Şimdi Ara

Okumanız menfaatiniz icabıdır...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam kardeşlerim ben uzun zamandır ko oynuyorum. simdi lvl im 62 warrior. yanlız 20 agustosta askere gitmem gerekiyor. yani charımı birine emanet etmek istiyorum. ben yokken lvl kasması icin. bana guvenilir bi kisi lazım. itemlerim hakketen guzel...... umarım bu yazdıklarımın sonunda bi hayal kırıklıgı yasamam....
    bana ulasmak isteyenler iloveyou_turkish_girls@hotmail.com adresinden ulasabilirler
    ilginize tesekkur ederim.........

Nick: Charther35
    lvl: 62
    class: warrior
    server: olimpia
    Np: 73 k

• sakın yapma bırak charın dursun öle yada reelden bi arkına wer..
  • yaa güvenmek için güvenilir insan wardır benim bi char ark.la ortak msla ona lvl kasıorum belki benim olucak ama farketmez hangi server ?
  • benimkinide biri kasıversin 70e kadar :S
  • Kime güvenebilirsinki herkez birbirini soyma derdinde. Boşfer charın olduğu gibi dursun yada ytl ile sat askerde 3 5 kuruş harçlığın olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: T4Z2

selam kardeşlerim ben uzun zamandır ko oynuyorum. simdi lvl im 62 warrior. yanlız 20 agustosta askere gitmem gerekiyor. yani charımı birine emanet etmek istiyorum. ben yokken lvl kasması icin. bana guvenilir bi kisi lazım. itemlerim hakketen guzel...... umarım bu yazdıklarımın sonunda bi hayal kırıklıgı yasamam....
    bana ulasmak isteyenler iloveyou_turkish_girls@hotmail.com adresinden ulasabilirler

yapma charını soyarlar, lwl düşürürler kimseye güvenme anana bile(çünkü o oynamayı bi,lmez)

• quote:

Orjinalden alıntı: :TwiLighT:

sakın yapma bırak charın dursun öle yada reelden bi arkına wer..

sanki reel arkadaşlara güven var ben arkadaşıma charımı vermmiştim al biraz oyna diye 2 3 gün sonra bi açtım charı üstü bomboş sonra itemlerimi aldım ama arkadaşıma güvenim kalmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuralları okuyun
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla b oyunda kimseye guvenmem artık 2 yıllık kankam dedigim adam beni soydu sende kimseye guvenme reelden arkadasına ver gitsin charı
  • sakın öle bi hata yapma
  • feyk bunnar feyk
  • msn ekleyin size charın resmini göndersin bide yanında trojen
  • bu kadar emek werdigin charını bir cırpıda hic tanımadın birine vericeksen benim aklıma pek bişe gelmiyor
  • quote:

selam kardeşlerim ben uzun zamandır ko oynuyorum. simdi lvl im 62 warrior. yanlız 20 agustosta askere gitmem gerekiyor. yani charımı birine emanet etmek istiyorum. ben yokken lvl kasması icin. bana guvenilir bi kisi lazım. itemlerim hakketen guzel...... umarım bu yazdıklarımın sonunda bi hayal kırıklıgı yasamam....

bencede sakın kimseye verme charı (eğer gercektende seninse bu char cünkü ben bu charın resmini 3 ay öncede gömüştüm hiç lvl atlamadımı diye şüphe ettim)

• yani senin hiç realde arkadaş yok mu yav böle forumda charı emanet etmeye adam mı aranır
  • hemen ekleyin msninize, size charının itemlerini içeren bi liste göndersin hemen o dosyayı alın ve açın
    gerisi Allah'a kalmış tabi
  • tabi cnm eminim öyledir allahım ya kendini zeki sanıyor insan yok arkadaşım yok muş falan ya lütfen böylelerine inanmıyalım ya işleri ayaküstü insanları kandırmak yoksa kim gelir charını alın beni kasın der ya akıl var mantık var hadi cnm kardeşim başka kapıya git başkalarını kandır.
  • Aga bana pmden atıver şifreyi bide gizli soruyu alıyım yanında bunun ayran filan iyi gider .
  • quote:

sakın charını kimseye werme gerçekten tanımıosan tabi

• ortada başka bir niyet var gibime gekliyor
  • kimseye verme(reeldentanımıosan) adam sana niye lvl kassınki??gider kendi charına kasar!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.