Şimdi Ara

okumadan geçmeyin lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben üniversite öğrencisiyim ve yaz döneminde bir şirketin teknik servisinde zorunlu staj yapıyorum.
    eminim benm gibi staj yapmış arkadaşlar vardır aramızda. eğer varsa benmle irtibata geçip staj dosyanızı paylaşabilirmisiniz? bitmesine çok az kaldı ve elimde henüz hiç bir şey yok şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: best3673

arkadaşlar...
    ben üniversite öğrencisiyim ve yaz döneminde bir şirketin teknik servisinde zorunlu staj yapıyorum.
    eminim benm gibi staj yapmış arkadaşlar vardır aramızda. eğer varsa benmle irtibata geçip staj dosyanızı paylaşabilirmisiniz? bitmesine çok az kaldı ve elimde henüz hiç bir şey yok şimdiden teşekkür ederim

buna gerek yok internette bir sürü staj raporu var onlardan yararlanabilirsin google da arat
  • internette biraz ararsan baya bulabilirsin.
  • internette hiç yok yaa. varda onlar hep dönem ödevi gibi. bana bugün bunu yaptım şu gün şunu yaptım gibi bi rapor lazım...anlatabildim mi gene aklınızda bulunsun.
  • Bugün anakart tamiri,yarın konsatör değişimi, diğer gün ekran kartı fan montajı, işlemci ayaklarının düzeltilmesi(kopuk olanların).
    Kasa içi havalandırmanın iyileştirilmesi,internet ve firewall kurulumu,hACKER SALDIRILARI, KORUNMA TEDBİRLERİ, port açıp kapama, sınırlı kullanıcı hesabı kurulması ve geliştirilmesi. Ortak ağ problemleri ve çözüm yolları. Sorunlar hakkında rapor oluşturma. Amirleri bilgilendirme,visual c ve delphi de program yamalarının tasarımı. ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 24 Ağustos 2006; 23:03:05 >
  • internetten dönem ödevi gibi olan konuları indir sonra üstüne [dönemödevi konusu] yapılmıştır. Açıklama: de o dönem ödevlerini koy
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar bir bakın lütfen!!!!
    20 yıl önce açıldı
    LÜTFEN BUYURUN.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.