Şimdi Ara

Okumak dünyanın en saçma ve boş şeyidir... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
404
Cevap
7
Favori
10.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
226 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

Evet arkadaşlar 11 yaşımızda 1800 tl maaşımız hazırda bizi bekliyor

Oooo cenkay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pacino

Sacma egitim sistemimizi ve kendini suclayacagina kokten gereksiz ilan ettigi seye bak.
    "12 yilda ingilizce ogrenemedim bu ingilizce cok gereksiz". Soyledigin seyler aynen bu anlama geliyor, burada boş olan kim acaba Birde artilamislar..

Soylesene dunyanin en gerekli seyi ne o zaman ?

Kardesim senin beyninde bi sorun mu var

• Sevdigin isi yapinca yukselmemen imkansiz 5 ayda vatan bostanciyi birbirine kattim isi birakli 6 ay oldu hala gelip beni soran varmis asus tayland dan adamlar gelip beni isten atmaya calistilar satislarini baltalamisim :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • üniversite okumakla kendini yetiştirmek farklı şeyler.En büyük pişmanlığım üniversiteyi yarım bırakmak oldu mesela bunu önce askerde uzun dönem yaparken anladım askerlikten sonrada iş görüşmelerinde "ne mezunusun?" dediklerinde anladım iyi bir gelecek istiyorsan ve ticaret yapma imkanın yoksa dışarıda iş bulmanda, iş bulsanda istediğin paralara çalışman zor.Ha imkanım olsa devlet üniversitesi asla okumam girer özel üniversiteye yıllığı 15-20 bin liradan 4 yıl okurum.Mezun olduğumda harcadığım 80 bin tl yi 2 yılda kazanırım.
  • Konu sahibi çokda haksız değil.
    Eğitim sistemimiz değişmeli.
    Bir çocuk neye ilgi duyuyorsa o konu üzerinde yetiştirilmeli, çıraklıktan başlamalı. Öğretmen, doktor, mühendis polis, elektronikci farketmez hangisine ilgi duyorsa küçükken yetiştirmeye başlamalıyız.
    Yine okullarda genel kültür verilmeye devam edilsin, hayatımızda lazım olacak şeyler ama.
    Böylece hem öğrenci hayatını sıkılmadan yaşar. Hemde işinde uzman kaliteli eleman yetişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhtakif -- 23 Nisan 2015; 10:15:21 >
  • Abi 4. sınıftan beri ingilizce görüpte yol tarif edemeyen birinin lafına ne bakıyosunuz
  • Olması gerekeni konuşuyoruz peki değişen ne? Tabi ki hiçbirşey.

99 yılında liseden mezun oldum kredi sistemin bitmesinden sonraki dönem.

Hangi sistemi uyguladılar ise başarısız oldu.kredili sistem ve 4+4+4

(Asıl olması gereken sosyal etkinlik klüplerinin faal olması.)

Kişi hangi konuda yetenekli ise eğlenerek öğrenmesi lazım ki okuldan nefret etmesin.

Bireysel olarak hareket edip başarıya ulaşan fazla kişi yok.

Bireyin en verimli zamanları en gereksiz şekilde harcanıyor.

Böyle tuhaf sözde eğitim sistemlerinin konulmasıda art niyettir.

Birileri bu ülkede gelişmiş beyinleri görmek istemiyor.
  • Okumak sacma degildir. Turkiye' nin egitim sistemi sacmadir. 4. Siniftan beri İngilizce ogrenip yol tarif edememen hem egitim sisteminin dandik olmasi hem de senin kendini gelistirmek icin caba sarf etmedigindendir. Ulkedeki ogrenci profili zaten ortada. Kac kisi okula gercekten ogrenmek icin gidiyor ki? Sonuc olarak boyle cahil cahil konular acma, bos muhabbet yapma.

• Para zaten ticarette bunu anlayamayan dünyanın en mal adamıdır.(ancak herkes yapamaz )

Ha bizim gibi mallar bunu bildiği halde okumaya devam ediyorsa da bu bizim değil eğitim sistemi ve bu sistemin basindakilerin suçudur.

Zaten Tr nin harikalarindan bahsetmeye gerek yok . Bırakın adamlar spor salonu , eglence parkı vs yapsın bizde yeterince fabrika var zaten(!) ....

• Eğitim sistemi berbat 16 yıl okul okuyorsun. Az bir zaman değil sabahın korunda kalk akşam eve gel

• Oyle bir anlatiyorki 22 yasinda mevduat hesabinda 300 bin lira olacakmis gibi ((:
    11 yasinda ise basliyo.Ortalamasida 1800 yok .... gozu afedersin.18ine kadarda genel mudur olursun heralde.Ayak islerinden zirveye diyede kitap yaz 20ne gelince.Oh mis.Parayi ordanda kaldirdin.Hadi ilk senelerdeki harcliklarla ,ergenlikteki asgari ucretinin ortalamasinida 1800 yapalim (: Aklin kari kizda afedersin.Onlari gezdirmicen.Yemicen icmicen.Bi iphone 6 almican..Yol yemek sirketten (:Ahada birikti..helal
    Sen ya dayak yememissin, ya da ingilizcen gibi matematiginde fos ..
    Ama haklisin bu egitim sisteminde hesap kitapta ogrenememissin...
    Istedigi herseyi alir tabi. 11 sene calisan bu memlekette bogaz koprusunu bile alir (:
    Once ac karnini doyur derler adama ((:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERYX -- 23 Nisan 2015; 11:32:59 >
  • e cevabi kendi agzinla vermissin. fark yaratmadan nasil olagan ustu bir basari bekleyebilirsin ki? yalandan okursan hayatin yalan olur bunu anlamak cok zor olmasa gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: C10H15N

Yarın okul olmayınca liseliler doluştu.

