Bildirim
Okunabilecek 2 Yıllık Bölümler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Adalet meslek yüksekokuluna girip ordan hukuk fakültesine geçmeyi deneyebilirsin -
Eşit ağırlıkta 2 yıllık olarak okunabilecek bölümler olsa olsa denizcilikle ilgili bölümlerdir.(Güverte vb)Diğerleri iş yapmaz.Ayrıca adaletten hukuk fakültesine geçme işi yaş onu söyliyim. -
Sen polis olmayı düşünüyodun ne oldu. Avatarda değişmiş hayaller suyamı düştü :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 6 Temmuz 2011; 18:51:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Adalet
Eşit ağırlıkta 2 yıllık olarak okunabilecek bölümler olsa olsa denizcilikle ilgili bölümlerdir.(Güverte vb)Diğerleri iş yapmaz.Ayrıca adaletten hukuk fakültesine geçme işi yaş onu söyliyim.
Haklısın kardeş ben sadece söyliyim dedim bir ihtimal belki.Bu arada şimdi aklıma geldi aradığım müziğin adını sen bulmuştun teşekkür edemedim eyvallah kardeşim -
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Territory
Sen polis olmayı düşünüyodun ne oldu. Avatarda değişmiş hayaller suyamı düştü :D
Yok hacı hayaller suya düşmedi de üniversite okumaya karar verdim şimdilik. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mevzuat
quote:
Eşit ağırlıkta 2 yıllık olarak okunabilecek bölümler olsa olsa denizcilikle ilgili bölümlerdir.(Güverte vb)Diğerleri iş yapmaz.Ayrıca adaletten hukuk fakültesine geçme işi yaş onu söyliyim.
Haklısın kardeş ben sadece söyliyim dedim bir ihtimal belki.Bu arada şimdi aklıma geldi aradığım müziğin adını sen bulmuştun teşekkür edemedim eyvallah kardeşim
rica ederim hocam her zaman yardımcı olmaya çalışırız
-
su altı kaynakçılığı bölümü deli para varmış
-
Röprezantlık. -
kendim okuduğum için demiyorum yanlış anlama ama otomasyon okuyup kendini scada üzerine geliştirirsen deli para kırarsın. -
Dış ticaret bölümü okuyabilirsin. Uluslararası Ticaret'e atlayabilirsin notun iyi olursa. -
quote:
Orijinalden alıntı: UnLimiteD.
su altı kaynakçılığı bölümüdeli para varmış
Su altı teknolojileri diye geçiyor sanırım. İtü'de olması lazım bu bölüm bir ara araştırmıştım hatta o bölümden mezun olan birisiyle görüşmüştüm gerçekten iş yapabilmek için bazı sertifikalar almamız gerekiyormuş bunlar da belli bir miktar tutuyormuş. Ahmet öyle bir bölüm var mı be hacı, otomasyon sayısala giriyor , şimdilik dış ticaret düşünüyorum ama bankacılık , muhasebe gibi bölümler hakkında da bilgi bulmaya çalışıyorum.
-
Devlete atanayım bana 1300-1400 maaş yeter diyorsan açıköğretimdeki emlak ve emlak yönetimi bölümünü oku.Tapu dairesi memurlarını bu bölümden alıyor ve kpss atamalarında oldukça düşük puanla kapatıyor hemde aöf bölümü yani. -
grafik tasarım düşünüyorum fakat meslek liseli olmadıgımdn yer kalmıcak gibi bana -
saglık kurumları işletmeciligi olabilir -
otomasyojn istemiosan lojistik olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: MwaM
otomasyojn istemiosan lojistik olabilir.
Lojistiğe de baktım ama onun da dgs ile geçiş yapılan bölüm sayısı az.. Ben biraz işletmeye geçmeyi düşünüyorum ama geçemezsem bari piyasada iş yapabileceğim bölüm okuyayım diyorum. 1.300 civarı valla az gelir hadi tek başına yeterde ileride evlilik olur , çocuk olur filan onun için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mekatronik bölümünü bi araştır bence -
quote:
Neden yaş?Kontenjan az diye mi yoksa başka zorluklar mı var? -
Sayısalın bölümü ama ben yine de bakayım. Adaletten hukuğun zor olması sanırım adalet okuyan çok öğrenci olmasından dolayı dgs kontenjanları da çok fazla değil zaten genel olarak öyle okumuştum birkaç dgs sitesinde
Benzer içerikler
- bursa"nın en büyük avm"si
- domuz etinin faydaları
- bali çekmek
- başkasıyla birlikte olmuş biriyle evlenmek
- dikiş varken duş alınır mı
- exxen de neler var
- penis nakli
- discord açıldı mı
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X