Şimdi Ara

okuma kitabı önerisi olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 11.sınıfa yeni geçtim yaz tatilimi çok boş geçiriyorum ygs-lys çalışayım dedim fakat sıkılmaktan korktugum için kararsız kaldım ama yinede günde 1-2 saat bakıyorum fakat bütün günüm bomboş geçiyor. kitap okumaya karar verdim zaten sınavlarda kitap okumadıgım için çok sıkıntı çekiyorum okudugum şeyi anlamak için 2-3 defa okuyorum o da birsürü zaman kaybı işte.

uzun lafın kısası kitap önerisi olan var mı türü fark etmez sıkıcı olmasın yeter. zaten ne tür kitap okuyacagıma bile bilmiyorum

• Sana tavsiyem fantastik veyahut da polisiye-gerilim kitapları .
    Forumda araştır gör hangi kitaplar iyi yorum almış falan diye.
  • teşekkürler inceleyeceğim
  • Stephen king romanlarından biriyle başla bence
  • çok teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: xds789

çok teşekkür ederim hocam

reis sen oku Göz'ü (stephen king) daha ilk baştan sarar zaten hem kısa sıkılmadan okursun, ondan sonrada bi Yeşil Yol okursun King farkını yaşarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeff Abbott, Tami Hoag, Glenn Meade kitapları olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklımda bir iş fikri var
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • J.C. Grangé'in en beğenilen polisiyeleri olabilir.

Leyleklerin Uçuşu
    Kızıl Nehirler
    Siyah Kan

Fantastik korku arıyorsan Stephen King -O- olabilir.

Hızlı okurum dersen Harry Potter serisi de olabilir çok akıcıdır.
  • Denildiği gibi,yeni okumaya başlıyacak biri olarak görürsek seni ve kendimden de pay biçerek fantastik edebiyatla başlamanı öneririm.Benim önerim eğer ki okuyabilirim dersen Kralkatili Güncesi'ni okuman.Kitap gerçekten sıkmıyor ayrı bir dünya değişik bir karakter ve soluksuz olaylar.İnan olaysız geçen 20-30 sayfasını bile soluksuz okumuşumdur.Ama yok bu kadar kalın bir kitap(ilk kitap o kadar kalın değil aslında onu okuduktan sonra 2. kendini okutabilir sana.) beni sıkabilir, oku oku bitmez bu dersen benim düşüncem diğer tavsiye edilenlerden biriyle başla.Yada kitap okumaya bu seriyle başlamıştım, Percy Jackson ve Olimposlular serisini tercih edebilirsin.Hafiftir,güzeldir,eğlendirir.Yani sonuçta bende şunun şurasında toplasan 20 kitap anca okumuşumdur.Bende birgün senin gibi karar verip çıkmıştım yola :) Diyeceğim o ki kararlıysan sayfasına bile takılma al önerilenlerden birini başla beğenmedin mi, bir tane daha al türünü keşfet ve biran önce okumaya başla..

• Polisiyeden başla hocam hem sıkmaz hem okuma alışkanlığı yapar
  • Edebi kitaplardan başlama ilk kitaplar olarak.
  • Dean Koontz korku-gerilim türünde yazar okurken sıkılmazsın. Stephen King'in (zaten soyadından belli) kitaplarını okuyabilirsin. Tess Gerritsen'dan Cerrah'ı ve Çırak'ı öneririm sıkmaz, en güzel iki kitabıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.