Merhaba,

Kardeşim seni az çok takip ediyorum acilen Allah'ın sana akıl vermesini diliyorum.

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERYX

Oyle bir anlatiyorki 22 yasinda mevduat hesabinda 300 bin lira olacakmis gibi ((:
    Sen ya dayak yememissin, ya da ingilizcen gibi matematiginde fos ..
    Ama haklisin bu egitim sisteminde hesap kitapta ogrenememissin...
    Istedigi herseyi alir tabi. 11 sene calisan bu memlekette bogaz koprusunu bile alir (:
    Once ac karnini doyur derler adama ((:

Ya olum boş boş konuşacaksanız yorum yapmayın
    Senin baban 11 senede o paranın çeğreğini bile kazanamaz
    Çocuklara bakıcak eşine bakıcak ev giderleri falan var
    Ama senin öyle bi sıkıntın olmaz
    Beyninizi kullanmadıgınızdan oluyo ya bunlar hep

• quote:

Orijinalden alıntı: enessezgin

Bazı tutarsızlıkları arkadaslar yazmış bir de 300 e ekledigin 100 î eklememelisin. O parayı ailenden aldın o 100 bini is kurmak için istediğinde sana verebileceklerini sanmıyorum.

Neden vermesin?
    Şayet benim 20 yaşındaki olum gelip baba bugüne kadar hep çalıştım bana siz bakmadınız bugün bir iş kurucam yardım etme istiyorum derse param yoksa bile evi falan satıp veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Etkisizeleman

Harp Okulları, Polis Akademisi....

Polis Akademisi tarih oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dolumay -- 23 Nisan 2015; 11:32:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

üniversite okumakla kendini yetiştirmek farklı şeyler.En büyük pişmanlığım üniversiteyi yarım bırakmak oldu mesela bunu önce askerde uzun dönem yaparken anladım askerlikten sonrada iş görüşmelerinde "ne mezunusun?" dediklerinde anladım iyi bir gelecek istiyorsan ve ticaret yapma imkanın yoksa dışarıda iş bulmanda, iş bulsanda istediğin paralara çalışman zor.Ha imkanım olsa devlet üniversitesi asla okumam girer özel üniversiteye yıllığı 15-20 bin liradan 4 yıl okurum.Mezun olduğumda harcadığım 80 bin tl yi 2 yılda kazanırım.

Kazanırsın sen 80bin tlyi iki yılda :D sokakta para dağıtıyolar heralde
    Siz hangi ülkede yaşadıgınızın farkında değilsiniz heralde
    Senin gibi adama cevap vermek bile saçmalık
    Neyse hadi bak dalgana

• tekalalli T kullanıcısına yanıt
    Sen diyorsun ki yani şimdi okumayın hayata atılın güzel bir hayatınız olsun.Hadi tamam diyelim atıldın? Yaşayamadığın gençliğin? Bozulan psikolojin? Yediğin kazıklar ve dayaklar ne olacak 22 yaşına gelene kadar muhtemelen psikopat olup çıkarsın.Okumayacaksın diye birşey yok devletin açıklarını kovalayacaksın tutturmuşsunuz tıp okuyun diğer bölümler iş yapmaz diye kendinizi kandırıyorsunuz.Bölüm ismine bakmayacaksın,bakacaksın açık var mı iş yapar mı iş imkanı nedir ataması var mı vs. 2-4 yıl farketmez.Daha 18 yaşında devlete atandım ben çok matah birşeymiş gibi söylemiyorum ama bu devirde büyük lüks millet kafayı yiyor atama diye.Dediğim gibi açıkları göreceksin

• quote:

Orijinalden alıntı: tekalalli

quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

üniversite okumakla kendini yetiştirmek farklı şeyler.En büyük pişmanlığım üniversiteyi yarım bırakmak oldu mesela bunu önce askerde uzun dönem yaparken anladım askerlikten sonrada iş görüşmelerinde "ne mezunusun?" dediklerinde anladım iyi bir gelecek istiyorsan ve ticaret yapma imkanın yoksa dışarıda iş bulmanda, iş bulsanda istediğin paralara çalışman zor.Ha imkanım olsa devlet üniversitesi asla okumam girer özel üniversiteye yıllığı 15-20 bin liradan 4 yıl okurum.Mezun olduğumda harcadığım 80 bin tl yi 2 yılda kazanırım.

Kazanırsın sen 80bin tlyi iki yılda :D sokakta para dağıtıyolar heralde
    Siz hangi ülkede yaşadıgınızın farkında değilsiniz heralde
    Senin gibi adama cevap vermek bile saçmalık
    Neyse hadi bak dalgana

para kazanmanın çok mu zor olduğunu sanıyorsun? okuduğun bölümle alakalı ayda 4-5 bin lira kazanabilirsin iyi bir üniversiteden mezun olman bunun için yeterli ama o kadar cahilsin ki senin gibi adamları 600 liraya eşşek gibi çalıştırıp birde küfredeceksin. çok cahilsin işte senin gibi birisindende böyle aptalca bi konu açmak ve saçma cevaplar vermek beklenirdi.

• İkinci sınavlarda düzeltirsin notlarını delikanlı çok takılma
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.