemli olasılık sorusu bence
behzat’tan izledikten sonra soru kaçırmamaya başlamıştım, öneririm
@sheriffwoody Çok mantıklı dediğin. Az sonra tarih testini çözeyim, deneyeceğim. Hatta senin dediğini deneyip biraz da çözümlü soru izleyeceğim. Çok teşekkürler. (Bu arada güzel nick+avatar, özlemişim . Bu yaz yenisi çıkacak diyorlardı)
@mannis Bakayım hocam, teşekkürler tavsiye için. -
Ben teşekkür ederim(evet sabırsızlıkla bekliyorum )
Hocam hiçbir hocadan anlamaman normal, tamamen temelden alan hoca yok gibi, Behzat hoca elbette iyi anlatıyor fakat diğer hocalardan anlamadıysan ondan hiç anlamazsın, çünkü o direk orta-üst seviye öğrencilere hitap ediyor. Ben Mikail Hoca'nın Olasılık dersini satın almanı tavsiye ederim, kendim o dersi kullanmadım fakat Mikail Hoca'nın Temel Kavramlar dersini kullanıyorum ve şu ana kadar gördüğüm en başarılı Temel Kavramlar dersi olduğunu söyleyebilirim, forumda Mikail Hoca kullanıp ta memnun olmayan yok zaten, fiyatı da çok uygun sadece 10 TL, Temel Kavramlar'da Mikail Hoca en temel sorulardan başlayıp TYT'de çıkmayacak kadar zor sorulara gidiyordu, büyük ihtimal Olasılık konusunda da böyledir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X