Şimdi Ara

Aklında girişim/uygulama fikri olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet dostlar, aklında ulan şöyle bir uygulama olsaydı kesin tutardı diyebileceğiniz bir fikri olan var mı ?

Yaklaşık 6 aydır mobil programlama ile uğraşıyorum(Cross Platform, hem Android hem IOS). Şöyle yazıp iki platformda yayımlayacağım bir projeye girişeceğim fakat aklıma vaov muhteşem bu hemen oturup yazmalıyım diyeceğim bir fikir gelmiyor.

Daha önce bir tane yayınladım iki platformda. Şimdi çok daha fazla şey öğrendim, öğrendiğim her şeyi uygulayacağım güzel bir uygulama fikrine ihtiyacım var.

• updullah

• hadi amaa !!

• abi milletin o tarz fikirleri varsa öyle ortalık yere söyleyeceğini sanmıyorum  

• quote:

Orijinalden alıntı: berkellyum

abi milletin o tarz fikirleri varsa öyle ortalık yere söyleyeceğini sanmıyorum  

Milletin bu tarz fikirleri olabilir fakat hiçbiri bunu gerçekleştiremeyecekler çünkü bunu kodlayacak kapasitede değiller.

Madem güzel fikirleri var, söylesinler ki o fikirler onlarla beraber ölmesin, ölümsüzleştireyim  

• Hangi teknolojileri kullanıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 52CM

Hangi teknolojileri kullanıyorsun?

Mobil kısmı için Flutter, backend için önceki projemde PHP&MYSQL kullandım fakat sıradakinde Node.JS + Postgresql yada mongo gideceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • demek kimsede parlak fikirler yok...

• şirektin yüzde ellisini verirsen söylerim

• quote:

Orijinalden alıntı: rocketraccoon

şirektin yüzde ellisini verirsen söylerim

%50 çok fazla, zuckerberg fikrini çaldığı winklewoss kardeşlere sadece %5 gibi bir rakam vermişti o da açılan dava ile

• Benim über fikirlerim var ama gerçekleşecek doğru zamanı bekliyor. Başkasına söyleyip heba etmeyi düşünmüyorum. Kapasite konusuna gelirsek orası belli olmaz. Belli ki bir vizyonun yok. Millet vizyonla götürüyor işi. Bkz. Jeff Bezos.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoSSiBiLiTY

Benim über fikirlerim var ama gerçekleşecek doğru zamanı bekliyor. Başkasına söyleyip heba etmeyi düşünmüyorum. Kapasite konusuna gelirsek orası belli olmaz. Belli ki bir vizyonun yok. Millet vizyonla götürüyor işi. Bkz. Jeff Bezos.

Bezos , Princeton Bilgisayar Bilimleri mezunuydu ve amazonun ilk versiyonu kendi kodladı diye biliyorum.

Kuru fikirle olmuyor hocam hiçbir şey... Ürünü ortaya çıkartacak teknik bilgi yoksa bir anlam ifade etmiyor..

O yüzden burdayım, diyorum ki, varsa fikrine güvenen söylesin gerçekleştireyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestofmath -- 25 Mart 2021; 18:40:10 >
  • bestofmath kullanıcısına yanıt

kardeşim bende seninle beraber uğraşıcam beraber kurucaz işi sen sadece uygulamayı yazacaksın mali vs işlerle ben uğraşıcam yüzde 45 en son

• Aklımda çok fikir var

Ama

Çalmayacağın ne malum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan aklımda 3 girişim fikri var. Birkaç kişiye anlattım en hiç bir şeyi beğenmeyen kişi bile makul buldu. Çok heyecanlıyım çok umutluyum.

Sana kaç para verirsem getir ayarında bir uygulama yazabilirsin yada yazabilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: bestofmath

Bezos , Princeton Bilgisayar Bilimleri mezunuydu ve amazonun ilk versiyonu kendi kodladı diye biliyorum.

Kuru fikirle olmuyor hocam hiçbir şey... Ürünü ortaya çıkartacak teknik bilgi yoksa bir anlam ifade etmiyor..

O yüzden burdayım, diyorum ki, varsa fikrine güvenen söylesin gerçekleştireyim.

Alıntıları Göster

Tamam işte ben de onu diyorum. Sen neyi programladın da Amazon ettin? Bu özgüven nereden geliyor bu kadar :)

Kuru fikirle olmuyor doğru, senin elinde de alet edevat var fakat şaheser yapmayı bilmiyorsun bu da senin sorunun.

Sana naçizane tavsiyem dış dünyayı (yurt dışını) iyi gözetle. Yağ bu kadar. Tostu da sen yap artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: 120205044

Şuan aklımda 3 girişim fikri var. Birkaç kişiye anlattım en hiç bir şeyi beğenmeyen kişi bile makul buldu. Çok heyecanlıyım çok umutluyum.

Sana kaç para verirsem getir ayarında bir uygulama yazabilirsin yada yazabilir misin?

Bu yaz oturur 3 ayda yazardım fakat ben işin o kısmında değilim, ben yazacağım uygulamanın aynı zamanda sahibi olmalıyım. Fikrine çok güveniyorsan freelancer çalışan bir hintli bulup parasıyla yazdırırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: PoSSiBiLiTY

Tamam işte ben de onu diyorum. Sen neyi programladın da Amazon ettin? Bu özgüven nereden geliyor bu kadar :)

Kuru fikirle olmuyor doğru, senin elinde de alet edevat var fakat şaheser yapmayı bilmiyorsun bu da senin sorunun.

Sana naçizane tavsiyem dış dünyayı (yurt dışını) iyi gözetle. Yağ bu kadar. Tostu da sen yap artık.

Alıntıları Göster

Benimde elbet fikirlerim var hayata geçirmek istediğim fakat şu aralar muhteşem bulduğum fikirler yok malesef.

Öyle bir fikir olmalı ki, her oturuşumda şevkle yazmalıyım. Evet kesin olacak diyerek...

• Türkiyede bisikletliler için güzergah oluşturan bir harita tasarlarsan bayağı tutar bence hatta Türkiye değilde Ankara İstanbul İzmir için bile yapsan pek çok kişi indirir. Google haritalarda böyle bir destek yok. Bisikletlilerde mecbur yürüme seçeneği ile yol buluyorlar bu durumda eğimi çok yüksek yollara çıkmak zorunda kalabiliyorlar. Mesela sen öyle bir uygulama tasarla ki yolun kısalığından ziyade eğimi dikkate alsın ve daha konforlu ulaşabileceği bir güzergahtan götürsün gibi gibi geri dönüşlere göre geliştirirsin daha. Uygulama tutarsa banada bir şeyler ateşlersin artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: bestofmath

Milletin bu tarz fikirleri olabilir fakat hiçbiri bunu gerçekleştiremeyecekler çünkü bunu kodlayacak kapasitede değiller.

Madem güzel fikirleri var, söylesinler ki o fikirler onlarla beraber ölmesin, ölümsüzleştireyim  

Alıntıları Göster

sen 6 ayda ögrendiysen millette öğrenir lol

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.